התלבטות רצינית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

לאחר בירורים ובחירת רופא והכל אני אמורה מחר להתחיל את כל תהליך ההפרייה ........US בדיקות דם ותחילת לקיחת ההורמונים והדבר כל כך מלחיץ אותי שאני רק מלחשוב על זה בוכה כל הזמן.......דיברתי עם בעלי היקר שאולי נדחה את זה בחודש שאולי אהיה אז מוכנה יותר נפשית לכך........אבל בתוך תוכי אני ממש מתלבטת ולא יכולה להפסיק לחשוב מה לעשות.........כן להתחיל או לדחות???????????????

האם מישהי הייתה במצבי? אולי מישהי יכולה לסייע........

תודה מראש
5 תגובות
עמוד 1
  • היי רפאלה

אני הייתי במצבך בדיוק רק רציתי לדחות את הכניסה לתהליך
    וגם עשיתי זאת לא הייתי מוכנה לזה בכלל
    אמרתי לבעלי נחכה עוד קצת אולי יבוא טבעי
    וככה עבורו להם חודשיים סתם בלי כלום

אז מנסיון שלי - כדאי לך להתחיל מייד את הטיפול זה בכלל לא
    נורא כמו שזה נשמע כשאת מתחילה את התהליך הכל זורם וכל מה
    שמעניין אותך זה הצלחת הטיפול...
    אני ממליצה לך מאוד לא לחכות כי אחר כך תצטערי על כך
    אבל- אם המצך הנפשי שלך לא מוכן אז אולי תחכי תנסי לחשוב על הדברים
    בצורה חיובית שהטיפול רק יכול לעזור לך להיקלט יותר מהר וככה הזמן
    יעבור לך יותר מהר כי את עושה משהו בשביל הבייבי שלך.. ולא עוצרת ומחכה.

בהצלחה בכל דרך שתבחרי

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • בדיוק במצב הזה הייתי בחודש האחרון.
    הייתה לי ממש התלבטות אם לחכות כמה חודשים או להתחיל ב IVF
    בסוף החלטתי שכדאי שאני אתחיל את הטיפול החודש למרות שאני
    מתה מפחד מזה אבל התשוקה והרצון הגדול לילד/ילדה/תאומים (למרות שיש לי ילדונת מהממת) כל כך גדול שהחלטתי שאם עד עכשיו לא הצלחתי להביא ילד לבד ( אני מנסה שנתיים ובפעם הקודמת הצלחתי לבד בחודש הפסקה מהזרעות) כנראה שאני אצליח לבד אבל ייקח כנראה הרבה זמן שאני לא ממש רוצה לחכות...
    מה שתחליטי שיהיה לך הרבה הצלחה
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • תודה לכן על התגובות צקווה שיהיה לי מספיק אומץ להתחיל עד מחר.....
  • הי, רפאלה!
    האמת היא שלי לא הייתה בכלל התלבטות.
    אבל אני מסכימה עם הבנות-חבל לדחות, כי חבל על הזמן. מצד שני רק חודש אחד, אם את חושבת שזה באמת יעזור לך אז למה לא.

בכל מקרה בכל החלטה שתחליטי שיהיה המון בהצלחה
  • שבת שלום !
    אני מאוד מבינה אותך .אני חושבת שיש הרבה בנות בפורום הזה שהיו במצב הזה של חששות חרדות וציפיה אולי עוד חודש וזה יבוא טבעי וגם היו כאלה שנכנסו להריון לפני התחלת הטיפול.
    אני היום מתחילה את הטיפול הראשון מקווה שגם אחרון שלי .מתחילה לקחת פרוגילטון.
    כמובן שיש חששות ומחשבות שאולי עוד חודש ננסה ונצליח בלי התערבות.
    אבל ההתחלת התהליך עצמו מקרב אותנו למטרה וזה הצלחת הטיפול והריון כך שמשתדלת לחשוב רק על זה
    מאחלת לך המון בהצלחהבכול דרך שתבחרי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה