אמא חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני אמא חדשה נולדה לי בת לפני כשבועיים
    רציתי להתייעץ אתכן ,
    הייתה לי לידה לא קלה הייתי ללא אפידורל עד פתיחה 6 בסוף אחרי 28 שעות של כאבים קיבלתי אפידורל הגעתי לפתיחה 9 וחצי ואז לא התקדמה הלידה בעקבות מוניטור לא טוב ואי תזוזה בלידה נכנסנו לניתוח קיסרי שהסתיים בלידת ילדה מקסימה ובריאה ,
    השבועיים הללו קשים אני נאבקת להניק מאחר ואין לי מספיק חלב אז אני נותנת גם חלב וגם תוספת מטרנה ואני לא רוצה לוותר אני בקושי ישנה אבל אני לא רוצה לוותר ולעבור למטרנה בלבד
    אבל מאז הלידה אני מרגישה דכדוך מוזר אני מרגישה כאילו משהוא חסר לי מוזר לי לא להיות בהריון אני מרגישה ריקנות כזאת אני מתגעגעת להריון להרגשה הזאת....
    אני יכולה לבכות מסתם שטויות
    האם הרגשתן גם אתן את זה אחרי הלידה ?
    אני מפחדת שזה דכאון אחרי לידה איך אני יכולה לדעת אם זה זה ???
    מה אני צריכה לעשות?

תודה
2 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה