המצב תקין ? אני צריכה להיות יותר לחוצה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דנדוש כל בוקר קמה משנת הלילה שעיניה מוצפים בדמעות שיורדות מעצמן זוהי לא דלקת כן ידוע שיש חסימה בדרכי הדמעות והקדמתי לה את הניתוח בהוראת רופאת הילדים אבל מי שיודעת בחסימה באמת הדמעות יורדות ככה בכמות כזו? זה לא עלול לגרום לזיהומים ומיני ממתקים כאילו? הכי מוקדם שנתנו לי כרגע זה לסוף נובמבר (היה אמור להיות לסוף דצמבר כמעט) ושמו אותי בהולד לתאריך מוקדם יותר
    אבל שוב מצב הדמעות כבר לא מצחיק אותי אני כל בוקר שואלת אותה מחדש למה היא בוכה מה קרה והיא עונה שלא בוכה יש מצב שהחסימה מתגברת? הרי גם רופאת הילדים לא היתה סתם אומרת להקדים נכון?
    והכי חשוב שיהיה לכולן שבת שלום קרירה וכייפית

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

4 תגובות
עמוד 1
  • תהילה לפני שאלך לישון רוצה רק להגיד לך
    שהכל נורמלי
    עצם זה שהקדימו לך את התור ויעשו ניתוח אז אין לך מה לדאוג
    אחרי הניתוח יהיה בסדר
    אין דרך לעשות משהו אחר במקום הניתוח הזה כדי לא להכניס את הילדה לניתוח?
    יש איזה רופא בתל אביב שעולה 700 שח ואת מקבלת מהקופה החזר של איזה 500 שח לערך קוראים לו ד"ר סטולוביץ רופא עיניים. אולי שווה שתנסי להתיעץ איתו לפני? אולי אפשר לעשות משהו ולא לנתח? הבנתי שיש דרכים של פתיחה של הצינורות בלי ניתוח שחלק מהמקרים זה עזר. אני הייתי מנסה לבדוק אצל רופא מומחה ולא רצה לניתוח. אבל איך שאת חושבת
    כל מקרה השם שלו זה ד"ר סטולוביץ חיים רופא עיניים
    תל חי 7 תל אביב
    03-6203065

בהצלחה במה שתחליטי

• מאמי פר' סטולוביץ הוא מנהל מרפאת עיניים ילדים באיכילוב והוא גם מבין בבעיה הגנטית שיש אצלנו במשפחה ומטפל בה עמית שלו שלמד אצלו שם במרפאה דר' דותן שהוא תותח ושניהם אמורים לנתח אותה יחד סטולוביץ גם ראה אותה פעמיים כי דותן קרא לו ליעוץ ואין שום דרך אחרת לפתור את החסימה מלבד שטיפת דרכי דמעות היתה אמורה לעברו לפני 10 חודשים את הניתוח הזה אבל אז עברה ניתוח אחר שחשבו שאולי יפתור את הבעיה
    אני סומכת בשני עניים עצומות על דר' דותן ופר' סטולוביץ שני תותחים
    אה ואני משלמת רק על ט. 17 ולא על ביקורות באיכילוב
    תודה בכל אופן על ההמלצה מכירה את פר' סטולוביץ ובאמת אין עליו

• אם הלכת לסטולוביץ וכך אמר אז אפשר לסמוך עליו. כל הכבוד לך.
    שיהיה לה בהצלחה אמן
    יש לך ילדה מתוקה. שיהיה לה רק טוב והכל יסתדר איתה ב טוח.
  • אני אענה לך עוד פעם אחת נועה ואסביר הבת שלי לא ואני מדגישה שוב לא מטופלת של פר' סטולוביץ )כן הוא פרו' ולא דוקטור)
    פר' סטולוביץ הוא מנהל מרפאת עיניים ילדים בבית חולים סוראסקי בתל אביב ויותר מפעמיים התייעץ איתו דר' דותן (תלמיד של סטולוביץ בעבר ובהווה עובד במרפאת עיניים ילדים ונוירואופתלמולוגיה בהווה ) והוא ינתח את הבת שלי ואולי סטולוביץ יהיה גם (ימי שני זה ימי הניתוחים)
    שוב תודה על הכוונה אבל אני יודעת בדיוק למי לפנות ומי מטפל בילדה ואגב פרו' סטולוביץ בעברי טיפל בי ובאחיות שלי אז אני מכירה אותו גם (האמת אני מאוד מקווה שלא הוא ינתח את הבת שלי אלא הרופא שלה בלבד אחרי מקרה שהיה בעבר בבית חולים אסותא עם ילדה קטנה עם המרדימה והוא היה זה שניתח ממנו אני קצת חוששת)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה