ההורמונים מנפחים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תמיד אמרו לי שזו תופעת לוואי,
    אני אחרי שבוע הזרקות והבטן התנפחה לי ללא כל ספק....
    זה ככה אצל כולן?
    אני הזרקתי פיוריגון ועכשיו מונוגון וצטרוטייד כל יום - אחד בכל צד
    הרגשתי היום על הפנים, חום וחולשה נוראית, כאבי שרירים.....שתיתי מספיק מים, נראה לכן קשור?
    איך זה אצלכן?
    הבטן כואבת לי עם כל תזוזה או נשימה........
    מה לא נעשה למען המטרה הקדושה, תינוק קטנטן ומושלם
    ואם ייצאו שניים- אושר כפול
5 תגובות
עמוד 1
  • אוהוווו כמה שהם מנפחים
    אני בחורה רזה ואני אחרי שבוע עם זריקות נראת בהריון עוד לפני השאיבה

לא יודעת אם זה קשור לזריקות מה שאת מתארת בכל אופן הייתי פונה למוקד לשאול
    מה זה אומר שאת מרגישה ככה

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • היי גם לי זה כאבי שרירים בטן נפוחה, זה תופעות לוואי של הזריקות ואני הזרקתי את אותם הזריקות אבל איך אמרת מה לא עושים בשביל המטרה.

בהצלחה

אירית
  • הי פשוש"ה כן גם אני לאחר שבוע של גונואלF והבטן נפוחה וגם כואבת {למשל אם אני צוחקת או מיתקופפת כואב לי צד ימין} מקווה שלא נהיה גירוי יתר של השחלות מחר יש לי טור בבית חולים ונראה מה יחליטו אך אמרו לי שצריך לשתות הרבה
    מה לא עושים למען המטרה???????????????
    נקוה שזה הטיפול האחרון שלנו
    ושהיה חודש מנצח עם בשרורת טובות לכולנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שבוע מבורך
    ובהצלחה
    {יצא קצת ארוך סליחה על החפירה}
  • היי מותק,
    כל מה שאת מתארת קרה גם אצלי מפחים בטירוף לא היתי יכולה ללבוש את המכנסיים שלי וגם לא לזוז יותר מדיי, היה מבאס.
    אני מקווה שבסיבוב השני זה לא יקרה כי כבר נמאס לי מהמבטים בעבודה ומהעובדה שכולם מתלחששים שאני בהריון או פשוט השמנתי המון!
    מעצבן אבל זה עוד כלום לאומת מה שאנחנו מוכנות לסבול בדרך ל
  • איזה ביאוס יאללה
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה