מבולבלת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    זאת הפעם הראשונה שלי כאן .
    הפורום נראה כמו משפחה אחת גדולה והרבה ממשה שאתן כותבות ממש מרגש.

יש לי שאלה מנסיונכם.
    אני אמא לילד בן שנה וחצי ואני ובעלי מנסים להיכנס שוב להריון .
    בהריון הקודם עשית 3 בדיקות הריון והתוצאה יצאה שלילית כמו כן בבדיקת דם ,
    גילו שאני בהריון רק בבדיקת אולטרסאונד שהגעתי אליה במקרה ושם התבשר לי שאני בכלל בהריון בסביבות השבוע ה 6-7.

היום המחזור מאחר ז"א הייתי צריכה לקבל ( או שלא) ב 20 לאוקטובר אחרי מחזור ממוצע של 35 ימים , והיום אנחנו כבר ב 26 לאוקטובר.
    עשיתי ב 22 לאוקטובר בדיקת שתן יצאה שלילית . היום קיבלתי תשובה שלילית גם על בדיקת דם .

יש מצב שיש שידור חוזר על ההריון הקודם זה הגיוני שלא רואים הריון בבדיקת דם?
    אני כבר מבולבלת וחסרת סלבנות...
    אשמח לתגובה

4 תגובות
עמוד 1
  • הכן זה יכול להיות את לא צריכה לפסול את זה..... אם זה כבר קרה לך פעם אחד יש מצב שזה ייקרא עוד פעם?.....
    אל תידאגי הכול יהיה בסדר.. אבל איך זה שבבדיקת הריון לא ראו שאת בהריון בפעם הראושנה כי בדיקת הריון זה 100%
  • איזה מוזר שבבדיקת דם יצא שלילי...
    דברי אם הרופא שלך, אולי הוא יגיד לך לבוא לאול'...
  • תעשי עוד בדיקת דם,
    ותתיעצי עם הרופא
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • לכי לאולטרסאונד. פשוט..
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה