בדיקה שלילית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, הבדיקה הביתית החודש יצאה שלילית
    אני אעשה בדיקת בתא ביום ראשון
    זה נכון שצריך לעשות את הבדיקה גם אם מתחיל דימום?
9 תגובות
עמוד 1
  • אם את מקבלת מחזור (מתחיל דימום), אין טעם לעשות בדיקת הריון
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אין טעם גם לי היא היתה שלילית וקבלתי מחזור אז אין צורך לפי דעתי .
    אם לא היה לך דימום אז מן הסתם לא צריך להסתמך רק על הבדיקת הריון הביתית אבל גם ככה כבר קבלת מחזור...
    לא נורא ב"ה שחודש הבא נקלט......שבת שלום
    http://www.holdthatpic.com/
  • אז זהו, שעוד לא הופיע דימום... אבל היו לי כל הסימנים שהייתי בטוחה שאוטוטו אני מקבלת.
    אני מתכוונת לכל המיגרנות שיש לי לפני מחזור וכאבים בבטן תחונה. פשוט כאבים של מחזור.
    עכשיו לא קיבלתי אבל אם הבדיקה הביתית הראתה לי שלילי אתמול בבוקר - אולי עוד אין טעם לעשות בדיקת דם?חשבתי ללכת מחר אבל נראה לי אני עוד מחכה. ניתן הזדמנות ל להופיע ואם לא אלך באמצע השבוע.
    אני לא מפתחת ציפיות.
    ב"ה בקרוב בשורות טובות אצל כולנו.
  • אני אומרת שכל עוד לא הופיע דימום, יש תקווה!
    סימני הריון הם בדיוק אותם סימנים של מחזור...
    אולי בדקת מוקדם מידי? תחכי עוד כמה ימים, אם עדיין לא תקבלי תעשי בדיקה ביתית, אם זה חיובי מה טוב, אם זה שלילי תחכי שוב או שתגשי ישר לבדיקות דם.
    זו בכל מקרה דעתי...זה מה שאני עושה כשמשהו חשוד...

בהצלחה.

sOsHi
  • עשיתי בדיקה. שלילית. אוף אני לא מבינה אם נגזר עלי לחכות עוד חודש, למה המחזור מתעכב?
    הולכת מחר לבדיקת דם
  • אל ייאוש חודש הבא זה החודש שלך
  • זהו, זה רשמי, אני מתחילה חודש חדש..... הגיעה ואני מרגישה הקלה. לחכות לה היה סיוט.
    עכשיו אפשר להתחיל מהתחלה...
  • שיהיה בהצלחה מתוקה. בקרוב זה יגיע

• [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה