כל כך מאוכזבת.. ומאוד פוחדת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיי חדשה פה.. בעצם אני פה רק 3 דקות ולא יודעת אבל בא לי שמישהי כאן תגיד לי שלא משנה מה.. בסוף אני אכנס להריון.. אוףףף
    יש לי FSH גבוהה מאוד.. אני רוצהל להאמין שטעיתי ביום הבדיקה (עשיתי פחות מ- 48 שעות).. עברתי הזרעה כפולה.. ומייד לאחר מכן היו לי את כל הסמפטומית לשבוע הראשון של הריון.. ואז שלשום התחיל לי דמום רציני.. עד עכשיו.. פתאום הוא הפסיק.. סורי על ההרצאה.. בא לי שפתאום מישהי תרשום לי שגם עברה את זה וזה יסתדר ואני עוד אהיה אמא
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מצטערת אני לא כ"כ מבינה על מה את מדברת, אבל יש פה פורום של טיפולי פוריות, בטוח הם יבינו יותר מאיתנו
    ואני בטוחה שתיהי אמא בקרוב מאוד בע"ה!! הכל מגיע בזמן שלו...רק צריך להאמין.
    "מחשבה יוצרת מציאות"
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה למיה שרוצה תינוקי.. מאחלת לך בשורות טובות גם ורוצה לשמוע את זה גם כאן..
  • אני מה זה מבינה אותך אני גם די מתוסכלת ומאוכזבת.......כולם אומרים לי שצריך כח וסבלנות אבל ממש אין לי כבר את הכוחות להתמודד ולחכות ולהתאכזב כל פעם מחדש.
    הזמן הורג אותי...לפחות רק אם היינו יודעות מתי זה יבוא.הבעיה שהזמן עובר ורק צריך לחכות למזל .........
    מקווה שיהיה לנו בהצלחה ........
    http://www.holdthatpic.com/
  • מורי - יהיה בסדר...
    זה המצב, עדיף לחיות איתו בשלום ולקבל אותו....
    כי בדרך האחרת את פשוט תיהי ממורמרת כל היום
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה, את כ"כ צודקת צריך לקבל את המצב ולפעול כדי לשנות אותו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה