אני מיואשת-סופיייייייית!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף... אני אמורה לקבל ביום רביעי וכבר היום התחלתי להרגיש את הכאבים בחזה... כן אותם כאבים שהיו לי תמיד כמה ימים לפני קבלת המחזור...
    איזה דיכאון..
    איבדתי כל תקווה
    כל פעם אני אומרת אולי חודש הבא... אבל כל פעם מתאכזבת..
    אני מתפללת כל יום... קוראת פרק שירה והבקשה היחידה שלי זה לזכות להכנס להריון... כבר שנה אני מתפללת לזה... עוד לפני שהתחתנתי... אבל כנראה זה לא עוזר...
    אני לא מסוגלת יותר לשמוע את חמתי הלחוצה... "נו , אולי הפעם יש איחור במחזור"... "לוקח לך הרבה זמן להכנס להריון"... "חלמתי שאת בהריון"...
    כל חודש הלחץ עולה...עוד ועוד...
    אין לי כוח כבר

לייה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי ליהי!
    אני יודעת שעם כל זה שמנסים לא לפתח ציפיות זה לא עוזר, תמיד נשארת איזה תקוה קטנה בלב, וזה הכי טבעי בעולם! אל תפחדי לקוות רק תכיני את עצמך לאפשרות של אכזבה.
    אני מחזיקה לך אצבעות ואמן והחודש הזה הוא שלך
    בקשר לחמותך- שיכנס לאוזן אחת ושיצא מהשניה, פשוטו כמשמעו, תחייכי ותהנהני ותעבירי נושא. היא לא צריכה לדעת מה קורה בחדר המיטות שלכם...
    אל תתייאשי! בסוף זה יגיע
    רק שאלה- כמה זמן אתם מנסים והאם עשיתם משהו בנידון (חוץ מסקס כמובן)?
    שולחת לך חיבוקים הילה
  • בדיוק! שנה זה לא מעט זמן לנסות להיקלט, לכן לדעתי אם טרם עשית בדיקה בנושא כדאי ללכת לרופא לאיזה "פוש" קטן שאולי יעזור. ואם כן הלכת אז את בטח במעקב כך שזה יקרה בקרוב!

לגבי חמותך ...תגידי לה לא להילחץ כי את ממש לא לחוצה, היא לא חייבת לדעת כמה את רוצה את זה! תגידי לה שהכל מגיע וגם זה יגיע ברגע המתאים, יאללה!!!
    כל אחד חושב שיכול להביע את דעתו בפומבי גם כשהוא פוגע בשני!
    ככה זה גם אצלי בעבודה "נו מתי הריון?" "כמה זמן אתם מנסים?", רק שבמקרה הזה, תשובה חוצפנית לשאלה חוצפנית! אני אומרת להם שזה לא בעיה שלהם!
    פשוט לא יאומן...

תהיי רגועה, הכל יהיה בסדר...לא לאבד תקווה כל עוד עדיין לא קבלת מחזור!

sOsHi
  • כן אני יודעת ומרגישה את אותה הרגשה...אבל כול יום אני מנסה לעודד את עצמי ולהגיד אולי אלוקים לא רוצה עדיין שאני יהיה בהריון אולי יש לזה סיבה ....צריך להאמין שכול מה שקורה קורה לטובה....וחוץ מזה אין מה לחמתך להתערב לך בחיים... חמתי פעם אחד אמרה משהו ובעלי אמר לה אולי את רוצה להכינס איתנו גם לחדר המיטות.... ובזה היא נרגעה ואם מישהו שואל .... את תמיד יכולה לענות אני עוד רוצה להנות קצאת מהחיים......זאת התשובה הכ טובההההההה ואל תידאגי כול דבר קורה בזמנו.....
  • בנות,
    תודה רבה על העידוד! חיממתם לי את הלב :)
    אני מנסה כבר חצי שנה...
    אני יודעת שיחסית זה לא הרבה זמן... אני בת 27 וכ"כ משתוקקת לילד כבר...
    כל החברות שלי בהריון...גיסתי... רק אני לא נכנסת וזה מלחיץ נורא...
    ואני יודעת שהלחץ הזה לא טוב... אבל איך אני יכולה להתמודד איתו??????????????????????

לייה
  • תנסי לנטרל לחץ זה הדבר היחיד שיעזור .
    אל תחשבי הרבה תעשי אהבה עם בעלך ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה