היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי שיניתי את השם משתמש מפוליציסטית לזה. יותר אופטימי
8 תגובות
עמוד 1
כן בהחלט, לא כולן מגיבות לאיקקלומין, בכל מקרה כדי לחזור על הבדיקה כי לפעמים יש ביוץ מאוחר. עם הזריקות הרבה יותר קל לשלוט בתהליך, כי במקרה שאין תגובה ניתן לעלות את המינון שיהיה בהצלחה
אני לא הגבתי לאיקקלומין, היה לי זקיק אחד כשטופלתי לאחר טיפול אחד בלבד הרופא החליט לרדת מזה ובזמנו הציע לי לעבור לזריקות. באיזה יום של המחזור את?
כפי שאמרו לך לא על כולן זה משפיע... ועדיף זריקות, זה נשמע כואב, אבל זה לא נורא בכלל מיה שמחכה לחסידה.....
אוףףף אני מפחדת מהזריקות...
התכוונתי באיזה יום מתחילת המחזור?
דברים משתנים, ואולי זה סתם חודש כזה שזה לא משפיע... זריקות פשוט נותנות לרוב תוצאות טובות יותר, וזקיקים רבים יותר... וכך את מעלה את הסיכוי שלך להריון מיה שמחכה לחסידה.....
תודה
אז היה הגיוני כבר לראות תגובה... אבל אולי באמת צריך לחכות עוד כמה ימים.