היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות...! תתפללו בשבילי מחר שאיבה בע"ה אני מפחדת כאילו זו הפעם הראשונה נקווה שישאבו כמה שיותר למרות שאני יודעת שיש רק 5 או 6 זקיקים . העיקר להיות כבר אחרי אוהבת אותכן
18 תגובות
עמוד 1
הי חמודה! אם את רוצה שנתפלל עליך צריך להזכיר גם את שם אימך לדוגמא חנה בת רחל תתני שם מלא וישועת ה' כהרף עין שולחת לך אבקת הריון ומחזיקה לך מיון
היי מתוקה אני בטוחה שזאת הפעם האחרונה והמוצלחת. שישאלו אותך איזו שאיבה זו תגידי להם אחרונה כך עשיתי והתפללתי וצדקתי אני מתפללת בשבילך יקירה ומאחלת לך המון זקיקים יפים ועוברים יפים. חיבוקים ונשיקות
אירית
יהיה בסדר מותק, אני אתפלל בשבילך ואחזיק אצבעות.... מיה שמחכה לחסידה.....
רעיה מתוקה!!! המון בהצלחה מחר!! מאחלת לך הרבה ביציות ועוברים יפים!! לא הייתי פה הרבה זמן אבל היום הרגשתי שחייבת להיכנס ולכתוב משהו...הנה באתי בשבילך...מחזיקה לך אצבעות....
המון בהצלחה מאמי מחזיקה לך המון אצבעות שיעבור בקלות בעזרת השם ישועת השם כהרף עין אני אתפלל בשבילך מאמי זו השאיבה האחרונה בעזרת השם יאלה גיבורה שלנו הכל יעבור ואת אוטוטו בהריון אמן כן יהי רצון הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
כל שתבקשי לו יהי!!!! בהצלחה
תןדה הרבה בנות ....! מקווה שזאת באמת השאיבה האחרונה!!!! מבטיחה לעדכן בע"ה אוהבת ....
יקירתי כולי תפילה בע"ה שאיבה אחרונה ומנצחת
בהצלחה נשמה תעדכני אותי שתתאוששי
מחזיקה לך אצבעות לשאיבה אחרונה ומוצלחת
בובה, תעדכני איך היה ומה היה ושוב
מקסימה אחת.
שיהיה בהצלחה רבה רבה!!!
מתפללת עליך...
עכשיו................... תורך!!!
רעיה יקירתי "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
בהצלחה מתוקה!!!!!!!!!!!!!!! אני שואבת ביום חמישי יהיה טוב את תראי!!
בנות יקרות ! היום הייתה השאיבה כמו שאתן יודעות ! ברוך ה' אני מרגישה טוב .... ושאבו 9 ביציות ( שזה טוב לעומת פעם שעברה) מחר נדע כמה הפריות היו ובאיזה מצב . מבטיחה לעדכן!!!!! אוהבת
הי, רעיה יקרה! אני שמחה מאוד שאת מרגישה טוב וגם שאבו לך מספר לא רע של ביציות. תעדכני מחר כמה הופרו ושיהיה המון המון המון בהצלחה בהחזרה ותחזיקי אותם חזק