בוקר קשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
24 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שזו קלישאה אבל תהיי חזקה.
    אני הקצבתי לעצמי יום אחד של אבל אחרי כל כשלון ואח"כ ממשיכה במלוא המרץ.

מאחלת לך המון כוח בטיפול הקרוב וכמובן הצלחה.
  • ממי מותר ורצוי לבכות

(אני לא נתתי לעצמי להתפרק אחרי השלילי הקודם, ואז שבועיים אח"כ בהזרעה הכל יצא ובכיתי איזה שעה...)

מחר יום חדש, התחלה חדשה ובע"ה חודש מנצח
  • קבלי חיבוק גדול,
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • האמת היא אני חושבת שאני לא מצליחה לפרוק את הכאב עד הסוף, כי מעת לעת זה מציף אותי לצערי הרב ועצוב לי מאוד מאוד... אבל אני לא בוכה.. מחזיקה את עצמי...
    פעם החזקתי את עצמי בכוח, והכרחתי את עצמי להמשיך הלאה ולחשוב על הדברים הטובים, והיום הדמעות פשוט לא יוצאות...
    וזה כואב עוד יותר!!! הלוואי שיכולתי פעם אחת להוציא את העצב והכאב והתסכול ולהיפטר מזה לעוד חודש, עד המחזור הבא...
    ואתן יודעות משה? זה ממש רע, אבל די, כמה אפשר להתיפייף ולשחק אותה?! כן, אני מקנאה!!! מקנאה בטירוף בכל מי שהצליח!!! מקנה ברמות בחברה שלי שבשנה האחרונה גם נכנסה להריון וגם תיכף צריכה ללדת (כמובן שאני מאחלת להם גם ילדה בריאה בע"ה, לידה קלה והתאוששות מהירה גם לאמא וגם לתינוקת ואת כל השמחה והאושר שבעולם), אבל אני רק חושבת על זה ושוב בא לי לבכות...
    יומיים לפני שהיא אמרה לי שהיא בהריון, גיליתי שגם אני בהריון. שמחתי כל כך ואמרתי לבעלי שמזל שההודעה שלה באה עכשיו כשאני יודעת שגם אני.. ואז היתה ההפלה. וניסית לשכנע את עצמי שזה שטויות: חודש לפה חודש לשם... בקטנה.. אבל זה הולך ומתארך וכל כך קיוויתי שלפחות כשהיא תילד אני אהיה בהריון (לפחות בחודש הראשון, אבל בהריון, שיהיה משהו שיחזיק אותי, אבל לא... גם הפעם זה נכשל!!!!
    פאקינג שלוש שני וחודשיים... זה מתיש כל כך.. מאיפה יהיה לי די דמעות לכסות את הכאב הזה.....
    [ u
  • אני מזדהה איתך עם הכאב,
    מיה שמחכה לחסידה.....

• הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה

• [ u
  • פאפיה יקרה, תמיד זו את שמעודדת את כולן כאן
    המילים שלך ששזורות בהמון כאב אישי, התנסות אמיתית ועם זאת אהבה והערכה לזולת תמיד מעלות חיוך על שפתי ומוציאות ממני אנחת רווחה.
    גם החודש לא הלך וזה מבאס, אבל זה יקרה את תראי, הלא זה כבר קרה
    הלוואי וחודש הבא זה החודש שלך

עוד דבר אחד, בעלי תמיד אומר לי והמברך יבורך מפי עליון...אבל החוכמה היא לברך מישהו שאנחנו לא בהכרח מסמפטים, לא בהכרח אוהבים כי אז זה ברור מאליו שנברך אותם ונרצה בטובתם
    צריך לברך את אלה שאנחנו לא אוהבים והוא אמר לי ברגע שתפנימי את זה ותברכי את אלו שאת לא אוהבת מכל הלב כל השפע ירד גם עלייך
    הוא צדק! יש זוג אחד , הם אז היו נשואים למעלה משנה, הבעל דפק את בעלי בעסקים והוא מגעיל אותי ברמות, איככככססס
    האישה אנמית כזו סתם מעצבנת
    בכל אופן בעלי מתייחס בכבוד לשניהם, אני אפילו שלום לא אומרת
    לילה אחד, מין חשבון נפש עם עצמי אני אומרת שאם כל כמה שהם פגעו בנו אם אכנס להריון ויהיה לי בן (כי ידוע שעורלה היא סגולה לילדים) בתום הברית אם עדיין הם לא בהריון אני אזמין אותם לברית ואתן להם את העורלה.
    המחשבה על זה שיש שם עוד מישהו שעובר מה שאני עוברת פשוט העציב אותי
    ולכן החלטתי ביני לבין עצמי שזה מה שאני עושה מוחקת להם את מה שעשו על מנת שיהיה להם ילד
    מיד אחרי זה נכנסתי להריון....והם, הם חודש לפנינו בהריון
    לנו בע"ה יהיה בן, להם אין לי מושג
    אבל באמת ובתמים אני מאמינה ש"הדיל " הזה שעשיתי ביני לבין עצמי הביא לנו ולהם את ההריון המיוחל

תנסו
  • מבינה אותך לגמרי
  • מותר לך להיות עצובה מתוקה שלי....
    כי אני יודעת שבסוף תרימי את הראש ותתגברי....אני בטוחה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • יקירה
    ממש מיצטערת לישמוע
    אכן זה כואב
    ולדעתי כן צריך ורצוי להוציא הכולללל מותר לבכות
    מותר להיות עצובים ואפילו רצוי

תישמעי יש לי גיסה שהתחתנו ביחד ממש היא היתחתנה שבועיים אחריי
    היום היא עם 4 ילדים ו ה 5 בדרך
    מה אני אגיד לך .... היא טוענת שהיא ניקלטת עם אמצעי מניעה
    ניסתרות הם דרכיי האל
    ליפעמיים אני מנסה להבין איך הדברים עובדים
    אבל אין לי מילים פשוט להיתפלל ונקווה שבורא עולם ישמע את התפילות שלנו

וסתם משהוא ...
    הבת שלי הצדיקה מיקודם ישבנו בשולחן לאכול ...
    וכל הזמן היא רואה שאני מיתפללת ומבקשת
    אז היא אומרת לי "אמא את יודעת איך ה' ישמע אותך ?"
    תיתפללי ותגידי ברוך אתה ה' שתביא לי בן ואח ואחות "

• יקירתי!

קבלי ממני חיבוק גדול

• בנות תודה רבה על התמיכה והעידוד
    [ u

• יש לי ילדה יחידה היא כל כך רוצה אח
    כל הזמן היא מיתפללת
    והיא אומרת שהיא תטפל בו
    בע"ה

קרן
  • פאפאיוש!
    רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך.
    קבלי רק
    ו-
    והמון בהצלחה בפעם הבאה
  • תודה
    [ u
  • לא מחקתי
    תיראי .... תגידי לי אחריי שאת רואה
  • איזה ילדה יפה!!!!!
    וואו...
    מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש לכם כבר שידוך?
    [ u

• תודה
    גם מוריה בדיוק בת 4 וחודש
    מה התאריך יום הולדת שלו ?
    איך קראתם לו ?
    למה לא ??? אם הוא מבית טוב , בחור שומר מצוות
    אני מוכנה
    זה בדרך לצפון איפשהוא
  • פאפאיה מותק ברור שאת מקנא! גם אני מקנא זה לא בושה ותרגישי הכי נוח בעולם!
    אני התחלתי עם חברה טוב וגיסה שתיהן עם בעיות שונות ומשונות ושתיהן בהריון ואני מרגישה שעכשיו לא נעים להן ממני ואנחנו מתרחקות והרחמים שלהן רק גורמים לי יותר צער...
    גם אני כמוך לא בוכה מאז שהתחלנו לא בכיתי אפילו לא פעם אחת גם קשה לי להישבר מול בעלי גם ככה הוא מרגיש שזה אשמתו (בעיות זרע). וכן לרגע היתי רוצה לפרוק את הכל אבל אני לא יודעת אם זה יעזור או רק ידכא אותי יותר.
    אז אני כותבת פה בפורום ומרגישה כמו בטיפול פסיכולוגי אבל בחינם כי אין לתאר במילים כמה את והבנות בפורום עוזרות לי לעבור את זה ולדעת שאני לא לבד!
  • פאפיה מותק
    את אישה רגישה מדהימה, אמיצה וחזקה, בכל פעם שאני רואה את החתימה שלך אני חושבת וואהו איזה דרך מהממת להסתכל על זה.
    יקירתי אחותי האהובה בהריון מתקדם, הריון קסום וספונטני, היא גילתה את ההריון בשבוע 11! והשאלה הראשונה שהיא שאלה אותי זה: "איך זה קרה?!" ואני יקירתי לקחתי נשימה עמוקה (הכי עמוקה שיכולתי) ואמרתי לה בשקט את צריכה לשמוח, זה כל כך לא מובן מאליו (יש לי בבית גמד טיפולים משגע בן 3 , ובשנתיים האחרונות הייתי בהריון 4 פעמים, ההריון הארוך ביותר החזיק מעמד 12 שבועות) ואת יודעת מה חשבתי לעצמי? עוד שעות אח"כ, למהלמהלמהלמה....למה אלוהים מעמיד אותי בכזה מבחן, כל כך גדול כל כך עצום שאני לא בטוחה שאני אעמוד בו.
    הייתי ממש מאושרת עבורה, ובאותה נשימה כל כך עצובה בשבילי, ה"יש" העצום הזה שהיא זכתה בו רק העצים את ה"אין" הנכסף שלי.
    יש שיר כזה שאומר בסוף מתרגלים להכל....וזה נכון, עכשיו אני מדמיינת את רגע בו אהפוך לדודה, ואני נמסה, אבל זה לקח זמן, לא מעט זמן ואיפשרתי לעצמי להרגיש גם כעס (איך היא מעיזה להתלונן שלא נוח לה, עכשיו אני מחליפה איתה) ועצב (כבר לא נהיה בהריון יחד, לפחות לא בסיבוב הזה).
    יקרה שלי כ-ל תחושה שלך היא לגיטימית, נכון שזאת לא תחרות ונכון שכל דבר בזמנו, אבל מי כמוני מבינה את הרצון שהזמן כבר יגיע. עכשיו. אתמול.
    אני גאה בך על המודעות העצמית, ועל היכולת שלך להודות בתחושות שלך זה כל כך אנושי להרגיש ככה ועדיין קשה להודות שאנחנו מקנאות (קצת לפעמים) אבל זה רק מעיד שוב על היותך אישה מדהימה.
    אני מקווה עבורך שזמנך הגיע.כי מגיע לך.לגמרי.

• המשך בשרשור חדש שפתחתי הרגע "סליחה, תודה ושוב סליחה..."
    [ u
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה