לאמהות לילדים עם משקפיים אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז מגיע לנו מזל טוב התחדשנו במשקפיים יפייפיות.
    ומחר אני שולחת את ים עם המשקפיים בפעם הראשונה לגן, הקשבתי פה לעצתה של מישהי חכמה (לא זוכרת שם) שייעצה לי לקנות לכל הילדים משקפי שמש ולעשות מזה הפקה בגן ומחר אכן הגננת תשתף איתי פעולה ותעשה פעילות מיוחדת למשקפיים בגן.
    האם יש עוד עצות חשובות כמו אלו.. חשוב לי שהיא תישאר מלאת ביטחון ותרגיש יפה כמו שהיא.
    אתמול לקחתי אותה לבחור מסגרת והיא בחרה לבד והייתה כל כך שמחה מקווה שכך זה ישאר.
    אעשה כל דבר כדי לגרום לה להרגיש טוב עם עצמה!!!!
    יום מקסים לכולכן!

[url=http://www.glitterfly.com]
14 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון הצלחה בנושא!!!!

• בתור אחת שהייתה ילדה עם משקפיים,
    בעיניי הכי חשוב זה לא לעשות מזה עניין.

עצם זה שאת אומרת "אעשה כל דבר כדי לגרום לה להרגיש טוב עם עצמה"
    מצביע על כך שאת חושבת שמשקפיים זה דבר שאמור לגרום לה להרגיש פחות טוב עם עצמה ולכן את צריכה עכשיו יותר להתאמץ.
    לא.
    ברגע שתתייחסי למשקפיים כאל פריט יפה, מיוחד, ייחודי,
    כך גם היא תתייחס אליו. רק לה יש, היא מיוחדת, וכו'...

אל תשכחי שילדים לא מגיעים עם המטען שלנו. לילד אין מושג מה זה אומר משקפיים ואם יצחקו עליו או לא...
    אנחנו מעבירים לו את הפחדים והחששות שלנו,
    את החוויות שלנו בתור ילדים...

ואני אסיים בסיפור לדוגמא כי כל ילד צריך להתמודד עם "ירידות" של ילדים אחרים:
    אלה חזרה מהגן יום אחד וסיפרה לי שאלון אמר שהיא לא יפה.
    שאלתי אותה: "ומה את חושבת?"
    אז היא ענתה: "אני חושבת שאני יפה"
    אמרתי לה:"זה הכי חשוב- מותר לאלון לחשוב מה שהוא רוצה אבל זה לא אומר שזה נכון!"

אחת המנטרות הכי גדולות שלי ושל יניב לילדים-
    מה שאתם חושבים זה הכי חשוב, לכל אחד מותר לחשוב מה שהוא רוצה אבל זה לא עושה את זה נכון.
    [
    [.

• היי,
    קודם כל- תתחדשו על המשקפיים!!
  • היי,

זה אכן נראה כאילו שאת מסתכלת על כל נושא המשקפיים כעניין שלילי לחלוטין, אבל
    אני מבינה אותך. אף אימא לא רוצה שלילד שלה תהיה בעיה חיצונית כלשהי.

יחד עם זאת - אלה ר-ק משקפיים! זה בסך הכול משקפיים שמייחדים אותה, תכשיט
    יפה שמייפה אותה. גם הילה שלי "סובלת" מפזילה, אבל עם שני זוגות המשקפיים שיש לה היא הכי יפה בעולם והכי לא רואים את הפזילה.
    בבקשה, תפסיקי לחשוב שמשקפיים זה מכוער. זאת תעשייה שלמה עם כל מיני צורות וצבעים וגוונים.

בקשר למחר - לא הייתי עושה פעילות לכבוד המשקפיים עם שאר הילדים, הייתי באה, נותנת לילדה אפשרות להסביר למה היא זקוקה למשקפיים או לגננת, מסבירה שצריך להזהר עם המשקפיים כי הן יכולות להשבר ובזה נגמר הסיפור.
    היא נורמלית לחלוטין, היא יפה כמו קודם ומהממת כמו קודם אז לא צריך שום פעילות להסברה.
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • תתחדשו, תשימי תמונות
    בסטימצקי יש ספרים לילדים בנושא הזה, תיקני לה ספר בנושא.
    אני זוכרת שהייתי קטנה ההורים שלי קנו לי ספר "משקפיים ורודים" לא זוכרת מי הסופר.
    והכי חשוב לא לעשות מזה ביג דיל.
  • אוף בדיוק רציתי לירשום על זה הגדול צריך מישקפיים אני מזה בבאסה הוא קטן לזה והוא גם לא ירצה

• גם לי לא נראה שצקיך לעשות את המסיבה מחר. אני הייתי מתפדחת. לי היו משקפיים בכיתה ב ואני לא זוכרת הצקות.
  • הי, אני בניגוד לקודמותי חושבת שמסיבת משקפיים כזאת היא רעיון מצוין!! גם פסיכולוגים ואנשי חינוך ממליצים על זה מאוד! לנו אין משקפיים אבל לבת שלי היה חשש שתצטרך ולכן קראתי על זה הרבה חומר. מסיבה היא מומלצת ומצוינת! תהנו!
  • תתחדשו!
    אני המלצתי לעשות את מסיבת המשקפיים ואני עומדת מאחורי זה בגדול, זו סיבה למסיבה - ואנחנו אוהבים סיבות למסיבות.
    כל עוד אתם תתיחסו לזה בנורמליות - כך היא תקבל זאת.

• קודם כל תתחדשו על המשקפיים אני הייתי מעדיפה שיגידו לי שהילדה שלי צריכה משקפיים ולא לעבור ניתוח של דרכי הדמעות כן כן אני מעדיפה שיהיו משפקיים זה אביזר יפה ולא מצריך חשש.
    החשש ממשקפיים מקונן בנו ההורים יותר מאשר הילדים ואני מילדות עם משקפיים ומבינה היטב שההורים הם החוששים יותר
    לכן חבל על כל הטררם שמסביב תהללי אותה שיפה לה ושתתחדש וזהו לא לעשות יותר מדי לא להשקיע בזה המון מחשבות ועצב
    ושוב אסיים בכך שעדיף משקפיים מפעולות בהרדמה מלאה!!!!!!!!!!!

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• טוב,
    אז לאחר שבוע של ים עם המשקפיים, לאחר שהיא התרגלה ואנחנו התרגלנו.
    אני חושבת שים קיבלה את נושא המשקפיים בבגרות הרבה יותר מהר מאשר אנחנו קיבלנו.
    היא מתוקה, אינטלגנטית והיא רוצה להיות רופאה אז היא בכיוון הנכון.
    תודה לכולכן על העצות זה מאוד עוזר, מאוד תומך גם אם אלו דברים שלא רוצים לשמוע באוזניים.
    הלוואי והמשקפיים יהיו הפתרון האחרון לבעיית הפזילה ש 4 שנים רודפת אותנו.
    4 שנים של אינספור ביקורים אצל פרופסורים, 2 ניתוחים, ולסיום משקפיים.
    אני לא נגד משקפיים לאלו שלא הבינו נכון הכעיס אותי נורא שלאחר כל המאמצים שלי בסופו של דבר הגענו לנקודת ההתחלה.
    אני אוהבת אותה, מחמיאה לה בלי הפסקה , ודואגת לכך שכך גם כולם מסביבה.
    לגבי מסיבת המשקפיים - קניתי את כל המשקפיים לילדים אך בסוף לאחר התייעצות עם הגננת הוחלט לא לעשות מזה טררם כי ים מסתדרת ממש יפה בגן והילדים מחמיאים לה ואף אחד מהם לא מציק לה . אז נתתי אותם מתנה לגן ואמרתי לה שתעשה בהם מה שהיא רוצה.
    בכל אופן תודה לכוכלכן שובבבבבבב

• מקסימה. בטח היא מהממת עם המשקפיים

• שמחה לישמוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה