שעת סיפור :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב לא בדיוק
    אבל אשמח שתגידו לי מה דעתכן בסוף כל המגילה....

אז ככה:
    בעלול ואני חוגגים שנת נישואין
    עכשיו, סיכמנו שנלך שבוע הבא למסעדה איכותית נתלבש יפה וכו' וכו' וכו'... ושכל אחד יביא לשני מתנה שלא עולה על 30 ש"ח (!!! אתגר קשה!) אבל שיש לה משמעות בחיי הנישואין שלנו (רעיון של בעלי..הוא מאוד עמוק) אז א'- רעיונות יתקבלו בברכה
    כמו שאתן יודעות, אנחנו מנסים להכנס להריון כבר 3 חודשים (עכשיו זה החודש ה3).
    ביום שהלכתי לטבול במקווה היו לי הפרשות (משמע ביוץ).
    עבר שבוע מהטבילה, ואני מרגישה כבר כמה ימים מיחושים כאלה בבטן וגם כאילו שריר נמתח לי בבטן (אפשר גם לציין שיומיים אחרי המקווה הקאתי כל הלילה אבל אני לא יודעת אם זה קשור כי זה לא חזר על עצמו,אולי קצת בחילות), הבטן קצת נפוחה והחזה התחיל לכאוב טיפה היום.
    בנוסף, לפני כמה ימים סחבתי תיק ממממממש כבד ואחרי שהורדתי אותו ממני כל הבטן התחתונה כאבה מממממממש מה זה אומר?
    עכשיו, אני לא רוצה לפתח ציפיות (למרות שזה נוראאא קשה) אבל הייתי מאוד שמחה לתת לו שבוע הבא מתנה דובי ששווה 30 שקל ולכתוב "הגיע הזמן לקנות צעצועים" אבללללללל אני לא יודעת מה לעשות!!! כי מצד אחד אם אני אעשה בדיקה אולי היא תצא שלילית כי זה מוקדם מידי ואולי כי אין הריון!
    ומצד שני כ"כ הייתי רוצה לתת לו את המתנה הנפלאה הזאת ליום הנישואין!!!

ועוד דבר, אני לא יודעת מתי אני אמורה לקבל מחזור. כי המחזור שאחרי הגלולות הגיע אחרי 29 יום, והמחזור שלאחריו אחרי 20 יום (!!!) אז אני לא יודעת איך לספור

הייתי במקווה ב21.10.. יש מצב שמה שאני מרגישה זה הריון? או שזה עדיין מוקדם מידי כדי להרגיש ככה? ואם אעשה בדיקה שבוע הבא זה יהיה מוקדם מידי אפילו אם נקלטתי?

תודה על התשובות ומצטערת על החפירה
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
9 תגובות
עמוד 1
  • את לא חופרת, זה דווקא חמוד...
    יכול להיות שזה כן הריון ויכול להיות שלא..אי אפשר לדעת אבל מה שבטוח זה שכבר פיתחת ציפיות כך שזה מאוחר מידי "לא לפתח ציפיות" לפי כל מה שאת כותבת....
    אם את יוצאת איתו בשבוע הבא ואת אכן בהריון תהיי בשבוע ה-3 להריון וזה עדיין מוקדם לבדוק, למרות שיש סיכוי שכן תוכלי לראות (ממש לא בטוח)...

לגבי מתנות, עד שלא תהיי בטוחה ב-100% אני ממליצה לך לא לתת לו משהו שקשור לנושא! תחשבי לכיוון אחר, משהו ביניכם, משהו שאף אחד לא יודע, משהו שקשור לחדר המיטות...סתם דעתי...

בכל אופן, בהצלחה!

sOsHi
  • יופי אני שמחה שאת מורידה אותי לקרקע אני צריכה את זה כמו שהבנת..
    אז תודה!
    ואשמח לעוד חוות דעת של בננות.. תודה!

• אוקיי בואי נדבר תכלס ועובדות.
    תכלס הכי טוב זה לחכות לאיחור.
    עובדתית אני בהריון של הגדולה 7 ימים אחרי הביוץ התחלתי להרגיש מה שאת אומרת. 10 ימים אחרי ביוץ כבר הייתי בטוחה שאני בהריון.
    יש ערכות שבודקות 6 ימים לפני - אני לא אוהבת את זה ולא סומכת על זה אבל אם יהיו 2 פסים אין מקום לטעויות ברור שיש הריון

בהצלחה
  • תודה רבה לך !!! התגובה שלך מאוד עזרה לי!!

דרך אגב- מה אתן הייתן עושות? (לגבי יום הנישואין..ובכללי)

• הי! קודם כל מזל טוב ליום הנישואים עד 120 שנה בבריאות עם מלאאאאאא
    ילדים טובים ובריאים אמן!!!!!!!!!!!!!!!!1
    2 ההרגשות שאת מתארת נראה לי קצת מוקדם?
    הלואי ותבשרי לי בשורות טובות עוד החודש!
    3 לגבי מתנה לבעלול לפי מה שראה לי את דתיה אז תיקני לו ספר תחינות ובקשות{יש שם מלא תפילות להריון ללידה וכו}
    בהצלחה!!!!!!!!
  • תות@בננה תודה מאמי!!
    וספר תחינות לא נראה לי יהיה כ"כ שימושי עבורו אבל תודה על העצה!
    אני אנסה למצוא מתנה מעניינת :)
    ובע"ה בשורות טובות לכולנו אמן!!!

• לגבי הבדיקת הריון, אני כל כך מבינה שאת רוצה לתת לו את זה כמתנה...
    גם אני רציתי לתת לבעלי - אבל לא יצא...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • וואי איזה מדהימה את איך עזרת לי!! את הרעיון עם הלבבות כבר עשיתי לו אבל אני חושבת שכריות זה אחלה רעיון :) למרות שזה עולה על ה30 שקל אבל חפיף
    תודה רבה לך!!
    ואם אני רואה שאני ממשיכה להרגיש מה שאני מרגישה אני אעשה בדיקה...
    תודה רבה שוב!

• שמחה שעזרתי,
    חפיף אם יעלה יותר מ30 שקל...
    שטויות...
    העיקר המקוריות
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה