אני משתגעתתתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא יודעת מה קורה איתי? עשיתי בדיקות דם ואני לא ..... את האמת כבר הייתי בטוחה שאני בהריון... כי החזה כואב לי אני משמינה {ולא זה לא בגלל שאני אוכלת הרבה} היו לי מלא סימנים שמעידים על הריון ...אבל אני לא מה קורה איתי... הגוף שלי הישתגע לגמרי וגם אני...... המצבי רוח שייש לי שיגעו את כולם כולל את בעלי.....אין לי כוח אני כבר עייפה מלחושב הוא לעשות משהו.......
5 תגובות
עמוד 1
  • אז תרפי...
    תהיי יותר רגועה, זה קל להגיד אבל קשה לעשות אני יודעת...
    אבל הלחץ הזה גם לא בריא, לא גופנית ולא נפשית...
    הסימפטומים של הריון הם בדיוק אותו הדבר כמו המחזור, אז עדיף אני חושבת לחשוב שהמחזור מגיע ואז לקבל בשורות טובות במקום כל פעם להתאכזב...

בהצלחה.

sOsHi
  • לפעמים מרוב שאנחנו רוצים, אנחנו מתחילים לפתח תסמינים שזהים לתסמינים שבהריון...
    אין מה לעשות, ולא יעזור להתעצבן...כי זה פשוט לא בשליטתנו,
    תעשי מה שאת יכולה למען המטרה,
    ונקווה מאוד שהחודש הבא הוא גם שלך
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מרוב שאנחנו רוצות כל כך להכנס להריון אנחנו מדמיינות כל מיני תופעות.......
    וגם לי זה קורה הבטחתי לעצמי הפעם לא לחשוב יותר מדי (להשתדל) ולא לפתח כל מיני השערות וציפיות......שכן אחרי זה האכזבה גדולה מאוד.
    http://www.holdthatpic.com/
  • בנות תתחילו לעשות דיקור סיני ורפלקסולוגיה ,זה עוזר אני פחות לחוצה ממה שהייתי
  • זה לא כואב?...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה