חזרתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב לכולכן מתוקות שלי חזרתי מהנופש הקצר אך משחרר{ אמור להיות לא?}
    אז לא!!
    צר לי שבמקום שאני עכשיו יספר לכן כמה כיף היה לי כמה זה מומלץ לצאת מהשיגרה ומהטיפולים ולא לחשוב על כלום עוזר
    לי זה לא עזר רק יחלתי ופיללתי שיגמר כבר הסיוט הזה כל בוקר אני אמורה למרוח עליי את החיוך המזוייף הזה ולצחוק כאילו שהכל סבבה ונחמד
    כאילו שאין מסביבי ים של נשים בהריון וילדים שמתרוצצים לי בין הרגליים ואף אחד מהם לא שלי שכשאני שומעת את השם "אמא" אני כולי מצטמררת והעיניים מתמלאות להן והגרון נחנק זה היה סיוט מצאתי את עצמי יושבת בחדר במלון בלילה במרפסת ובוכה ממררת בבכי הלב פשוט נקרע לי
    איך זה שאני מגנט לילדים שכולם אוהבים להיות בחברתי שיש לי כל כך הרבה סבלנות וכל כך הרבה אהבה להעניק ואין לי למי למה???
    למה העולם הזה כולו הפוך
    אני יושבת וקוראת את ההודעות שלכן בפורום ואני רואה שהכל מתקדם יפה שחלקכן התחילו טיפול וחלק אחר בעיצומו של טיפול ועוד חלק עם בשורות טובות על הריון אני כבר ינצל את הבמה הזאת לאחל להן מזל טוב באמת מכל הלב שיזכו לחבוק את הילד/ילדה/ תאומיים המיוחלים ושיתמלא ליבם חום ואהבה
    ואז כשאני מעלה חיוך של נחמה על השפתיים {שלפחות לכן הולך "טוב"}
    אני ממשיכה לקרוא ונתקלת בהודעה של פאפאיה ואז הכל חוזר לי החיוך יורד העיניים מתמלאות שוב והגרון נשנק ואין לי מילים אין לי מילה אחת לומר כדי לעודד כי כבר אמרו לפני ש..
    לכולנו בסוף יהיה , שכל עכבה לטובה, שכולנו באותה הסירה, שצריך לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה וכו'
    ונכון שהכל נכון אבל לי קשה וגם לכן לחלקכן יש ילד בבית שזו הנחמה היחידה שלו אבל יש לו נחמה ולי אין אין לי מי שירוץ בבית ויהפוך אין לי רעש של ילד רעש של בכי שימלא את ביתי, הבית מסודר כמו מוזאון ומלא בכל טוב אך עדיין ריק ריק לי מאוד והלב שלי יותר מרוקן מהכל ויחד עם זאת מלא מלא בקנאה מלא באכזבה בספקות ובכאב למה זה מגיע לנו למה??? שאלת השאלות שאין לה מענה
    חברה טובה שלי התחתנה חודש אחרי הספיקה להביא 2 והשלישי בדרך חברה אחרת בחודש שמיני ואחת נוספת ילדה לפני חודש
    אוףףףףף כמה שזה קשה
    רק רציתי לשחרר
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
9 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה
    מוכר לי מאוד גורל אכזר!מה לעשות?
    חברות שלי כבר עשו לילדים שלהם בר מצוות.......
    בסוף {השאלה מתי מליון דולר ויותר החסידה תגיע גם אלינו}
    יש להתנחם בכך שיש לנו לפחות בעל אוהב
    שולחת לך מליון חיבוקים
    ומחזיקה לך מליון
  • מתוקה צר לי לשמוע את העצבות שלך...
    את צודקת ב100 אחוז בכל מילה,
    ואכן הילד שלי הוא הנחמה שלי,
    אך האמיני לי שאני מבינה אותך,
    וכולן פה מבינות....
    זה כל כך קשה לעבור את מה שאנחנו עוברות כשלראות שלאחרות
    זה מגיע בקלות....
    כנראה שבעולם שלנו כל אחד קיבל משהו,
    ואת המשהו האחר הוא צריך להשיג בקושי רב....
    ואולי זה המשהו הקשה שלך....
    זה לא אומר שלא תשיגי את זה בסוף, זה לא אומר שזה סוף לדמעות...
    זה רק אומר שהדרך תיהיה (אולי) קצת ארוכה...
    תשלימי עם זה ועם האמונה שבסוף (כל עוד את בטיפולים ומנסה)
    גם את תזכי לחבוק תינוק שזרועותייך....
    ותיראי שיהיה לך יותר קל...

תפסיקי לשאול למה היא כן ואני לא וכדומה....
    כי אם הייתי אלוהים הייתי עונה לך:
    למה את התחתנת? וההיא מסכנה כבר בת 40 ולא מוצאת....?
    למה לך יש קורת גג על הראש...וההוא נלחם על פת לחם?
    כנראה שלא הכל בא בקלות, וגם אם זה נראה שכן - זה לא !!!
    תגידי תודה על מה שיש לך, על שאת בריאה, נשואה, עם בית יפה,
    ויש לך כסף לצאת לחופשה כשבא לך...ויש לך אהבה....
    ותיראי שבסוף יהיה לך גם תינוקי....זו הבטחה!!!!

שולחת לך חיבוק גדול
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • רוצה יקרה - מבינה כל כך את הכאב שאת מדברת עליו
    כמו שרשמו לך הבנות
    הכל ביידי שמיים אל תחפשי את הרע ולמה אני לא וההיא כן יש ים סיפורים
    וזה לא נגמר תשמחי בחלקך ותתפללי המון ה' שומע את התפילות והוא יעזור
    לך בקרוב מאוד "ישועת השם כהרף עין"
    תקומי בבוקר ותחייכי ליום חדש תנסי לעשות אותו הכי כייפי שאפשר
    מותר להיות עצובים אבל חייבים לקום ולצאת מזה
    אצלי הלילות הכי קשים
    זה מה שנגזר עלינו וצריך להשלים אם זה ולדעת שבסוף בסוף הדרך
    גם אם היא קצת ארוכה בסוף אנחנו נזכה לפרי בטן..בע"ה

תתעודי ואנחנו כאן בשבילך מתוקה

מאחלת לך ולכולנו כאן לזכות בקרוב מאוד ל

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • שלום לך יקירה!
    מאוד עצוב לשמוע על "החופש" שעבר עלייך. את צודקת בכל מילה.
    והאמת היא שני חושבת שמה שאני לא אגיד לא יעזור, אז הרשי לי רק לשלוח לך
    ו-
    תחזיקי מעמד
  • מתוקה שלי,
    תמיד כאן בפורום יש את הבנות השמחות והבנות העצובות. הודעות שמשמחות וממלאות את הלב, והודעות עצובות, המציפות את הכאב המשותף לכולנו ומעמידות אותו שוב במרכז סדר היום...
    אני מצטערת שהפעם הייתי זו שהכאב שלה הזכיר לך את כאבייך והחזיר אותך לדמוע..
    זו דרך לא קלה, אפילו קשה... שוב, כמו שנאמר כאן הרבה פעמים, הקושי לא נובע מהפן הפיזי: זה לא הזריקות, ולא הביקורים האינסופיים אצל רופאים ולא המעקבים, לא הבטן הנפוחה וגם לא שינויי מצבי הרוח מההרומונים...
    זה בנפש... בלב... וזה כואב...
    בכל פעם מחדש את מתמלאת תקווה גדולה (רק כדי שתהיה שם בשביל להחזיר אותך שוב ושוב לכסא המביך הזה אצל הרופא שכבר ראה את כל מה שלא הראת לבעלך בחיים, לבדיקת הדם השגרתית, לזריקה היומית, הכדור, הנר, התקווה שתריץ את הגבר היקר לנו עם כוס הפלסטיק שלו למעבדה וחזרה..
    ואז ברוב המקרים (ולו מבחינה סטטיסטית גרידא) האכבזה הקשה, ההבנה שגם הפעם הכל היה לשווא.. והדמעות לא מפסיקות... והכאב מחניק... והקנאה הקשה ממלאת את כל הגוף..
    את צודקת, וזה נורא נורא כואב... אבל אל לנו לשכוח שבחיים האלה אין דרך קלה, אלא אם זו ירידה..
    אני בטוחה שגם לכל אותן "ברות המזל" שאנחנו מסתכלות עליהן בקנאה יש את החבילה שלהן שמכערת להן את החיים.. לכל אחת יש יבלת כואבת, גם אם לפעמים בגלל הנעלי הלכה המבריקות לא ממש רואים אותה..
    תהי חזקה מתוקה, תקחי את עצמך בידיים, ותמשיכי הלאה.. כי אין מה לעשות "לא קלה היא לא קלה דרכינו..."
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • בנות קראתי את התגובות שלכן ובכיתי
    אתן כ"כ אמיתיות כאן שזה פשוט מחמם את ה ומה הייתי עושה בלעדיכן?

לרוצה, אני כ"כ מבינה אותך. נכון שהיום יש לי ילדה (והיא האושר שלי, והסיבה לקום בבוקר) אבל הייתי פעם במצבך כי להביא אותה לא היה לנו קל.
    והזכרת לי שנסענו לאילת, והייתי במעקב בפוריות, ופתאום התחילו כתמים חומים בזמן שלא היו אמורים להיות, ונלחצתי ובכיתי והתקשרתי לרופא מאילת... את כבר מבינה שנופש שמח זה לא היה...

זו תקופה שהכל קשה בה, וזה נראה כאילו העולם כולו נגדנו. אבל מילה שלי, ברגע שתחזיקי את התינוק שלך הכל יהיה זיכרון רחוק. מבטיחה.
    אז מה שנשאר הוא לאסוף כוחות, להמשיך הלאה ורק לדמיין את הרגע המתוק המיוחל.
    יהיה טוב. חייב להיות.
  • היי מותק,
    תאמיני לי שאני הכי מבינה אותך בעולם, אני קוראת כל מילה שכתבת טזה כאילו את נמצאת אצלי בלב, לי אין ילד להתנחם בו וגם לא עם מי לחלוק כל החברות ובנות המשפחה שלי או עם ילדים או בהריון ואני צריכה להיות חזקה ומחייכת ואוהבת ומפנקת במתנות ותשומת לב את התינוקות שהם לא שלי
    אני עכשיו יושבת ורק ממתינה ש יגיע כדי להתחיל עוד סיבוב והמצב רוח מתנדנד בין יאוש לתקווה לאכזבה לכעס על בעלי ועל החיים ועל כל הנשים בעולם שנכנסות להריון רק מלשום!
    אין לי מילות נחמה מותק הלוואי והיו אני לא יודעת איך לנחם אותך חוץ מלהגיד לך שאת לא לבד אני והבנות בפורום כאן מבינות ותומכות ונותנותך לך את כל הלב והמקום לפרוק וגם להישבר כשצריך

תהיה חזקה
  • קודם כול אני רוצה להגיד לך שכולנו לצערי באותה הסירה !
    אני מבינה מאוד את הכאב שבך .... את העצב...
    אני כול כך מזדהה עם כול מילה שלך !!!
    אבל נשמה צריך להמשיך הלאה מותר לבכות... מותר להיות עצובה...
    אבל לקום ולהמשיך הכי קל זה ליפול .. לשקוע בעצבות ..
    החוכמה היא לקום , להאמין ,לקוות.
    אני כמוך ללא ילדים נשואה לא מעט שנים אחרי 9 טיפולים וה10 כרגע.
    אני כול כך פוחדת מהתשובה .....!
    אבל מה נעשה ? נשכב במיטה ? לא נצא מהבית ?
    מה יגידו בנות שנולדו ללא רחם לא עלינו !
    אני חושבת שהחוכמה היא להודות לבורא עולם גם כשטוב וגם כשרע .
    "תודה בורא עולם
    תודה על הקיים
    גם אם לפעמיים קשה הדרך
    שוב נפשי תודה אומרת
    לך בורא עולם "
    מאחלת לך שדימעותייך יהפכו במהרה לדמעות שמחה !
  • בנות נפלאות שלי אין אין מי שבמין אותי יותר מכן
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה