התכווצויות בבטן התחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי שלום,
    דבר ראשון אני מצטרפת לבנות כאן ומאוד מאוד שמחה שחזרת אלינו!!

דבר שני, יש לי שאלה.
    לפני עשרה ימים עברתי IUI שני (הראשון היה לפני חמישה חודשים ונגמר בהפלה בשבוע 9). לפני הטיפול קיבלתי גונאל אף ואוביטרל.
    גם בטיפול הזה (כמו גם בטיפול הראשון) כשבוע לפני הביוץ התחלתי להרגיש מעין התכווצויות בבטן התחתונה שמאוד מאוד הזכירו לי את צירי הברקסטון היקס כי זה לא כואב. ההתכווצויות לרוב מופיעות בזמן תנועה ועוברות במנוחה.
    ואם אני חלילה "מעזה" לקיים יחסי מין, ההתכווצויות נעשות הרבה יותר חזקות והופכות לכאבים של ממש (עד שאנחנו נאלצים לוותר לגמרי על הרעיון..) הכאב הזה מאוד חזק ומאוד דומה לצירים אמיתיים כי זה קורה בתדירות של כאחת לדקה, וכל התכווצות כזו נמשכת כחצי דקה. הכאבים דועכים בהדרגה במנוחה במשך כעשר חמש עשרה דקות..
    מה זה? יכול להיות שזה באמת התכווצויות של הרחם? האם זה אומר משהו על היכולת של הרחם לשאת הריון חדש?
    אציין רק שבהריון הראשון היתי בשמירת הריון משבוע 20 בגלל צירים מוקדמים (אם כי ילדתי בסוף בשבוע 39+6).
    תודה רבה מראש,
    והמשך יום נעים..
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לא נראה לי שניתן לדבר על התכווצויות של הרחם במצב שבו את נמצאת. יתכן שאת מפתחת דלקת של האגן ויתכן שמדובר בכאב , שלמרות שהוא מזכיר לך כאבים שקשורים במחזור הוסת או בהריון , שאין לו שום קשר למערכת הגינקולוגית. בקיצור , אם הכאב מטריד מאד , לכי לרופא לבדיקה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה