מה דעתכן על.......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

17 תגובות
עמוד 1
  • מממ....שאלה מעניינת!

אני חושבת שלמישהו קרוב אני לא אתן מתנה שקיבלתי, אלא אם כן היא בכל מקרה תלך לפח, ואז פשוט אשאל אם הוא צריך את זה כי קיבלתי ואין לי בזה שימוש...

אם זה מישהו רחוק, שבכל מקרה לא בא לי להשקיע כסף רב במתנה בשבילו, אז אביא, כי הוא דווקא ייצא מרווח- הוא כנראה יקבל כך מתנה יקרה יותר ממה שהייתי משקיעה בו..
  • אם אני מקבלת מתנה ואני יודעת שאין לי צורך בה אני אחליף את המתנה ואני אשמור

אני לא נותנת מתנות שנתנו לי לאחרים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עד עכשיו יש לי כמה בגדים שמורים באריזותם שקיבלתי על הגדולה
    ואני לא מסוגלת לתת אותם כמתנה... אולי זה בגלל שאני
    חושבת שהם מכוערים

טוהר
  • אז אני לא השרוטה היחידה
  • אני לא עושה את זה בדרך כלל בגלל סיבה אחת: אם מתנה שקיבלתי שוכבת אצלי, כנראה שמבחינתי היא מכוערת, ומשהו מכוער אני לא רוצה לתת למישהו אחר

[[[

• קיבלת מתנה תגידי תודה ותעזבי לדעתי.
    לפני שגילית שזאת מתנה שניתנה להם במתנה אהבת את המתנה?
    אם אהבת את המתנה אז מזה משנה לך אם הם קיבלו ונתנו?אולי הם לא אהבו אותה והיא חדשה באריזה ונתנו?
    פעם הבאה אם יש לך משהו חדש בבית אבל חדש תתני אותו לאותם אנשים או שתקני להם אבל זה באמת לא משנה. כלכך שולי. יש צרות כלכך גדולות בחיים. לדעתי לא צריך לעשות מיזה עניין קיבלת מתנה תגידי תודה ובאמת עזבי בעיני זה ממש לא חשוב.

כרצונך כמובן

• אני בכל המתנות שאני מקבלת אני משתמשת.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני לא אמרתי שזה צרה גדולה
  • לא קשור כל כך אבל אותי מעצבנים אנשים ששואלים מה אני צריכה או רוצה ובסוף מביאים משהו אחר ממה שאמרתי. משהו שאני ממש לא צריכה ואז בשיא חוצפתם שואלים אותי: איך המתנה? את משתמשת בה? בעעעע
    לפחות אל תשאלו!!
  • אני אישית לא אוהבת לתת מתנות ללא פתק החלפה ולכן אני לא ממחזרת מתנות
    אבללללללללל
    יש לנו חברים שהמתנה שהם נתנו לעמית ליום הולדת הייתה גם לא מתאימה לו במידה וגם ללא פתק החלפה ואת האמת לא משהו בכלל
    ולאחר שבועיים הייתה יום הולדת לבן שלהם
    עמית קיבל מחברה אחרת שלנו מתנה מאודדד יפה אבל בדיוק יומיים לפני אנחנו קנינו לו את אותה המתנה מאותה החנות
    חשבנו להחליף את המתנה אבל לא היה פתק החלפה אז החלטתי למחזר את המתנה הזאת ולתת אותה לבן שלהם
    אבל חשוב לציין שהיא מתנה ממש שווה והרבה יותר יקרה ממה שקיבלנו מהם
    אין לי שום בעיה עם המתנה שלהם זה לא שאני מתלוננת אבל הרגשתי בסדר גמור למחזר את המתנה שעמית קיבל כי היא הייתה שווה מאוד ויקרה למרות שלא היה פתק החלפה
    אבל זה היה באופן חד פעמי

• לא מעבירה מתנות
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני אוהבת לעשות החלפות עם חברות,אני נותנת ומקבלת בשוטף וכך תמיד הבית נקי,ללא ציוד-מיותר
  • גם אני נגד מתנות ממוחזרות
    אפילו קצת מעליב (אם לא מיידעים אותי)

יצא לי להעביר פעם אחת מתנה
  • נכון זה מעליב
    במיוחד אם זה מישהו מהמשפחה וזה לאירוע המיוחד הזה

אני תמיד מצפה לאותו יחס כמו שאני נותנת ואני תמיד מתאכזבת
  • הקטע עם הברכה באמת עצוב

[[[

• אין להם פתק החלפה? אני תמיד מחליפה או שמה במקום כמו ויצו עם כל הבגדים
    והם ימצאו למי לתת וזהו
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן