שיווה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברוכה השבה!!!

את האמת התגעגעתי....

מה שלומך?

מקווה שבקרוב ממש תשארי פה רק כדי לעודד.

אוהבת ממש.

מלודיה.
8 תגובות
עמוד 1
  • היי יקרה
    שלומי טוב, אחרי האובדן הרביעי קיבלתי רשימה של בדיקות וייעוצים. בהיסטרוסקופיה אבחנתית נמצא ממצא ולפני שבוע עברתי היסטרסקופיה טיפולית ונפרדתי ממחיצה שתפסה מעל 50% מחלל הרחם.
    עכשיו אני אחכה (בחוסר סבלנות כהרגלי) לווסת, ואחזיר את הפוטנציאלים(המוקפאים) שמחכים לי באסותא.
    בדרך הארוכה והקשה למדתי כל כך הרבה....
    ומה איתך יפתי?
  • יקירה שלי.

ממש עצוב לי לשמוע.

לא פשוט בכלל...

אבל את בטח זוכרת את הסיפור של כיופית... אחד הסיפורים המדהימים שנותנים כ"כ הרבה כח. (גם בעית זרע קשה וגם מחיצה רצינית ברחם... והיא בהיריון, טבעי!!!

אז עד שזה יקרה לך תחבקי את הבעלול והגמד המקסימים שיש בבית...

אני עברתי לפני חודש וחצי הפריה ראשונה שנכשלה.... ועכשיו המחזור מאחר ב3 שבועות... ולא, זה לא היריון, בדוק.

גב' מחזור פשוט התפאיידה לה ... ובנתיים מחכים.

ממוש, מחזיקה לך את אצבעות...

• ברור שאני זוכרת את כיופית, אני מניחה שהיא כבר אמא...
    נראה לי שאת מכסת הניסים שלי מיציתי לחלוטין בהריון הראשון...אלוהים, עברתי כל כך הרבה וזכיתי בגמד מושלם, ומאז אני רק מנסה לשחזר את הקסם.
    יש לך פוטנציאלים או שאת צריכה להתחיל הכל מחדש?

• כיופית טרם אמא היא בדרך...

אני תמיד אומרת שניסים קוראים רק אצל החברות שלי, ומאחר ואני מרגישה שאת חברה שלי אז את יכולה להתחיל להתכונן.

אצלי כמו שכתבתי הווסת הלכה לאיבוד מ15.10. (זה לא מיד אחרי ההפריה, זה ווסת אחד אחרי וזה בדיוק מה שאני לא מבינה למה זה הלך הרי בחודש האחרון לא לקחתי כדורים או זריקות). ותמיד היא היתה מופיעה בול.
    עכ"פ יצרתי קשר עם בית חולים הם אמרו לי לקחת כדור במשך 21 יום ובתומם אני אמורה לקבל מחזור ואז רק ביום השני של הווסת להגיע אליהם...

הקטע שהאחות בטלפון אמרה לי על כדורים בשם מיקרוגינון ובאנטרנט הם נתנו הוראות על כדור בשם פרוגילטון - נראה לך שמדובר על אותו רעיון של כדורים?

לגבי מוקפאים, יש לי עוד 7, אני קצת מתלבטת אם ללכת על מוקפאים או להתחיל את הסיפור מחדש.

אחרי שהמחזור נעלם לי זה הכניס אותי למחשבות, אולי עדיף עכשיו כשאני צעירה, פנויה, מלאה הורמונים והכל מתפקד טיפה יותר טוב, לשאיבה ושמור לי כמה שיותר מוקפאים טובים יותר, אני רוצה לפחות 5 ילדים . ואח"כ לעבור את כל הבלאגן הזה עם מלאכים בבית זה יהיה יותר קשה...

מה אומרת?
  • את בקשר עם גברת כיופית? איזה כייף. הייתי בטוחה שהיא כבר חובקת את הבן שלה, זה בטח קרוב מאד.
    יכולות להיות מספר סיפות לאל ווסת-
    1. אם קיבלת דקא ארוך (למנוע ביוץ עצמוני) יכול להיות שהגוף עדיין "מדוכא" ולכן לא מתרחש שום תהליך.
    2. ציסטות יכולות לשבש את המאזן ההורמונלי ולגרום להיעלמות הווסת או לדימומים שהם לא ווסת.
    מיקרוגינין הן גלולות למניעת הריון, מקבלים אותם למשך שבועיים-שלושה כדי "לאפס" את המערכת.
    והפרוגיליטון הוא אסטרודיול שניתן גם הוא במקרה של ווסת לא סדירה.
    צריך לבדוק לאן המחזור הלך כדי שנדע איזה משלחת חיפוש תוכל להחזיר אותו
    אם נותרו לך 7 מוקפאים זה אומר שהיה לך יבול נאה של ביציות יקירתי,
    אני חווששת שמטעמי בירוקרטיה לא תוכלי לעבור לעשות טיפול נוסף לפני שאת מסיימת את המוקפאים, 7 פוטנציאלים זה המון המון, לפני שאת מתחילה עוד פרוטוקול ארוך ומייגע, תחזירי את אלו שכבר יש לך.

• אין לי ממש קשר עם כיופית, אבל ראיתי שלפני מס' ימים היא הגיבה כאן על איזה הודעה.

את צודקת. באמת אולי כדאי שאלך פרה פרה, בלי לקפוץ יותר מידי... .

מה עם דינה? אתן עדיין בקשר? מה שלומה?

פתאום אני קולטת שהתגעגעתי אליך הרבה יותר ממה שחשבתי.
  • מממ...גם אני התגעגעתי, מאד אפילו, לפעמים צריך ללכת רחוק כדי להיזכר איפה הבית.
    אני בקשר עם דינה, שלומה טוב, אזכיר לה כמה נעים כאן, היא בטח תשמח לבוא לבקר.
    כיופית הייתה כאן באמת? טוב פיספסתי אותה, מקווה שהיא תחזור עם סיפור לידה משובח.
    תראי יש לך 7 מוקפאים, ואת רוצה 5 ילדים, אז את מסודרת לגמרי!
    תחזירי את המחזור ותשיבי את המוקפאים הבייתה.

• אין לי ציסטות, עשיתי בדיקת אגן קטן + "מעקב זקיקים".
    ודכא זה הגיוני, קיבלתי אחת לטווח ארוך, אבל מה שלא ברור לי, כן קיבלתי ווסת אחרי ההפריה... בגלל זה נלחצתי.

אני אבדוק על איזה מהכדורים כדאי ללכת, אתחיל לקחת אותם כדי "לעלות על המסלול" חזרה...

זה עוד מלאאאאאא זמן... אוף!!!

חבל שאין אייקון של נשיקות

נשיקות גם לדינה.

אל תלכי לשום מקום היית חסרה פה.

מלודיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה