ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם המחזור שלי לא סדיר כבר כמה חודשים.. איך אוכל לבדוק מתי מתרחש הביוץ שלי?
    בדקתי במן "מחשבון ביוץ" בעלי ואני ניסינו אבל ההריון לא נקלט אז הנחתי שזה לא היה הביוץ שלי.
    השאלה שלי איך כן אוכל לדעת מהו תאריך הביוץ המדויק למרות המחזור הלא סדיר?
5 תגובות
עמוד 1
  • תתחילי עם ערכות הביוץ אבל הכי טוב לבקש מהרופא מעקב זקיקים ובדיקות דם..
    בהצלחה
  • קבעתי באמת תור לרופא הנשים אני מקווה שהוא יעזור לי למרות שזה רק בסוף חודש נובמבר..
    ויש לי עוד שאלה קטנטנה..
    בבדיקות הדם בהן התבשרתי שההריון לא נקלט הופיעה לי שורה בנוגע לחומצה פולית שלא הבנתי את פירושה ובשום פורום בדיקות עוד לא ענו לי..
    מופיעה לי השורה הזאת - 10.0 nmol/L

ומופיע לי מין ציר זמן כזה שמתחיל ב5.6 ומגיע עד ל36.0 ולי יצא 10.
    אם מישהי יודעת מה זה אומר אני מאוד מאוד אשמח לדעת..
    תודה ושבוע טוב לכולן!!!
  • שהחמצה הפולית שלך נמוכה, תתחילי לקחת לפני עוד הריון!

המינימום זה 5.6 והמקסימום זה 36 ואת על 10 בלבד!

דרך אגב, אני בודקת כבר כמה ימים ביוץ עם הערכות ואני יכולה להגיד לך שזה אחד הדברים הכי לא אמינים שיש! לא לכולן זה מתאים, ולא לכולן זה מראה שיש ביוץ, אצלי מראה קו אחד ברור כבר שבועיים!!
    הכי בטוח זה בדיקות דם וזקיקים!
    בהצלחה.

sOsHi
  • תודה רבה!!
    כמו שאמרתי קבעתי תור לרופא נשים.. ייקח קצת זמן עד סוף החודש אבל אני אבקש מעקב זקיקים וכל מה שצריך.
    תודה רבה ואני מקווה שהחודש הבא או זה שאחריו יהיו פוריים יותר!!!
  • האמת היא אני בעד השיטה של חודש אחד מעייף מאודדדדדדדדד מאודדדדדדדד ונטול שינה כמעט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה