אני פשוטט לא מאמינה.....למה?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי אצל הרופא ..... והוא אמר לי שייש לי שחלות פוליציסטיות... מה זה?.. איך אני מטפלת בזה? אני פשוט לא מאמינה איך זה קורה לי?.
    ואני עוד חשבתי שהכול בסדר אצלי....
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מה גורם לזה ומה זה בדיוק אומר.. אני יודעת שיש קושי בלנבא מראש את מועד הביוץ אצל "פוליציסטיות".
    אני יודעת גם שיש המון בנות "פוליציסטיות". ושגם אני "פוליציסטית" וזה לא הפריע לי לפני חמש שנים להיכנס להריון ספונטני.
    ככה שאין סיבה להיות דרמטית כל כך.. זה עדיין לא אומר כלום, מה גם שאפשר לסדר את הביוץ באמצעות כדורים..
    הכל יהיה בסדר, יקירה..
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • יש פה כמה בנות פוליצסטיות שיוכלו להסביר לך מה זה, חברה שלי גם פוליצסטית והיא ידלה יום רביעי ילד ראשון בהריון ספונטני לגמרי!!
    אני יודעת שמקבלים מחזור כל 3 חודשים בערך, אבל לדעתי יש טיפול לזה, בנוסף את יכולה לעשות מעקב זקיקים ולדעת מתי את מבייצת, ממש לא ביג דיל!!!

sOsHi
  • אז זהו שאני לא מבינה הרופא נתן לי כמה סוגים של תרופות מי שתוכל לעזור לי אני יישמח
    1. PROGYLUTON ל- 5 ימים הרופא אמר שזה אמור לגרום לי לקבל מחזור ולאחר שאני מקבלת את תרופות אלו אחרי שאני ייסמים את המחזור לקחת 2. PROGYLUTON ואת GLUCOMIN אבל העניין שאני מפחדת לקחת כול כך הרבה תרופות שהם הורמונליות ....אני יודעת מה לעשות לקחת ...לא לקחת..... אני ממש בלחץ.....
  • אלונה יקרה - אני חייבת להרגיע אותך:
    יש לי 3 חברות פוליציסטיות וכולן נקלטו בסוף, 2 עם עזרת איקקלומין ואחת טבעי וספונטני.

גם אני פוליצסטית (מחזור אחרון 68 יום!!!) ואצלי לקח הרבה זמן לעלות על זה כי זה פוליצסטיות קצת שונה, ואני כבר הייתי בטוחה שסוף העולם הגיע...
    אבל היום כשאני יודעת מה מצבי אז לפחות אפשר לטפל בו (איקקלומין בתור התחלה) ולפחות אני יודעת שאני נמצאת במעקב כלשהו ולא סתם מחכה כל חודש למשהו שלא יקרה מעצמו...

בעיני זה דווקא חדשות טובות כי לפחות את יודעת איפה הבעיה ויכולה להתפנות לטפל בה :)

תשמרי על אופטימיות ויהיה בסדר!!
  • אלונה היקרה,

גם אני פוליסיצטית. בהתחלה זה נורא מבהיל, אבל השד לא נורא בכלל.
    היו לי שני הריונות ספונטיניים כניסה להריון בכלל ללא בעיה. (ילד אחד)
    הכל ניתן לטיפול צריך רק לנסות לקחת את הכל בקלות...

בהצלחה
  • אבל מישהי מכריה רת התרופות שהרופא נתן לי ....... למה הוא נתן לי כול כך הרבה תרופות... 1. PROGYLUTON ל- 5 ימים הרופא אמר שזה אמור לגרום לי לקבל מחזור ולאחר שאני מקבלת את תרופות אלו אחרי שאני ייסמים את המחזור לקחת 2. PROGYLUTON ואת GLUCOMIN
    ולא נתן לי רק איקקלומין | ikaclomin
    כי זה מה שנותנים בדרך כלל לא?....
  • היי אלונה.
    קודם כל - הכל בסדר אצלך!!!
    אני לא יודעת להגיד לך לגבי הכדורים שקיבלת..
    בחודש הראשון שהרופא גילה לי שאני פוליצסטית, הוא לא נתן לי שום כדורים וביקש שאבוא 14 יום לאחר המחזור על מנת לבדוק ביוץ ורק אז המשכנו הלאה.
    (באותו החודש שגילינו ביוץ- נקלטתי..!)
    גם אני בהתחלה נבהלתי ונלחצתי מהמצב, אבל מהר מאוד גיליתי השד הוא באמת לא נורא!!
    שיהיה לך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה