היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאלה קצת מפגרת אבל אני פרנואידית: זהו חודש ראשון בו אני נוטלת איקקלומין ובהמשך השבוע יש לי תור לרופא שיניים - האם זריקת הרדמה של רופא שיניים עשויה להפריע למהלך הטיפול באיקקלומין? האם עליי לעדכן את רופא השיניים שאני נוטלת איקקלומין?
אשמח לתשובותיכן..
שיהיה שבוע מקסים לכולן!
3 תגובות
עמוד 1
שאלה ממש לא פרנואידית לי לא ידוע על קשר בין השניים אבל תמיד כדאי לשאול רופא גם אם זה לא יפריע לטיפול קחי בחשבון שתופעות הלוואי של הכדור בשילוב זריקות הרדמה יכול להיות לא נעים בכלל...
ברור, כל רופא שיניים או רופא בכלל שמכבד את עצמו שואל האם את לוקחות טיפול תרופתי כלשהו, וגם אם הוא לא ישאל, את תגידי לו! קחי אליו את הכדורים למקרה שהוא לא יידע מה זה (קשה לי להאמין) עם בפרוספקט...
בהצלחה!
sOsHi
צודקות, תודה :)
ועוד שאלה קטנה - האם למישהי היו תופעות לוואי של בחילות, כאבי בטן וחוסר תיאבון כתוצאה משימוש באיקקלומין?