האם יש סיכוי להריון?? אשמח לכל תשובה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, הייתי רוצה לדעת אם עדייןיש לי סיכוי להריון,אם מישהי מכירה מצב דומה,או מישהי מהתחום..אשמח לכל תשובה..
    את הווסת האחרונה קיבלתי ב27.09 ביום החמישי לווסת נטלתי במשך חמישה ימים כדור איקקלומין-1 ליום. ב12.10 הזריקו לי אוביטרל וב 13.10 ביצעתי הזרעה. יש לציין כי הווסת שלי איננה סדירה,ומעולם לא הייתה 28 יום!- המינ' 31 והמקס' 36. (האם הכדור/הזריקה מסדר זאת לאותו חודש ל28?) ב27.10 עשיתי בדיקת בטא שיצא -שלילי להריון, אלו התוצאות: TSH : 1.55
    ESTRADIOL: 1207
    PROGESTERONE: 59.8
    BETA-HCG: קטן מ-3

העניין הוא,שממה שהבנתי מרגע נתינת האוביטרל הייתי אמורה לבייץ בין 24-36 שעות,כלומר שאת הווסת (שעדיין לא קיבלתי) הייתה צריכה להיות עד ל28.10...
    אני ממש מבולבלת כבר מהכל, אשמח לכל תושבה וסליחה על ה"מגילה"
    הרבה תודה,
    נועה.

נועה :)
3 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה אולי תנסי לשאול את השאלה הזאת בפורום פוריות (פורום אחד מתחתנו ברשימה)- נראה לי הבנות שם יותר מבינות בנושאים האלה
  • נראה לי שבתא מחתחת ל 25
    זה שלילי בכל אופן בהצלחה!
    ובשורות טובות
  • אני מניחה שאם לא חזרת לכאן, אז כבר הבנת לבד...
    באופן עקרוני, הוסת אמורה להופיע 12-16 ימים אחרי ההזרעה (כמו תמיד, 12-16 ימים אחרי הביוץ שמתוזמן ליום ההזרעה..)
    את בדיקת הדם עשית 14 ימים אחרי אוביטרל, ככה שלא נותרו בגוף שאריות של הורמון הנובעות מהזריקה. יחד עם זאת, קיבלת תוצאה מאוד נמוכה של בטא, ככה שלא נראה לי שהפעם זה הצליח..
    אני מקווה שאני טועה ואם לא, אז אני מצטערת מאוד...
    בכל אופן שיהיה המון בהצלחה
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה