אומרת לכן שלום ומאחלת לכן את הטוב ביותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חושבת שהשרשור שאורטל פתחה היה הקש האחרון.... מי שרוצה לקרוא את פניני ה"חוכמה" שזורמת שם - מוזמנת.... לא משנה ששיתפתן יפה פעולה עם נועה האהובה שלכן וירדתן לרמתה, (אגב, נטליה - נועה - נמאס לי לשלם לך מכספי על כל האשפוזים שלך בבתי חולים לחולי נפש - קחי כבר כדורים!!!!) השמצתן פה בנות מקסימות שאני לא אתפלא אם גם אותן לא תראו פה יותר.... חבל.... פעם היה פה נחמד.
    הדס - אני שמחה שנעלת את השרשור, אבל זה לא ישנה את העובדה שיש פה בנות שרק מחפשות את הפרובוקציות האלה כדי להוציא קיטור ופה מלוכלך על בנות מקסימות עם לב טהור... האמת, חשבתי אולי הן יחזרו בהן ויתנצלו, אבל לא - מבחינתי זה אומר הכל.
    אתן יודעות מה? אני ממש לא כועסת על אף אחת. אתן לא אשמות שהתשקורת (זאת לא שגיאת כתיב) הצליחה לטמא לכן את הנפש ולזרוע בכן "בולשיט" ושטויות, שנאה ורוע בצורה כזו..... (אגב מיכל - החוק ההוא מילד שלישי שתקף לכל אמא - התבטל בערך לפני שנה או יותר אם אני לא טועה וכל ילד, גם עשירי מקבל בסביבות ה- 150 ש"ח) אבל זה לא משנה, הרי מחר תתנוסס בעיתון "מרכזי" (וואוו.... איזו אמינות..... אין לכן מושג איזה אנשים דוחים עובדים בעיתונים ה"מרכזיים" האלה, אני עבדתי שם) עוד כתבה על איזה מגזר שלא מתאים לציבור החילוני הטהור....
    ודיון לא היה פה. כי אם הייתן פותחות את הלינקים ששלחתי לכן הייתן באמת מבינות את הצד השני - אבל לא רציתן לשמוע אלא לקטול, וזה מה שעשיתן.
    טוב, עזבו, באמת אני מאחלת לכן שתתחילו לחשוב בעצמכן ולזהות מסביבכן מיהו אדם טוב ומי לא. ושתחשבו פעמיים לפני שאתן מכפישות אדם כזה או אחר. אני לא אצטט לא את התורה ולא את חכמינו (כמו שאני נוהגת לפעמים) בנוגע לצורה שצריך להתנהג אני אני חושבת שהדברים ברורים. ואם הם לא ברורים למישהי - אז באמת חבל...
    יהיה לי קשה לא לכתוב פה, כי כמוכן גם אני התמכרתי
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
29 תגובות
עמוד 1
  • אורית, חבל לי
  • אין לי שמץ של מושג על מה כתבת..
    לא קראתי אף שירשור כזה אבל ממש עצוב לי לקרוא שהיה שירשור כזה בכלל!!

אני הולכת לחפש לראות במה מדובר.

• אין לי מושג לאיזה שרשור הכוונה

• אני לא חושבת שלעזוב את הפורום ישנה משהו
  • ענבלושה - לא חשבתי שזה ישנה, פשוט אני, מה לעשות, כן לוקחת ללב אפילו שהדברים לא הופנו כלפיי אלא כלפיי מישהי אחרת בפורום. ומעבר לזה נראה לי לא מתאים שבשרשור אחד מישהי תגיד למישהי את "משריצה" או דברים בסגנון, ובשרשור אחר תייעץ לה איך להניק או תגיד לה מזל טוב מסיבה זו או אחרת. זה פשוט לא נראה לי נורמאלי.
    יעל - בא לי לכתוב מכתב פרידה
    [/center]
  • אוריתי - עכשיו נכנסתי לשם והאמת - פשוט נקרעתי מצחוק......
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מרגישה כמוך
  • אורטלי - אני יודעת שלא ציפית שזה יתדרדר לרמות כאלה... אני כן.... בכל אופן זאת לא הייתה הכוונה שלך. אבל שוב, זה לא נושא ההודעה, וגם לא חוסר הידע. כמו שזה סגנון הדיבור והקטילה שאותי ממש לא הצחיקו.... תקראו לי נאיווית, אני לא חושבת שמישהי צריכה לקרוא דברים כאלה עליה, על בעלה ועל ילדיה..... אם זו הייתה רק נועה - אז אני מבינה, רק כדורים יכולים לעזור לה (או שכן או שלא) אבל כותבות פה בנות אנטיליגנטיות, חכמות, מוכשרות, אמהות טובות..
    ונכון, אני יכולה לפגוש כאלה אנשים ברחוב, וכבר פגשתי
    [/center]
  • אורית,קודם כל,אני מעריכה מאוד את הכנות והישירות שלך.
    אני לא ממש פעילה פה,הייתי פעם קצת יותר.
    אני גם שומרת תורה ומצוות ומשתייכת לזרם חרדי.
    קראתי את השרשור המזעזע והאמת,ישר אמרתי לעצמי-לכאן אני לא נכנסת יותר.
    אחר כך ראיתי את ההודעה שלך,ונזכרתי בסיפור,חשבתי לפתוח הודעה במיוחד אבל נראה לי מיותר.
    הסיפור הוא כזה-
    פעם נכנס יהודי לרבי מליובאוויטש ואמר לו-אני לא מאמין בקדוש ברוך הבא!
    הרבי ענה לו-הקדוש ברוך הוא שאתה לא מאמין בו,גם אני לא מאמין בו!
    והנמשל מובן,אבל איך אומרים...לך תוכיח שאין לך אחות.....
  • חבל... זה כל מה שיש לי לומר

• אין לי מושג על מה את מדברת אבל רוצה לשלוח לך
  • האמת שגם אני חשבתי כבר לא להכנס לכאן יותר אלא להשאר פסיבית אחרי השרשור הזה.
    אבל אז אמרתי לעצמי שאני לא אתן לשטויות כאלה להרוס לעצמי את כל ההכרת הטוב שאני חשה כלפי בנות פה בפורום שעזרו לי המון המון בעצות טובות, בתמיכה, בעידוד ובמחמאות וגם סתם בשיתוף הזה, שגורם לך להרגיש את נורמלית ועוד רבות עוברות את מה שאת עוברת.
    ואם מישהי חושבת שהיא מוכנה לירות עלי ברחוב (כפי שמישהי התנסחה פה) בגלל שאני חושבת שלימוד התורה הוא ערך עליון ומוכנה לוותר על המון דברים בשבילו אז שיערב לה, אני בחרתי את החיים שלי, והיא בחרה את החיים שלה, אני ניסיתי קצת להסביר ולהראות כמה העובדות שמפרסמים בתקשורת לא נכונות, אבל אתן התנפלתן ולא ניסיתן אפילו לבדוק אולי אני צודקת? אולי אחת מבפנים מכירה קצת יותר את העובדות? יותר מאיזשהוא כתב בעיתון שיש לו אינטרס להכפיש ולהרוס ולגרום לכותרות סנסציוניות בעיתון?
    הבנתי שאת הדעות שלי וההשקפות שלי אני אשמור לעצמי.
    אולי בהמשך אני אפתח יותר ואתחיל לשתף ולהשתתף יותר.
    כרגע אני חושבת שאני נכנסת קצת להקפאה, חבל לי, אבל אני מודה ומתוודה שכשקראתי מה בנות חושבות עלי ועל שכמותי נפגעתי מאוד, כן אני מודה!!!
    אז תודה רבה לכל המקסימות שכן תומכות וכן עוזרות ונוכנות לקבל כל אחד באשר הוא, גם אם צורת החיים שלו שונה והאידיאלים שלו שונים, וגם אם לכל המדינה יש אינטרס להכפיש אותו!!!
    שלום והתראות!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • היי מותק,
    אני מבינה לגמרי את הרצון לעזוב..
    את יודעת כמה פעמים אמרתי את זה לעצמי??
  • פיתוש, אורית, מירי, מיטל ושאר חברותיי היקרות,
    אני מביעה בכן תמיכה בריש גלי.
    גם בי הנאצות שנכתבו בשרשור פגעו.
    אני לא חרדית,
    לא דתייה,
    ואפילו לא "לייט"
    אבל יש דבר אחד שבו אני מאמינה באמונה שלמה:
    לא באנו לכאן כדי לבקר, לעלוב ולסנוט אחד בשני.
    תפקידו של מי זה, אינני יודעת. אני לא יודעת האם קיים בכלל בעל תפקיד כזה, אבל אני יודעת שלא בשביל זה אנחנו כאן.
    ברור לי מעל ומעבר לכל ספק, שכוונתה של אורטל לא הייתה להצית מהומה, לפגוע או להעליב.
    מי שכתבה את הדברים הגרועים מכל היא אותה בחורה חולה ומחליאה שנכנסת לכאן לעיתים ומטרתה היא אחת: לכער את היפה והטוב, למצוץ מלשדנו את הרעות והחברות, כאותו טפיל מוצץ דם ונאלח.
    מעומק ליבי צר לי על פגיעתכן, ואני שותפה לו.
    מקווה שלא תבחרו להיעלם לתמיד.

שרון.
  • איך שאת מרגישה
  • גם אני בכוונה לא הגבתי לשרשור הזה... אני לא כ"כ יודעת
    להתנסח יפה כמו שאת כתבת, ולכן- אני חושבת שמאוד מאוד חשוב
    שתהיי כאן! תסתכלי על זה כמו מן שליחות כזו

טוהר
  • אורית תמיד יהיו נושאים שיעוררו מחלוקת ותמיד יהיו אנשים שיגיבו בצורה בוטה ומעליבה (אני זוכרת את השרשורים על המורים והדברים הפוגעים שנכתבו אז) ומצד שני אתמול כתבתי על כך שבני שבר את היד וקיבלתי תגובות תמיכה מבנות שלא יודעות איך אני נראית ומי אני ומכירות אותי רק מדפי הפורום , להזכירך מה קרה פה כשהיה מדובר על ניב ז"ל וכמה תמיכה הושיטו הבנות לאמו . בעיני זה שווה הרבה יותר מויכוח על נושא פוליטי. אם את לא רוצה לכתוב כמובן זו זכותך אבל במקום הזה יש הרבה יותר חיובי משלילי , לדעתי במקרה הזה פשוט תתעלמי מהשלילי ותיזכרי בחיובי.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• שבי
  • שבי ממש הוציאה לי את המילים מהמקלדת
  • חזרתי לבדוק עניינים.. וואי.. אתן כאלה מתוקות....
    [/center]
  • אני מסכימה עם שבי, חבל שתעזבי

[[[

• אני לא הגבתי בשרשור ההוא כי הייתה לי הרגשה לאן ידרדרו הדברים...
    [.

• אוריתוש
    אני אתחיל ואגיד לגבי השרשור המדובר שאני מתנצלת אם הסכמתי עם דברי הכותב פגעה בך או בכל אחת ואדגיש שבתגובתי באתי בעיקר נגד הממשל ופחות נגד המגזרים השונים כי ביננו ואני בטוחה שכולנו נסכים בזה הדג מסריח מהראש ושם זה שורש הבעיה ובטח לא בך בי או בכל אחת אחרת פה.
    מעבר לתגובה הראשונית לא השתתפתי יותר בדיון מכיוון שהוא היה נראה לי מיותר מוקצן וכוללני מדי.

ודבר שני מי כמוני מכירה את התחושה הזאת שלך והרצון לקחצ קצת פסק זמן כדי לארגן את המחשבות והרגשות ואחר כך לחזור להתמכרות שלי. עברתי מקרה דומה בפורום תמיכה לפני כשבועיים. לקחתי ללב את מה ומי שלא שווים את זה. החלטתי שלמען הנפש שלי אני מורידה הילוך ובסוף אחזור לבית שלי. אז אני לא שופטת ואפילו מבינה. קחי את הזמן ותחזרי מחודשת ומחוזקת.

באהבה, סיון
  • אורית על ראש הגנב בוער הכובע אה?
    מה שאני כתבתי זאת אותה דיעה כמו של הרבה בנות פה אבל תפסת אותי אה? כמה קל כמה נחמד בגללי את עוזבת חח. מה שאומר שאת אומרת גם על מיכל שהיא "חולת נפש" וגם על כל אלו שכתבו כמו אותה דיעה שלי. תחשבי עלי מה שתרצי אבל את מותק מתחסדת את לא משלמת כלום מכספך אפילו צבא לא עשית ישבת בבית לעשות ילדים. לעומתך אני כן עשיתי צבא וכן שרתתי את המדינה ואני משלמת מיסים ואת זאת שחיה על חשבון כל החילוניים שמשלמים מיסים. למה כואב לך וקשה לך כלכך לקרא את האמת? למה פיתוש לא לקחה את זה כלכך קשה? אבל את לקחת קשה וללב כי את יודעת בתוך תוכך שאני צודקת וככה חברותיך. וכמו שאמא אחת כתבה פה בשרשור לא צריך מכתב פרידה פשוט בא לך ללכת אז תלכי. אז אל תנסי להפחיד פה איש. בא לך ללכת אז תלכי. שיהיה לך טוב תמשיכי לחיות על חשבון החילוניים ולא לקבל את הביקורת בפנים כאילו שמישהו דיבר אליך אישית. תחנכי אולי את הילדים שלך לעשות צבא ולתרום למדינה וללמוד תורה כאבת נפשם. אני לא נגד קריאת תורה ולימוד תורה להיפך אני חושבת שזה משהו מדהים אבל צריך לעשות צבא כדי לשמור על המדינה שלנו האומללה ולא להגיד בזכות הדתיים שלומדים תורה המדינה קיימת. לפי תגובתך לא נראה לי שזה מה שתלמדי את ילדיך. בכל מקרה בא לך ללכת אז לכי. וחולת נפש תקראי לעצמך כי את בינתיים מתנהגת כחולה מאושפזת לא אני ולא מי שחושב כמוני והיו בשרשור ההוא הרבה שחשבו כמוני. מזל שאת לא אומרת למתוקונת שהיא צריכה אישפוז על שפתחה שרשור נגדך או למיכל שכתבה נגדך ואת דעתה וזה לא היה נגדך אישית וכל מה שאני כתבתי לא הי הנגדך אישית אבל כמובן שאת חמור קופץ בראש קמת והלכת אז לכי. כל טוב לך. ואין מה להתנצל על משהו שאדם חושב. זה פורום פתוח לכל אחד מותר לכתוב בו ואם לא יאה לך אז אל תקראי בו אני כתבתי את דעתי כמו שהרבה כתבו את דעתם ואני לא צריכה להתנצל על זה. עוד לא הלכת? אני יכולה להשבע שלא הלכת ואת עוד קוראת את הדברים שכתבתי עכשיו ב 23:43 אז מי החולת נפש? אני או את? כמובן שאת!! לכי תתעצבני על בעלך לא עלי אנשים פתחו שרשור שמעניין אותם מי שרצה ענה לפה או לשם איש לא כתב את את את ככה וככה כל אחד הביע את דעתו. ביי לך וטוב שהלכת כל הכבוד. לכי ואל תחזרי למה באמת צריך מכתבי פרידה? למה אין ציורים של אגרוף זה היה ממש מתאים פה כדי לתת אותו לאותה חמורה קופצת בראש. ואף אד לא שונא אותך או את החרדים אנשים אומרים את דעתם. ולגבי הילד השלישי אז מיכל צדקה גם שלפני שנה הפסיקו את זה זה לא בסדר שבכלל זה היה. אז הינה כבר הודת שילד שלישי קיבל מעל מה שמקבל ילד שלישי חילוני מה שאומר שכל מה שנכתב פה אמת.

ושרון מנהלת אפסית ולא יוצלחה שהיית מתה להיות כמו הדס לפחות בזה הדס טובה להיות מנהלת פורום עלוב של פרוצות.(חלקן הגדול) מראש היית צריכה למחוק את השרשור הזה אם ראית שהוא לא תקין. אבל העדפת לשתוק לקרא נכון עלובת נפש? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף שנפגעתן אני את שלי עשיתי. מספיק שאחת נפגעה אני את שלי עשיתי.
  • בואי נסכם שמה שקיבלת מעבר למה שחילוני קיבל ילך למחלות של הילדים שלך!! עכשיו קפצי לי!! ובשמחה תעופי מהפורום.
  • נועה- תחזרי כבר לחור שיצאת ממנו!!!!
    רצית אגרוף? קבלי בשימחה!!!!

מקדישה לך באהבה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ועכשיו אני אכתוב לך, אורית היקרה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה האור אגרוף מגניב לפרצוף של הבת שלך שמתה ולפרצוף של הדתיה שפתחה את השרשור חחחחחחחחחחחח תודה מתוקה כל הכבוד. ואני מילנה פה לעד. ל ע ד בינתיים תפוצצו חחח אחת אחת חוץ מעדי.
    ודרך אגב החור שממנו באתי הוא לא חור של רוסיה שכל הזרגים נכנסו בפנים כמו של אמא שלך החור שממנו באתי הוא של אישה טהורה חחחחחחחחחחחחחחחח רוסיה בעעעעעעעע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה