היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה לא תקין בלהזעיק את הבעל מהעבודה כי נכנס גוק גדול ענק שחור מגעיל לבית מהגינה?!?! אני פחדנית ונגעלת ברמות על מהדבר הזה.. אני לא יכולה ללכת במדרכה בלילות איפה שיש תעלות ביוב שמא ייצא ג'וק
יש אנשים שמפחדים מכלבים.. ויש מחתולים... וזה נורמלי. לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
32 תגובות
עמוד 1
שזה אומר?
הגזמתי??
האופציה השנייה הייתה להישאר בחוץ עד 6 בערב
דיי מה..באמת הגזמתי לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
לי יש את השריטה הזאת עם סממיות גם אני מזעיקה את בעלי במצבים כאלה
אמממ.... אם הייתי אומרת לבעלי לעזוב את העבודה בגלל ג'וק.. הוא היה חושב שאני צוחקת איתו.... "טוב, תשמעו חבר'ה, עם כל הכבוד להצעת העבודה במליון שקל שלכם, יש לאישתי מצב חירום דרגה א' - פלש אלינו ג'וק חסר רחמים... להתראות!" http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
אם אני הייתי מוציאה את בעלי מהעבודה בגלל ג'וק הוא היה מועך אותי במקום את הג'וק....
לי אישית נראה כהגזמה..... אבל מובן לכל אחת הפחד שלה
הייתי נועלת אותו באיזה חדר או משהו או איזה קופסא, הייתי מוצאת פתרונות יצירתיים או מטאטאת אותו החוצה איכססססססס בעעעעעעע מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
אחרי הפעם שעברה שנכנס לנו ג'וק מעופף ענק הביתה וראיתי שאני ובעלי היסטריים כמעט באותה מידה.. בחיים לא הייתי קוראת לו מהעבודה בגלל זה! הייתי מעיפה עליו נעל והייתי משאירה את הנעל שם עד שהוא יחזור..
בחיים לא הייתי קוראת לבעל שלי בגבלל ג'וק! רק פעם אחת קראתי לו מהעבודה וזה היה כשהייתי בטוחה שהאוטו הולך להתפוצץ (יצא עשן - בסוף רק איזה חלק התחמם ונמס...) בכל דבר אחר - אני מתסדרת לבד ויודעת שהסיכוי שהוא יבוא הוא נמוך ביותר. --- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
הכי רחוק שהלכתי היה להעיר אותו באמצע הלילה להרוג את הג'וק. בדיוק הייתי בדרך להחזיר את הבת שלי למיטה ופתאום ראיתי ג'וק ענק וכמעט הפלתי אותה מהידיים מרוב בהלה...
]
אני פעם גיליתי ג'וק ענק, דפקתי עליו את הנעל הכי ענקית שראיתי , וכמובן שנגעלתי לפנות את האיכס המרוח אז השארתי את הנעל עליו במקלחת וכתבתי לבעלי הודעה , כשהיה באותה עת עם חברים : "מחכה לך גופה במקלחת" הוא הבין מיד
קרעת אותי
טוב קודם כל הרגת אותי מצחוק!! [.
את קראת לבעלך מהעבודה בשביל ג'וק
חחחח קרעת אותי קצת הזוי.....
[ אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
חחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק, גם אני כמוך בדיוק
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני בדיוק כמוך "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
גדול לי קרה פעם שנכנסו לי לבית 4 יונים מכוערות ,איכס אני שונאת יונים, מתה מפחד. התקשרתי לבעלי והוא בא מהעבודה וסילק אותן עם מטאטא, עד שהוא בא חיכיתי בחוץ. לג'וקים אני לא עושה חשבון ,מועכת בלי בעיה עם הנעל
לנו בגלל הבניה נכנסו עכברים , התקשרתי קבלתי "תדרוך ", בסוף פעלתי לבד , קניתי מלכודות דבק וכו .ש"חברים " נתפסו והוא היה במקלחת אפילו לא יצא לזרוק אותם לפני שסיים ברוגע הכל . הוא בכלל לא הבין מה אני צריכה אותו וממתי אני פוחדת מדברים כאילו . באחרון מרוב הצחוקים שלו כבר טילתי לבד . http://www.holdthatpic.com/
אני מבינה את הפחד שלך, אני לא מפחדת מג'וקים אבל מפחדת מחיות אחרות
[[[
חחחחחחחחחח מבינה אותך אגב אני הזעקתי את בעלי כמה פעמים בגלל שהיה עכבר מת על המדרגות או בגינה בעלי חוץ מלגחך לא הזיז את עצמו ובסוף קראתי לקבלן שיפוצים שלי שפינה אותו עם יעה ומטאטא ועד היום מסתלבט עלי
שונאת גוקים שונאת עכברים ותאמיני לי שהבנתי שאים אני לא ייפעל שיש אותם בבית אין סיכוי שאני אשאר. אז למדתי להרוג אותם אפילו שאני נגעלת כי הם לא יכולים לפלוש לאיזור שאני חיה בו. זה או אני או הם. וכדאי מאוד שזאת תיהיה אני אחרת הם בחיים לא ישלמו את השכירות פה.