היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עברו מאז שהלכת מאיתנו אך בעצם רוחך תמיד מעלינו געגועים רבים מציפים את חיינו ותמיד אוהבים אותך אמא שלנו חיבוקך החם חסר לי מאד ובלי לשים לב יורדות הדמעות אך לא עובר לו יום לא חולפת דקה בלי שתופיעי לי בחלום או בתמונה שבזיכרוני מבזיקה מרגישה את חסרונך בחיי עיצבוני רחב עד בלי די חיבור עוצמתי שלעולם לא ינותק מקום שתמיד יישאר בי משותק את יותר מאמא, יותר מהורה את דבר נפלא שכבר אינו קורה
חברות יקרות שלי לרגל חצי עשור לפטירתה של אימי ולזכרה רציתי לספר לכן קצת עליה, מי שמעוניינת לשמוע...
אמא שלי היתה אישה מיוחדת מאד תמיד תמיד היתה בועד כיתה של כולנו (אנחנו 7 ילדים) תמיד הציעה לעזור, לתת, להכין כשהייתי ילדה, כל הילדים של השכנים היו מתרכזים אצלנו בבית, למשל בסוכות, היא היתה קונה מלאאאאאאאאאאאא חומרים ומכינה איתנו קישוטים לסוכה, וכו' פעם היא ראתה משפחה עם ארבעה ילדים ברחוב כשהאמא מאיימת להתאבד מתחת לאוטובוס בגלל שלא היה להם איפה לחיות, לא היה להם כסף לאוכל וכו' אז היא לקחה אותם, את כל ששת בני המשפחה והביאה אותם אלינו הביתה והם חיו כאן חצי שנה בלי לשלם שקל!!!! תמיד ידעה לתמוך כשצריך, לעזור כשצריך כשבן דוד שלי נפל מהחלון והיה צריך לעבור ניתוח וחיפשו מי שיתרום דם, בלי להסס היא הלכה ותרמה כשדודים שלי לא רצו לארגן בר מצווה לאחד מבני הדודים, היא ארגנה שבת בר מצווה בבית הכנסת אצלנו, עם כל הכיבוד והכל על חשבון ההורים שלי
אלו רק קמצוץ של הדברים...
ושתבינו ההורים שלי לא היו במעמד כלכלי טוב מעולם, אבא שלי מפרנס יחיד, עובד מדינה...
אני פשוט מורידה את הכובע בפנייך אמא, אוהבת אותך המון
23 תגובות
עמוד 1
היא אשה מיוחדת במינה לפי מה שאת מספרת! שיהיה זכרה ברוך.
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
ריגשת אותי מאוד טלטול את מדהימה בזכות הדמות חיקוי שהיתה בחייך
מיטל יש לך הרבה במה להתגאות ,אמא שלך היתה ממש צדיקה. אני לא מכירה אף אחד שהיה מסכים להכניס משפחה מהרחוב לתוך הבית למשך חצי שנה, אני המומה מזה. יהי זכרה ברוך
ל-נו י-ה' א-ותך נ-תן
עד שלא הגעת לא ידעתי מהי אהבה של אמא...תודה על שנתת לי לגלות...! ! ! ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...
יקירתי אכן אישה מיוחדת הייתה אמך ולפי דעתי את ממשיכה בדרכה. שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
גל
מאי
טל
שי
מתן
וואו מיטל כולי צמרמורות מהסיפורים על אמך, שהייתה אשה מדהימה, ואת יקירתי, אשה מדהימה בעצמך, לקחת מאמא שלך המון, יהי זכרה ברוך... [.
כל כך מרגש ועצוב
רואים את כל היופי שלה בך, אהובה שלי. היא נתנה לך המון ואת נותנת המון לאחרים. --- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
נשמע שהיא הייתה ממש אישה מדהימה, ושזו הייתה זכות גדולה להיות הבת שלה. יהי זכרה ברוך
עם בת מדהימה כמו שיש לה נראה שהיא עשתה עבודה מדהימה והמשכיות לעוד שנים רבות, טובות ויפות יש לך אמא מלאך ששומרת עליך ואוהבת אותך וגאה בך. וכ"כ מרגש וכייף לקרוא את הדברים עליה.
ושוב התפוח לא נופל רחוק מהעץ, אני יודעת שהימים האלה קשים לך שולחת חיבוק גדול ואוהבת המון
ריגשת אותי מאוד!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
טלטול ריגשת אותי עד דמעות שלא תדעו עוד צער
אמא שלי היתה באמת מיוחדת, אני אפילו לא קרובה להיות כמוה....
תודה על התמיכה
מאוד מרגש מה שכתבת, באמת... נותר לי רק לאחל שלא תדעי עוד צער לעולם