טוב לא בדיוק

אבל אשמח שתגידו לי מה דעתכן בסוף כל המגילה....
אז ככה:
בעלול ואני חוגגים שנת נישואין

עכשיו, סיכמנו שנלך שבוע הבא למסעדה איכותית נתלבש יפה וכו' וכו' וכו'... ושכל אחד יביא לשני מתנה שלא עולה על 30 ש"ח (!!! אתגר קשה!) אבל שיש לה משמעות בחיי הנישואין שלנו (רעיון של בעלי..הוא מאוד עמוק

) אז א'- רעיונות יתקבלו בברכה

כמו שאתן יודעות, אנחנו מנסים להכנס להריון כבר 3 חודשים (עכשיו זה החודש ה3).
ביום שהלכתי לטבול במקווה היו לי הפרשות (משמע ביוץ

).
עבר שבוע מהטבילה, ואני מרגישה כבר כמה ימים מיחושים כאלה בבטן וגם כאילו שריר נמתח לי בבטן (אפשר גם לציין שיומיים אחרי המקווה הקאתי כל הלילה אבל אני לא יודעת אם זה קשור כי זה לא חזר על עצמו,אולי קצת בחילות), הבטן קצת נפוחה והחזה התחיל לכאוב טיפה היום.
בנוסף, לפני כמה ימים סחבתי תיק ממממממש כבד ואחרי שהורדתי אותו ממני כל הבטן התחתונה כאבה מממממממש

מה זה אומר?

עכשיו, אני לא רוצה לפתח ציפיות (למרות שזה נוראאא קשה) אבל הייתי מאוד שמחה לתת לו שבוע הבא מתנה דובי ששווה 30 שקל ולכתוב "הגיע הזמן לקנות צעצועים

" אבללללללל אני לא יודעת מה לעשות!!! כי מצד אחד אם אני אעשה בדיקה אולי היא תצא שלילית כי זה מוקדם מידי ואולי כי אין הריון!
ומצד שני כ"כ הייתי רוצה לתת לו את המתנה הנפלאה הזאת ליום הנישואין!!!
ועוד דבר, אני לא יודעת מתי אני אמורה לקבל מחזור. כי המחזור שאחרי הגלולות הגיע אחרי 29 יום, והמחזור שלאחריו אחרי 20 יום (!!!) אז אני לא יודעת איך לספור

הייתי במקווה ב21.10.. יש מצב שמה שאני מרגישה זה הריון?

או שזה עדיין מוקדם מידי כדי להרגיש ככה? ואם אעשה בדיקה שבוע הבא זה יהיה מוקדם מידי אפילו אם נקלטתי?
תודה על התשובות

ומצטערת על החפירה

----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)