מכתב גלוי לראש הממשלה - כן, קצת פוליטיקה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יא אללה, קראתי כל מילה ואמרתי לעצמי - הבן אדם הזה כל כך צודק!!!!!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
57 תגובות
עמוד 2
  • עמיתוש
  • נטליה נטליה..הנושא מאוד טעון ואת טעונה מאוד בעצמך...
    אף אחד לא אומר לדתי להביא 16 ילדים..
    נכון יש מצוות פרו ורבו אבל כשהם הולכים לזונות
    זה לא חל ..הפסק הלכה הזה..
    תביאי ג את 16 ילדים..זה לא אסור. זה מבחינה מוסרית
    הגיונית לך ולי..לא נראה סביר.
    עמיתי, אני כמעט התחתנתי עם בנו של רב גדול, חיינו 3 שנים כמעט יחד..
    חרדים..האמיני לי. אבל ההבנה שלהם היתה אדירה, הקבלה שלנו אחד את השני היתה מדהימה. חייתי בחיפה כל חיי כמעט. בשכונה דתית מאוד..שבא חיו דוסים דוסים...כאלו שישברו לך את החלונות באוטו אם תסעי בטעות בקצווה הכי רחוקה של הרחוב שלהם..מצד שני רוסים וערבים..
    היה לי ידיד מהילדות בחור מדהים מכל בחינה שהיא. דרוזי. מגיל 6 עד היום אני אוהבת אותו . אהבה לא רומנטית אלא אפלטונית כזו. אפילו את התינוק הראשון שלו ושל אישתו המהממת!!! ילדנו יחד בכרמל
  • מיכל שיעשו מה שהם רוצים ויביאו כמה ילדים שהם רוצים אבל ברור שהם מביאים הרבה ילדים כדי לקבל משכורת מהמדינה ואפילו את כתבת שמהילד השלישי הם מקבלים יותר. גם לי מותר ואני יכולה להביא 16 ילדים אבל אני לא עושה את זה כי אני לא מחפשת איך לשבת בבית ולחיות על חשבון המדינה. כולל הקצבה מביטוח לאומי שהם מקבלים ושאת ולא אני לא מקבלות בזמן שאנו עשינו צבא והם לא. בטח שהם לא מסתכלים על הצלחת שלי כי הם מקבלים קצבאות ובוכים. עובדים כדי לגדל את הילדים שלהם? צרךי לרחם עליהם על זה? אפילו הקצבה מהבטוח לאומי לא מספיקה להם אז הם בוכים שאין להם ושהם עובדים. כולם עובדים ההבדל שאנו לא בוכים על שאנו עובדים ואתם כן. ואין שום שנאת חינם אנו אומרים פה את האמת שחור על גבי לבן. מה הקשר שנאת חינם? תעשו עוד ילדים אל תשלחו אותם לצבא תלמדו תורה כמה שתרצו ותמשיכו לשרוץ ולקבל קצבאות. אז אתם משלמים מיסים סיכה ומקבלים קצבאות מתוך הקצבה הוצאתם שקל למיסים ביג דיל.
    ואני אומרת את זה בתור יחסי וכן אני יודעת את זה ממקור ראשון.
    אנו לא מכניסים לראש שלנו כלום. תראי לי שחור על גבי לבן שאני טועה לא מהדיעה שלך אלא מכתבות ולינקים אשמח לשנות את דעתי. ואם אני טועה אפילו להתנצל. אבל למה שתראי לי משהו כזה את לא יכולה להראות כי זה ברור שקיצבאות שאתם מקבלים זה על חשבון המיסים של החילוניים. וכשמדברים על הדתיים זה צד אחד של המטבע ברור שיש את הערבים והדרוזים אבל כרגע לא מדברים עליהם.
  • מיכל לא אמרתי שמישהו אומר להם להביא 16 ילדים הם מביאים כי הם פראזיטים כי הם חולירות וכל ילד פרזיט נוסף שהם מביאים הם מקבלים עליו קצבה וככה רק על קצבת ילדים הם מקבלים משכורת וזה מרצונם כי הם כאלו פראזיטים.
  • נו ומה נעשה? נרביץ להם? נקלל אותם? זה מה שיעזור ? זה ישנה משו?..לא.
    חבל לי שהמדינה עושה אפליות . שילד שלישי שלי צריך לקבל פחות מילד שלישי של חרדי. נכתב בזעקות בעיתון יומי ענק. ומה? זה שינה? לא.
    עזבי. חבל . שנאת חינם או לא. המצב לא ישתנה באף צד.

שימי
  • מיכלי

סתם אם בא לך לראות או לאחרות או לאלו שהכחישו שזה מה שהן מקבלות או לפחות שיהיו להן 6 פרזיטים בבית או 10 +

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=326382

ולא חסר כתבות כאלו פשוט זוועה.

אומרים עליהן שהן טהורות הדתיות או החסידיות כאלו שלא שכבו לפני הנשואים. גם שזה לא קשור אבל חייבת לציין את זה אבל הן מתחתנות בגיל 18 ופותחות רגליים לבעלים שלהם. אני התחתנתי בגיל 26 ורק אז פתחתי רגליים לבעלי. מזה אומר שאני הטהורה או שהן? הן פתוחות כבר מגיל 18 אם לא לפני. פשוט מגעילים מזוויעים ואם יכולתי הייתי יורה בהם. לא רק מרביצה. אבל אני לא יכולה כי לא אשב בשבילם בכלא. אבל כן זה מה שאני הייתי עושה. במיוחד לאלו שמכחישות הייתי עושה את זה ובטח לא מתידדת איתן או משתפת אותן בפורום הזה. בעיני הן היו אויר כל אלו שהכחישו את הדברים. ולא יכלו להביא שחור על גבי לבן שמה שאני כותבת זה לא אמת!
  • אוקיי דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

זה גולש למריבה ולא מתאים

בזאת ניסגר הנושא

אבקש לא להעלות אותו שוב

תודה
    עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    אוהבת לשים בארון ...
57 תגובות