היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, בעלי ואני מנסים להכנס להריון. היתה תקופה שבא היום הראשון של הביוץ נפל על יום שלפני המקווה וכך יצא שאנחנו פיספסנו יום, 99% מהפעמים יש לנו שני ערבים של ביוץ, אבל בגלל בעיה זו היה לנו רק ערב אחד לנצל. אני משתמשת בערכה לבדיקת ביוץ בכדי לדעת את הימים שלנו. כל פעם שניסינו בערב השני הזרע לא נקלט, ותמיד הגיע המחזור. פנינו לגורם מוסמך שאינו רופא והוא יעץ לי לשתות לפחות 8 כוסות ביום, אני לפני כן לא שתיתי הרבה ביום, וגם לאכול כל בוקר ארוחה טובה. כשבועיים לפני המחזור החדש ביצעתי את מה שהגורם אמר ולשימחתינו באמת זכינו להקדים את מועד המקווה. בערב של המקווה עשיתי בדיקה והבדיקה הראתה ביוץ טוב, ( יום לפני גם עשיתי את הבדיקה והבדיקה לא הראתה שום סימן) ובאותו ערב היא הראתה סימן מצוין, באותו ערב גם הגענו לקיום יחסים, ביום השני גם שתיתי הרבה מים, אך לא באופן מסודר. בבוקר שתיתי כוס אחת ואח"כ רק מהצהריים התחלתי לשתות הרבה. עשיתי בדיקה בערב עם שתן, והשתן היה ממש שקוף כמו מים, ללא צבע בכלל. הכנסתי את הסטיק לשתן, הוצאתי אותו והנחתי אותו על משטח ישר. כשהלכתי לבדוק ראיתי רק הסימן של הביקורת ללא הסימן של הביוץ, קצת חששתי מהענין כי חשבתי שלא עשיתי טוב את הבדיקה ויותר מזה חששתי בגלל הצבע של השתן, החלטנו לעשות בדיקה חוזרת והפעם היה לשתן קצת צבע, וכשעשיתי את הבדיקה היה על הסטיק את הפס השני של הביוץ אבל סימן חלש מאוד. עכשיו לשאלה: האם צורת השתיה שלי באותו יום פגעה בביוץ ולכן לא הראתה סימן? אם לא מה היתה הסיבה לעניין הזה, רק לידע לא הצלחנו להכנס להריון. כמו כן רציתי לשאול מה הסיבה שראינו רק יום אחד של ביוץ?
תודה רבה מראש
3 תגובות
עמוד 1
חמודה את מתייחסת לבדיקות ביוץ ביתר רצינות, ולדעתי זה יכולה להיות הסיבה שלא הולך לכם....את יודעת שבחלק מהמקרים, בדיקות הביוץ כלל לא משקפות את המציאות, לדוגמא אצלי, הן מראות ביוץ לאחר המועד.... אם את רוצה להיות בטוחה, דברי עם גורם שהוא רופא !!!! מיה שמחכה לחסידה.....
היי, אני גם שומרת נידה ויש לי את אותה הבעיה נראה לי, הכי טוב תעשי מעקב זקיקים ובדיקת דם כמו שמיה ציינה... במדה ויום הביוץ שלך נופל ב7 ימים הנקיים שלך, יש כדורים שיכולים לדחות את מועד הביוץ- תבדקי עם הרופא... בהצלחה