איזה נורא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 תגובות
עמוד 1
  • אלוהים ישמור
  • אני רק פתחתי את הכותרת ומיד סגרתי בלי לקרוא
    הלב נקרע

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • בדיוק בעלי סיפר לי על זה עכשיו
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אורטל- צודקת בכל מילה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אוי.... רק ראיתי את הכותרת של המודעה וכבר הצטמררתי כולי

ליבי עם המשפחה - איזה מוות אכזרי כואב ומיותר!!!

שלא ידעו עוד צער..

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • נורא ואיוםםםםםםם
  • אמממממממממממממממממממממממממממא
  • מסכן הילד הספציפי הזה והאמא הספציפית הזאת אבל זה יכול להיות מדהים אם זה יקרה פה לכן. חחח איזה יופי? שנפתח שרשורים אחד אחרי השניה. מורן הילד שלה נמחץ למוות מדלת שנפלה עליו הבת נמחצה למוות מדלת שנפלה עליה הדתיות בדרך כלל זה קורה לדתיים שיש להם מליון ילדים ואז הם לא שמים לב לאחד מהם ינבלוש מסכנה הילדים שלה מתו כי הדלת נפלה עליהם נמחצו למוות. נישנושית הבת זנוה שאמרה שמוכנה לשוחח עם מי שמעוניין ושאמרתי שאני אז לא הגיבה לי מתה לה הילדה המכוערת מתחת לדלת הפלדלת כי היא אמא צבועה וזונה. אמא ל4 נמחצו בנותיה הדס נמחצו בנותיה מלאכית שלי מילנה פשוט כולן חוץ ממיכל ועדי. פורום שלם נמחצו ילדיהם מתחת לדלת פלדלת שנפלה עליהם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבר אחים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרון מסכנה מתה בניתוח ויום אחרי זה מתו לה הילדים מתחת לדלת פלדלת ויייייייייייייייייייייי איזה עצוב שמח
  • מסכן...אין מילים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה