כמה פעמים בשבוע או בחודש יוצא לך לעמוד מול הארון כי את מרגישה שאין לך מה ללבוש?
בחודש?!

חחחחחחחחחחחח הצחקת אותי!!! כל יום זה קורה לי! אני אפילו אומרת שאין לי בגדים לבית ... חחחח

כמה זמן את עומדת מול הארון? ומה המשפט הקבוע שאת אומרת לעצמך או לבעל?
בגלל שבבוקר אף אין לי זמן אז בד"כ 5-10 דק'. המשפט הקבוע הוא "אני חייבת ללכת לקנות בגדים"... !!!!! אני חייבת למצוא את הזמן וללכת לקנות בגדים"!!! " אין לי מה ללבוש" !! " נמאס לי !! אין לי מה ללבוש".. וואווו יש לי מלא גירסאות

כשסוף סוף התפשרת והתלבשת את עושה עם התחושה משהו?
הרבה פעמיים אי עוד מחליפה מכנס / חולצה או שניהם וממשיכה לקלל שאין לי מה ללבוש ואני שוב לובשת את החולצה שלבשתי כבר שבוע שעבר

כל כמה זמן את קונה בגדים?
פעם אחרונה שקניתי היה ... אמממ.אממממ.. אמ..... 10 חודשים ( אני אפילו מתביישת להגיד את זה

) האמת לפני כחודש אמא שלי קנתה לי שמלה

אבל אני לעצמי מתקמצנת...

האם יש לך סכום שבחיים לא תוציאי על בגד בשבילך?
ברור!! לכל דבר יש גבול אני לא הוציא על בגד ליום יום מעל 200 הכוונה לחולצות מכנס לא יותר מ- 250 במקרה הטוב... נעליים לא יותר מ- 300-350 ש"ח אבל אם זה בגד לארוע אז כן אני הוציא אבל לא 1000 ש"ח ממש לא!!!!
יש לך ארוע של מכרים לפני חצי שנה היה ארוע עם אותם מכרים כרגע לקנות שמלה לא בא בחשבון מבחינה כלכלית. תלבשי את אותה השמלה של הארוע הקודם?
לא !!! יש לי גם א השריטה הזו!! במיוחד כי אני תמיד זוכרת מה כל אחת במשפחה לבשה בארוע הקודם
אני אלווה מחברה / אחות או אקנה משהו זול אם אוכל ואם לא .. אז בכלל יותר טוב אני לא הולכת

אחלה סקר