טוב.. כמו טירונית דנדנשה- אני ממש מפחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני זוכרת שחששתי לפני הלידה של ירין .אבל קצת .ממש טיפה וסילקתי מהר את כל החששות .האמנתי בלב שלם שבסדר, תקופה לא קלה, קמים בלילה, הילד בוכה , צריך להתרגל לשעות שינה, צריך להתרגל לילד, צריך להתרגל לחלוקת מטלות שונה בבית , אבל .. יהיה בסדר, כולם עוברים את זה , כולם עושים ילדים - נו מה, נעבור את זה .הייתי ממש אופטימית.

ועכשיו , החששות כבדים יותר.
    1. ירין היה עם ריפלוקס ולכן כל הזמן בכה. באמת באמת שגם כשהוא לא בכה - אני בכיתי.
    2.לא ממש עברתי את השלב של ה - להכיר את התינוק- למה הוא בוכה בהתחלה? רעב? עייף? מה הוא רוצה? (כי הוא כל הזמן בכה בגלל הרפלוס)
    ועכשיו אני מגיעה למצב שתהיה לי בע"ה תינוקת ואין לי שמץ של נסיון - למה היא בוכה?מה עושים עכשיו ?אוכל ? קקי? לישון? ציצי? (אוי ואני כל כך רוצה להצליח להניק הפעם )
    3. וירין - יו הוא מטריף לי את הצורה בזמן האחרון עם השנת צהריים - כנראה שהוא פחות זקוק לשינה הזו , אבל , אני מתה מפחד , כי אם הוא יחזור בשעה 1 מהגן
    ומשעה כזו יהיו לי שני ילדים שצריכים תשומת לב, אחת רוצה בקבוק/ ציצי , או בוכה , וירין רוצה לשחק איתו בפזל , או "אמא תראי ותבואי" או "אוי נפלתי ואניבוכה עכשיו" או שהתינוקת ישנה וירין מרעיש לה...
    המחשבות רצות ורצות ואני אשכרה לא זוכרת איך מתמודדים עם תינוק קטן , ובטח שלא עם שני ילדים במקביל .
    ודרך אגב, הפתרון של לשים את ירין עד 4 בגן - אני מעדיפה פחות לקחת אותו כפתרון כרגע , אלף, ,בגלל עלות כלכלית - זה עוד 600 שח , שמאוד יחנקו אותנו .
    ובית , אני ממש לא רוצה שירין ירגיש (וגם אני ארגיש ) שאני "מוציאה "אותו מהבית כי קל לי לי יותר בלעדיו. אני לא אתן לו תחושה כזו , ולמען האמת גם אני ארגיש רע כאמא, שאני מעדיפה שהבן שלי לא יחזור הביתה ...

אוף ..מפחיד לי וקצת קשה לי , עם כמה שאני רוצה בכל ליבי את התינוקת הזו ,
    אבל כל לילה אני פשוט חושבת ועולים כל הפחדים ..
    אני ממש ממש אשמח לטיפים מאמהות מנוסות
13 תגובות
עמוד 1

• וואאווו את אימא פשוט הכי טבעית אוהבת שיש..זה נורמלי וטבעי מה שאת מרגישה

לא עושה אותך פחות לדעתי עוש אותךיתר..את דואגת לכולם וזה מדהים

אני מאמינה שאחרי הלידה הכל יתפוגג בע"ה..הנסיכה תהיה בידיים שלך והכולייעלם
    תהיו משפחה מאושרת בהרכב מלא ב"ה
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
  • אני בערך במצב שלך....
    ל-נו
    י-ה'
    א-ותך
    נ-תן

עד שלא הגעת לא ידעתי מהי אהבה של אמא...תודה על שנתת לי לגלות...! ! !
    ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• קודם כל

• היי מאמי שלי

[[[

• הי מאמי!!!
    מה שלומך? איך עברה השבת?
    אז קודם כל, אני מתה על היכולת שלך להתנסח ולבטא את החששות שלך

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • כל התחושות שלך מאוד טבעיות, אני סומכת עליך שתדעי להסתדר
    כל ההתחלות קשות אבל אח"כ קל יותר
  • לא יוכלתי לנסח את זה טוב יותר מנועה ...
    אני לא אשקר זה לא קל , עד היום זה לא תמיד פשוט .
    אבל , אין ספק שהזמן עושה את שלו וישנה נקד' שאת פתאום אומרת ווואווו זה מתחיל להסתדר .
    כולם צריכים להתרגל זה לזה וזה לוקח זמן כמו כל דבר בחיים , מילת המפתח היא סבלנות !
  • אוהווווו אני רואה שנועה אמרה לך כבר הכל
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הי
    אז כמו שכבר אמרו הבנות - החששות טבעיים, ההתחלה - כמו כל התחלה - לא קלה, אם תצליחי הפעם למצוא את מתג ON OFF זה יהיה מצויין
  • ודה לכולן על התמיכה ..זה מרגיע ..(כולכן אמרתן שיהיה קשה - זה דווקא לא מרגיע , אבל מרגיעה המחשבה שאני לא לבד ושבסוף זה מסתדר )

מקוה שהנסיכה שלי תצא בשלום , והנסיך שלי יעבור את זה בשלום ,
    ושאני לא אקפוץ מהחלון
  • רציתי להוסיף , שלי באופן אישי לא היה עזרה ונדב היה בן שנה ו-7
    אני לקחתי עזרה בתשלום מבחורה צעירה (שמסייעת בגן של נדב) שהיתה מגיעה 3 פעמים בשבוע לשמור על יאיר הקטן והייתי יוצאת לבד עם נדב , לחברים , לג'ימבורי או סתם לשוטט לבד איתו בקניון.
    זה מאוד הקל עליי וכמובן עליו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה