היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן. יש לי ילדה בת שנתיים ואני מנסה כמעט שנה להיכנס להריון ללא הצלחה. יש לציין שכבר נכנסתי להריון פעמיים (פעם ראשונה הסתיימה בגרידה) ללא שום בעיות ובאופן טבעי. אבל למה עכשיו זה לא מצליח? כל חודש אנחנו מקיימים יחסים יום כן-יום לא סביב הביוץ ככה שקשה לי להאמין שאנחנו מפספסים אותו... אני כבר חושבת שמשהו לא בסדר ורוצה ללכת לרופא נשים להתייעץ.
ועכשיו לשאלות אליכן- האם אני צריכה לבוא עם בעלי? מה בדיוק התהליך? איך זה עובד אם אני צריכה להתחיל בטיפולים? אם כן אז איזה? האם קודם כל בודקים אם הכל בסדר עם האישה ואז עם הגבר א? או במקביל? אין לי מושג בזה אז אשמח לעזרתכן...
תודה מראש.
7 תגובות
עמוד 1
היי מאיה, [ u rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html] הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
תודה על העזרה והמידע.
אז בעלי צריך להגיע איתי לפגישה הראשונה עם רופא הנשים, שבה אני אומרת לו שאנחנו מנסים למעלה משנה?
שלום לך מאיה.. את לא צריכה ללכת עם בעלך לרופא הנשים שלך.. תלכי לבד ותספרי לו אודות עברך. בין אם או יפנה אותך לרופא פוריות תצטרכי אז כן להגיע עם בעלך. כך זה היה לי בכל אופן . מקווה שהכל יהיה בסדר שיהיה לך בהצלחה
יסמין
בעלך יצטרף אלייך בהמשך... בתור התחלה תספרי לרופא ותישלחי לבדיקות מקיפות. בעלך במקביל ישלח לבדיקת זרע. זאת בתקווה שיצליחו להבין מהבדיקות איפה ה"מחסום" שלכם ובהתאם תמשיכו בתהליך. תעשי את הצעד הראשון לרופא, משם זה כבר יתגלגל מעצמו... בהצלחה
האמת שבעלי בא איתי רק פעם אחת לרופא פוריות (ו-never לרופא הנשים) וגם זה היה מיותר לחלוטין (חוץ מזה שזה היה נחמד לחכות ביחד בתור.. [ u rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html] הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
עדכון... הייתי אצל הרופא נשים. עשה לי בדיקה שגרתית ואמר שהכל תקין. אמר לי להגיע אליו שוב 10 ימים מתחילת המחזור... (לא שלח אותי לרופא פוריות). מה זה אומר?
יכול להיות שהוא רוצה לעשות לך "מעקב זקיקים" כלומר אולטראסאונד שיראה אם את לקראת ביוץ.
כשתבואי, תבקשי גם בדיקות יותר מקיפות או הפניה לפוריות.