המשך ההתלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה על כל התגובות והאמת היא שהפחד שלי זה לא מהזריקות אלא מהיתר גירוי שחלתי........זה הלחיץ אותי נורא וגם מהידיעה שאני בנוסף להכל צריכה גם לקחת זריקות קלקסן כי בהריון קודם היתה לי איזו בעיה.......
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה את התרופה שאת צריכה לקחת אבל לגבי גירוי יתר שחלתי - את במעקב זקיקים במהלך החודש כך שאני מאמינה שאם יהיה גירוי יתר אז יפסיקו את הטיפול.
    ת'אמת, לא חסר ממה לפחד בטיפול ובגלל זה את צריכה להיות בטוחה שאת רוצה להכנס לתהליך הזה.
    אני גם רק מתחילה ואני מקווה שאני פוחדת יותר ממה שזה אבל אני מרגישה שאין ברירה ואני כבר די איבדתי תקווה שאני יצליח לבד בחודש חודשיים הקרובים..
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • תיראי, כולן מפחדות,
    יש כל כך הרבה סיכונים בתהליך הזה,
    לכן צריך רופא טוב, ומעקב צמוד, וגם המון המון תקווה שהכל יסתיים בשלום,
    וכמובן עם הריון בריא לך ולתינוק שיוולד בהמשך...

אני קראתי (נראה לי) כל מה שאפשר על הנושא באינטרנט - אני ממש מומחית...
    אבל אני אפילו לא יתחיל לספר לך ממה אני מפחדת,
    כי זה סתם יכניס אותך לעוד פחדים....
    צריך לשים הכל בצד,
    את כל מה שקראנו, את כל הידע,
    ולעשות שלב שלב את מה שהרופא מבקש ממך....
    ולהיות קשובה לגוף שלך בכל שלב....
    אם משהו לא בסדר, ואת לא מרגישה טוב,
    פשוט לפנות לרופא ולהמשיך לפי ההנחיות.....

מה שאני מנסה לומר זה שתתקדמי שלב שלב....
    בלי פחד...ועם הקשבה לגוף...
    ובסוף יהיה בסדר.....
    אל תדאגי
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני מאד מבינה את ההתלבטות שלך,
    אין לי מושג מה הבעיה אצלכם,
    אני בכל אופן חיכיתי לטיפולים כבר כמה חודשים,
    במהלך עשיתי בדיקות שונות ובמקביל ניסינו טבעי...ללא הצלחה
    גם לי היו ועדיין יש חששות מכמות ההורמונים לגוף ומכל התהליך,
    לדעתי, תעשי את זה כשאת הכי שלמה ומוכנה,
    גם אם זה אומר בעוד חודש חודשיים.
  • האמת היא שאין איך לענות על שאלה כזאת, זה מאד אישי וכמו שראית כל אחת מתמודדת באופן אחר...

צריך לזכור שבדרך כלל הפחד הוא מהלא נודע, וברגע שנכנסים לתהליך הכל נראה פחות מפחיד ויותר שגרתי.

בכל מקרה מה שתחליטי, חודש לכאן או לכאן... כשתחזיקי את התינוק בידיים זה כבר לא יהיה משנה.
  • נכון שהמטרה היא מה שהרוב רואות אבל בדרך למטרה יש גם את הגוף שלנו, נשים יקרות, ונראה לי קצת מפחיד כל מה שצריך לעבור בכדי להגיע למטרה.......השאלה היא עד כמה זה נכון ושכיח כל הדברים המפחידים כמו הגירוי יתר שחלתי?
  • לגבי הגוף, ומה שאנחנו מעבירות אותו - אני בדעתך
    אבל זה רק בגלל שעדיין לא הגעתי לנקודת האין ברירה
    כאשר אדם נמצא עם הגב לקיר הוא מקבל את ההחלטות האמיתיות.
    יכול להיות שאת עדיין לא מרגישה ככה (וזה בסדר) אז קחי את הזמן שלך...
  • אני חושבת שמי שהחליטה שהיא הולכת על הפריה, כבר ניסתה הכל הכל הכל, וחושבת שפשוט אין ברירה אחרת....
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה