נגמר לי הכוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב. אז היום אני צריכה לקבל.
    אין סימנים לכלום, לא להריון ולא ל-
15 תגובות
עמוד 1
  • קודם כול אסור לך להתייאש.... פשוט אל תילצי הכול יהיה בסדר אל תידאגי יהיה בסדר כול דבר בא בזמנו ובעתו ...... את צריכה רק להאמין שזה יהיה אל תבדיקי כול הזמן אל תיהיה בלחץ ואל תחשיבי רעות כול הזמן ....תיתפנקי ותאוהבי את עצמך כול עוד את לא כול הזמן חושבת על זה ..זה יגיע בזמן שאת הכי לא מצפה שזה יבוא...
    אז תישמרי אל אופטימיות ותיסתכלי על הדברים בצורה חיובית.... ותחייכי ותיראי את החיים בצבע ורוד ולא שחור.... תאמיני לי אני גם לפעמים אומרת למה? ואני רואה נשים שמזניחות את הילדים שלהם ואז אומרת למה אלוקים נתן להם ילדים ואז פשוט אני מתאפסת על עצמי ואומרת הכול קורה לטובה ... כול דבר בא בזמנו ..... אז שיהיה בהצלחה ותהיה אופטימית
  • ממי את נשואה כולה 8 חודשים - כן כן כולה!!!!

יש לי חברה טובה שהיתה נשואה שנתיים וחצי - ולא התייאשה עד שבאו לה תאומים מדהימים

למה את מספידה כל כך מהר? לכי לרופא, תעשי בדיקת זקיקים, תתייעצי, אבל אסור להיכנע.

ודי עם ההגדרה הזאת לפספס את הביוץ - במקום לחפש מתי בדיוק הביוץ ולנסות לדייק - תעבדו בלי הפסקה יומם וליל

מאחלת לך בקרוב מאוד לאחוז באושר העילאי ולצחוק בדיעבד על מה שכתבת - כי לכולנו מגיע להיות אמהות
  • בא לי להרביץ לך על מה שכתבת!!!
    מה זה? יש דבר כזה מגיע ולא מגיע להיות אמא?
    איזה בולשיטטטטט!!!

קודם כל באמת אבל באמת אמיתית את צריכה להירגע ומהרררר עם כל הלחץ הזה!!
    אני מנסה חצי שנה והכל סבבה אגוזים! זה יגיע מתי שזה יגיע בלי לחצים, נהנים מהסקס, אין כח? לא עושים!!! לא צריך להיות מכונות! יאללה קחי את עצמך בידיים ותרפי מהנושא בלי להתאייש, תנסי בערך לתזמן את הביוץ ואם את לא יודעת אז תעשי יום כן ויום לא. יהיה בסדר!!

לכי תעשי אמבטיה מרגיעה, שתי קצת יין, תעשי טיפול פנים מפנק ותעשי סקס עם בעלך ותתחילי דף חדששששש!!

נשיקות!
    sOsHi
  • ליטל חמודה, אני כ"כ מבינה את היאוש שלך, אני בדיוק כמוך... אמורה לקבל מחר וכבר מרגישה את הכאבים בחזה... אותם הכאבים שתמיד היו לפני מחזור... אני גם מנסה חצי שנה ומשתוקקת לילד.. לא מפסיקה לחשוב על זה...
    מותר לך להיות עצובה קצת אבל אסור להתייאש... כמה שזה קשה אבל תהיי חזקה... בסוף זה יגיע בזמן הנכון! ככה אני מנסה לנחם את עצמי..
    בסוף כולנו ניכנס להריון... בעזרת השם במהרה...
    עזבי הכל תצאי עם בעלך, לסרט טוב או למסעדה ממש טובה... תפנקי את עצמך..
    זה יגיע מותק! אמן חודש הבא כולנו נזכה לפרי הבטן...
    אמממממממממממממממן

לייה
  • בנות אתן מדהימות! שושי, אלונה, ליהי, בקרוב פעם שניה..
    תודה על העידוד..
    אומנם אנחנו כולה נשואים 8 חודשים, אך אני כבר הספקתי "להנות" מהריון שלא התפתח ומגרידה..ומאז זה פשוט לא הולך.
    והנה..הגיע ה
  • תגידי לרופא שאתם מנסים כבר שנה...
    כדי שיתייחס אליכם...
    יש רופאים שאם זה לא לפחות שנה - הם שולחים הבייתה...
    אני מאחלת לך שהחודש הבא הוא שלך
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה, אני אגיד לרופא שנה אבל האם לא תהיה לי בעיה איתו בגלל שכן הצלחתי להכנס להיריון, רק שההריון הפסיק להתפתח? נראה לך שהוא יעשה בעיות בגלל זה?
    אני מתכוונת לקבוע לרופא שהייתי אצלו , יותר נכון שהתחלתי אצלו בזמנו מעקב הריון והוא גם זה שביצע לי את הגרידה. נראה לי מוקדם מדי לפנות לרופא פוריות..לא?
  • כמה זמן את מנסה?
    אם פחות מחצי שנה...הייתי מחכה,
    אם יותר מחצי שנה הייתי עושה בדיקות ראשוניות....
    סביר להניח שהכל בסדר, אבל אם יש איזה בעיה שאת צריכה לדעת עליה,
    עדיף לדעת עכשיו ולא עוד שנה, לא?
    זו לפחות הגישה שלי....
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מאד הגרידה זה 5 חודשים..
    ברור שעדיף לדעת עכשיו אם ישנה חס וחלילה איזו בעיה במקום לחכות סתם, פשוט הבנתי שלא מדברים איתך לפני שעובר זמן מסויים.
    אני אגיד לרופא קרוב לשנה.
    האמת שכבר קבעתי תור, יום שלישי הבא ה- 9.11. יצא לי יום 9 למחזור...
    תודה
  • אם הרופא קשוב, הוא יעשה לך בדיקות ראשוניות...
    שיהיה בהצלחה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה מותק
  • נו? איך היה התור?
    מה הרופא אמר?
    אם זה היום ה9 למחזור, הוא לא יוכל לעשות לך פרופיל הורמונלי,
    כי עושים את זה ביום ה2-5 למחזור,
    ביום ה21 אפשר לעשות בדיקת דם לבדיקת תפקודי שחלות, ולבדיקה שהיה ביוץ.
    בלי קשר - הבעלול מוזמן לעשות בדיקת זרע...
    ואם הכל הכל תקין...זה וודאי יקרה ממש בקרוב...
    במקביל פשוט ממשיכים לנסות...אין לזה קשר לבדיקות
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • היי מיה,
    התור בשבוע הבא. רמת החרדה עולה. אני פשוט לא מוכנה להאמין וממש מפחדת שמשהו לא בסדר..
    יום ג' הבא אכן יהיה היום ה- 9 למחזור. לא היה לו תור לפני זה ובכלל עכשיו אני במחזור ואני מעדיפה שיבדוק אותי, אולי משהו לא בסדר בגלל הגרידה שהוא עשה? לכי תדעי..
    אז נעשה תפקודי שחלות וביוץ ונחזור אליו.. נראה בכלל מה הוא יגיד..
    בשלב זה,נראה לי בעלי עוד לא יסכים לבדיקת זרע. הוא נבוך מדברים כאלה וגם חושב שאני פשוט לחוצה מדי והיסטרית ושזה מוקדם מדי לכל זה..

מצב הרוח ממש על הפנים..לא מפסיקה לחשוב על מה יהיה..אני מרגישה כ"כ לבד.
    כל אחד שאני מנסה למצוא אצלו נחמה, חברות טובות, אמא רק אומרים לי שיהיה בסדר ושאני לחוצה מדי והיסטרית ולהרגע ואז אכנס להיריון ונמאס לי לשמוע את זה.
    מה אכפת להם לתת חיבוק ולשתוק?
  • מתוקה שלי, אם היית לידי הייתי נותנת לך חיבוק ומבטיחה לך שיהיה בסדר,
    כולן כולן בסוף נכנסות להריון...
    את מנסה כולה 5 חודשים,
    אני הצלחתי עם הראשון (והיחידי) אחרי 5 חודשים,
    יש לי חברה שהצליחה אחרי 8 חודשים,
    ואחרת אחרי 12 חודשים,
    לאף אחת אין בעיה (עשו בדיקות כולל זרע)
    לפעמים זה פשוט לוקח זמן...

דבר שני את לא לבד, כולן פה במצבך, רוצות מאוד ילד,
    חלקן כמוני רוצות ילד נוסף, וזה קשה כמו הראשון האמיני לי,
    החשק והרצון הוא חזק מאוד.
    והפחד מהלא נודע תמיד מצמרר...

ודבר שלישי:
    הקטע עם ההירגעות הוא כזה:
    זה שזה לוקח זמן זו עובדה !!
    את יכולה להנות מהזמן הזה בנתיים, ולהשקיע בזוגיות
    או להיות בלחץ וכל הזמן לדאוג ולחשוב על זה?
    אני חושבת שמה שאהובייך ניסו לומר לך - זה שעדיף את הדרך הראשונה.
    אני יודעת שזה קשה, וגם אני באופן אישי עסוקה במחשבה על ילדים נוספים כל היום כל יום כבר למעלה משנה...
    אבל אני לא בוכה יותר, וכמעט ולא מדברת על זה...
    כי אני פשוט בטוחה שאהיה שוב בהריון...
    רק שזה פשוט לוקח זמן...
    יש תור בחיים לכל דבר, וגם תורי ותורך יגיעו...
    אז חייכי ועכשיו...כי אני בטוחה שיש לך מיליון סיבות להיות שמחה
    במה שיש לך עד כה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה ממי !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה