לעשות עוד שאיבה ברצף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכיוון שאני מתחילה להתרגל לפורום ולבנות המקסימות, התייעצות נוספת - החודש כאמור הטיפול נכשל. עשיתי שאיבה והחזרה של טריים. אתן חושבות שכדאי לעשות כבר החודש עוד טיפול עם שאיבה? יש לי מוקפאים אבל הסיכוי כ"כ נמוך שאני בחרדה עוד לפני שטיפול כזה מתחיל.
    אולי בכלל לעשות הפסקה של חודש?
7 תגובות
עמוד 1
  • א. אני לא חושבת שייתנו לך כבר החודש לעשות עוד טיפול (ככה זה לפחות באיכילוב)
    ב. תנסי טיפול של מוקפאים. אני נקלטתי עם מוקפאים ויש לי עוד חברה שנקלטה עם מוקפאים. לדעתי זה טיפול קל יותר ונוח יותר לגוף שלנו
    בהצלחה !!!
  • אם יש לך מוקפאים זה בכלל לא שאלה לדעתי....
    ברור שתחזירי אותם...
    למה להכניס שוב הורמונים לגוף, אם יש לך סיכוי להריון עם הקטנטנים המוקפאים?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מותק,
    הלואי והיו לי מוקפאים להחזיר!
    אני מכירה וגם יש פה בנות בפורום שנקלטו עם מוקפאים, אם האיכות שלהם טובה הסטטיסטיקה מצויינת! והטיפול הרבה יותר קל.

אני אומרת לכי על זה לפני שאת מתחילה להזריק שוב.

לגבי האם ניתן לעשות כבר החודש נורא תלוי ברופא ובאיפה את עושה את הטיפול
  • הי מותק!! אני חושבת שיתנו לך לעשות הפסקה חודש....ואם יש לך מוקפאים אז תחזירי למרות שאני יודעת שאחוזים מאוד נמוכים אבל יאפשר לדעת...כמה מוקפאים יש לך??. מאחלת לך המון הצלחה!
  • הי מתוק.

לי איפשרו לעשות החזרה של מוקפאים חודש מיד לאחר ההפריה הכושלת, אבל אני בכל זאת לקחתי חופששש, זה יצא לי על החגים ולא היה לי עצבים (ועכשיו הווסת נעלמה לי.. ).

לא יודעת אם קראת, גם אני התלבטתי היום אם להתחיל את הסבב מחדש כולל שאיבה והבנתי שלא בטוח שהקופה תאשר את זה... והחלטתי אולי לא כדאי לקפוץ יותר מידי גבוה....

בהצלחה יקרתי.
  • הי, דיקלה!
    אם יש לך מוקפאים, אין לך בכלל מה להתלבט-ברור שתחזירי אותם.
    הבן שלי הוא מהמוקפאים. וגם נותנים לעשות החזרה חודש אחרי ולא צריך לחכות ולא להזריק יותר מידי.
    בהצלחה
  • אם יש לך מוקפאים אז חודש אחרי שאיבה אני ממש ממליצה לך ללכת על זה.
    הלוואי ולי היו מוקפאים.
    לי גם נותנים לעשות חודש אחרי חודש שאיבה אז זה אפשרי אבל חבל לך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה