היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום רציתי לדעת היום בערב היו לי הפרשות כמו שכולם מתארים (חלבון ביצה) ועשיתי בדיקת ביוץ ויצא שני פסים למרות שפס הבדיקה היה קצת יותר חלש מהביקורת ורק מחר אני טובלת מה זה אומר שרק מחר ומחרתיים נוכל לשכב
מצפה
7 תגובות
עמוד 1
בהצלחה! בדיקות הביוץ מראות את העליה בהורמון הביוץ. אז את תראי 2 פסים. זה אומר שתוך 16-24 שעות יקרה הביוץ. קחי בחשבון שלא לכולן הן טובות, ואני אישית קצת מפקפקת באמינותן. הפרשות מתחילות בתקופה הפוריה מס' ימים לפני הביוץ ובביוץ עצמו. מחר, מחרתיים ואחרי מחרתיים- מצויין. הייתי אפילו מוסיפה יום נוסף בשביל הספורט למקרה שיהיה ביוץ מאוחר.. תעדכני בתוצאות
כמה זמן בערך מתחילת ההפרשות עד הביוץ עצמו?
ברגע שמתחילות ההפרשות, נפתח החלון הפורה שלך וזה אומר שהביוץ צפוי להגיע... מהרגע שמתחילות ההפרשות רצוי להתחיל לקיים יחסים יום כן יום לא, ההפרשות הן שעוזרות לזרע לשרוד עד שהביצית תגיע... הפרשה מסיבית כמו חלמון ביצה משמע: הביוץ החל או יהי בשעות הקרובות (עד 24) רצוי שהזרע יהיה בתוכך לפני שהביוץ קורה ולא אחריו. כי הסיכוי הכי טוב להפריה הוא בין 2-6 שעות (נדמה לי) מייד אחרי הביוץ... כך שיום אחרי הביוץ כבר לא בטוח יעזור, למרות שהביצית חיה עד 48 שעות, אבל לא אצל כולן... לכן עדיף לקיים יחסים טרם הביוץ ובמהלכו.
שיהיה המון בהצלחה מיה שמחכה לחסידה.....
היום עשיתי בדיקת ביוץ ויצא קו ממש חלש יותר חלש מהבדיקה ממש ואין לי הפרשות אבל רק בערב אני טובלת אז זה אומר שפספסתי או שיש עוד סיכוי???
אם היו הפרשות אתמול, והיום כבר לא, אז זה כנראה היה אתמול, את יכולה עדיין לנסות, כי ביצית חיה עד 48 שעות... מאחלת לך בהצלחה מיה שמחכה לחסידה.....
היו לי שוב הפרשות היום כמו של החלבון ביצה אבל לא צלולות כמו אתמול מה זה אומר? שהביוץ נגמר או שהוא עדיין נמשך?
ממי, אני לא יודעת, הבנתי מהרופא שלי שביום שזה כמו חלבון ביצה... צמיגי - זה המועד... סביר להניח שגם יום אחרי זה בסדר לקיים... אך אל תשכחי שהגוף שלנו מייצר הפרשות גם על בסיס טיבעי, ככה הגוף מנקה את עצמו... אני לא רוצה סתם לומר לך, כי אני באמת לא יודעת... אם את רוצה להיות בטוחה לכי למעקב זקיקים מסודר אצל רופא נשים. בהצלחה מיה שמחכה לחסידה.....