היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חדשה יחסית לפורום. ההריון הראשון שלי הסתיים בהפלה בשבוע 9 והיה ללא שום סומפטום. הריון שני עם בחילות, רגישות בחזה וכו' היה ב"ה בסדר. אני עכשיו בהריון (שבוע 4 + 3) שוב ללא אף סימפטום! אני אמורה לדאוג שגם עכשיו זה עלול להסתיים בהפלה?
10 תגובות
עמוד 1
אם את דואגת את חייבת ללכת לרופא ולבדוק...זכותך לדאוג.... אבל בד"כ אומרים שכול הריון עובר בצורה שונה.... שיהיה לך בהצלחה
לכי להבדק אצל הרופא וספרי לו על כל ההסטוריה בהצלחה
תחשבי רק חיובי- זה דבר ראשון.
דבר שני - לי בשני ההריונות לא היהכלוםםםםםםםםםםםםםםםם כלוםםםםםםםםםםםםםםםםם לא צרבות לא בחילות לא הקאות
לא כל הריון הוא אותו הדבר, בכל מקרה, החששות מוצדקות לאור הניסיון שלך. לכי תיבדקי אצל הרופא.
sOsHi
כל הריון הוא שונה ותופעות או חוסר תופעות לא מרמזות על כלום תקווי לטוב ויהיה טוב
לא חושבת שיש לך מה לחשוש, ההריון שלי היה ללא תופעות לוואי והוא נמשך 9 חודשים קסומים... אם את לא שקטה, את יכולה להיות במעקב יותר צמוד, אל תחשבי שלילי, אבל תיהי קשובה לגופך ושימרי על עצמך... לא להרים דברים כבדים, לשתות בכמות מספקת,ף לאכול נכון ובריא... ויהיה בסדר מותק, אין סיבה שלא... תהני ותיהי רגועה זה מה שהתינוקי שלך צריך עכשיו מיה שמחכה לחסידה.....
היי מותק, שבוע 3+4 לא ממש אמורים להרגיש משהו... עוד שבוע שבועיים פלוס זה יהיה יותר סביר... (לפחות מהניסיון שלי)
אם כרגע הבטא שלך מעל 1000 אז אפשר כבר לראות שק את יכולה ללכת עכשיו לרופא לUS או עוד שבועיים וחצי ואז כבר לראות דופק
בהצלחה!
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תודה רבה לכולכן. נראה לי שאני פשוט אנסה לחכות בסלנות עד בדיקת הדופק .. תחזיקו לי אצבעות
בהרבה מקרים בשבוע 4 לא אמורים להיות סימפטומים (לפעמים כמובן יש אבל אם אין זה תקין לגמרי). בהריון הנוכחי גם לי לא היו סימפטומים בשבוע כל כך מוקדם. ואפילו אין מה ללכת לרופא כי רופא לא יוכל לראות שום דבר באולטרה סאונד. תחכי עוד שבועיים ואז תוכלי ללכת ולבדוק שיש שק הריון