:( אני צודקת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נפגעתי מאוד מבעלי, אני בוקר שלם כבר שלא מצליחה להרגע אבל פתאום אני חושבת שאולי אני סתם מנפחת....

ילדתי לפני שבועיים בניתוח קיסרי, החלמה לא פשוטה ואין לי אף אחד שיכול לעזור, לא חברות ולא משפחה, אף אחד, אז אני משתדלת ומתפקדת, לוקחת את הגדולה לגן ומחזירה, מבשלת מכבסת משחקת וכו' אבל כדי לסבך עניינים יש לי סינוס בעצם הזנב שהתמלא מוגלה, הטיפול לזה בד"כ זה פתיחה (חתך של שלושה ס"מ בערך בעצם הזנב שצריך לשמור עליו פתוח עד שהכול מתנקז) מה שאומר שאז לא אוכל לתפקד (אי אפשר לשבת בכלל וכואב מאוד ללכת וכו') אז אני מושכת את זה עם אנטיביוטיקה וסובלת בשקט, אמרתי לבעלי שאני אסחוב עד יום חמישי ואז יעשה את הפתיחה כי הוא נמצא בשישי שבת בבית ויוכל לעזור לי לפחות בימים הראשונים.

אז פתאום הבוקר הוא מתקשר מהעבודה ושואל אותי אם אפשר לשאול שאלה חצופה וביקשו ממנו לעבוד גם שישי... ו... אז אמרתי לו תעבוד, אם הוא בכלל יכול לשאול אם לעבוד ביום היחיד שהוא יכול לעזור לי אז אני לא רוצה בכלל לראות אותו!!!

עכשיו אחרי שכתבתי אז אני כבר בטוחה שאני צודקת.............

אוף!!! חרא לי!!!!
22 תגובות
עמוד 1
  • ממי
  • סליחה שאני ככה בוטה

• ל-נו
    י-ה'
    א-ותך
    נ-תן

עד שלא הגעת לא ידעתי מהי אהבה של אמא...תודה על שנתת לי לגלות...! ! !
    ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• תראי אני את רוב הדברים עושה לבד אבל
    הייתי רוצחת אותו אם היה מבקש ממני בתור שכיר\לעבוד גם ביום
    שישי, אם יש לו אפשרות לא לעבוד,
    אז את בהחלט צודקת, שיעזור.

אצלי בעלי הוא עצמאי וכל יום שלא עובד
    זה צרות עם המשכנתא ועכשיו לקראת החורף
    חייב כמה שיותר רק לעבוד.

מבחינתי יש לך גיבוי מלא ממני

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • גם מבחינתי יש לך גיבוי מלא ממני
  • מצב לא פשוט בכלל וכל הכבוד לך שאת מתמודדת ככה.

הבריאות שלך קודמת, ואם יסתבך לך הסיטואציה רק תחמיר כי לא יהיה מי שיטפל בילדים, אז תבהירי לבעלך שאין ברירה והוא חייב לעזור לך בשישי (לעזור... הוא חייב לקחת אחריות על הילדים והבית, ולאפשר לך מנוחה מלאה!).

• עניין פשוט מאוד, תגידי לו שאם הוא יעבוד שישי שבת ,אז שישאיר לך כסף ותביאי מטפלת שתעזור לך. את תראי שהוא לא ילך לעבוד
  • שיגיד בעבודה שהוא לא יכול לעבוד כי אישתו צריכה לעבור טיפול רפואי

[[[

• את צודקת במיליון אחוז ממש חצוף

איפה את גרה?
    אם את גרה קרוב (אני מיבנה)
    אני מוכנה לבוא לעזור
    המייל שלי הוא : [email protected]
    באמת בכיף אין לי בעיה עם זה בכלל
    מי כמוני יודע מה זה להחלים מניתוח קיסרי
    עברתי שניים.

• את צודקת מבינה אותך מאוד היה לי מקרה דומה
    וסליחה תדרשי מבעלך לקחת כמה ימי חופש שתוכלי להחלים - מה הוא רוצה שתהיה לך צניחת רחם? שהתפרים יפתחו ???? שלא נדבר שיש לך עוד ניתוחון לעבור וזה כואב.
    רפואה שלמה ומזל טוב להולדת הנסיכה
  • תקשיבי, ותקשיבי טוב, יש לגברים לפעמים בעיה , ובעצם זה לא רק לגברים, שלפעמים אם לא מזכירים להם- הם לוקחים דברים כמובן מעליו.
    ואני מתכוונת אליך. זה לא מובן מעליו שאת מתפקדת אחרי קיסרי, זה לא מובן מעליו שאת מושכת ניתוח, ועם צריך לפעמים "לייבש" אותם ולהבהיר להם שכדי להם ומהר להתגייס, אז צריך ויפה שעה אחת קודם... אין לזה סוף ואין מה להשאיר דברים בבטן.
    להבהיר את זה יפה ולא בריב, אבל עם כל הכבוד זה שהוא בטוח שאת תספגי משהו שהוא חושב שהעבודה לא תספוג זה לא דבר שאמור להיות מקובל עליך. לא בתנאים האלו, כשזה בריאות.
  • את צודקת בהחלט

• כמו שחמותי אומרת, אם אמא/אישה בריאה לכולם טוב, אם אישה לא מטפלת בעצמה כולם במפחה בבעיה!
    זה אומר, קודם טפלי בעצמך ושבעלך ייקח ימי חופש כמה שצריך כדי שתוכלי לעמוד על הרגליים ולהרגיש טוב

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• כמו שקודמיי אמרו
  • תודה על התגובות.

הוא אמר שהוא בהלם שנפגעתי, הוא לא התכוון יכולתי להגיד לא, וכל ההתנצלויות האלה, ברור שהוא לא יעבוד, אבל עכשיו הוא גם צריך למצוא דרך לפייס אותי, הוא לא מבין שמה שפוגע פה זה שהוא יכול לחשוב בכלל על לעבוד גם ביום המסכן שהוא יכול לעזור....

ואני יעשה את הפתיחה כנראה מחר (זה נקרא רק ניתוחון, אחרי שזה יבריא מהדלקת העכשווית אני יצטרך לעשות ניתוח רציני עם אשפוז לכמה ימים וכו') אז אל דאגה אני לא מזלזלת בבריאות שלי, אני יודעת שהבנות שלי צריכות אותי חזקה ובריאה.

ושוב תודה.
  • שיהיה הרבה בהצלחה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • קודם כל, המון ברכות להולדת הבת!

לגבי ה"סינוס, בעזם הזנב:
    אני ממש מבינה אותך, גם אני עברתי את ה"סינוס" עליו את מדברת, זה פשוט נורא
    אבל אחרי שתעשי את הניקוז תרגישי יותר טוב...
    והניתוח בכלל לא כואב!!! וההחלמה ממנו אפילו יותר קלה (בהרבה!!) מהניקוז.
    (אני נזכרת איך אני הייתי אז.. זה פשוט סיוט, וגם החום עולה!! אי אפשר לשבת נורמלי, לא לישון על הגב.... )

לגבי בעלך, לדעתי מה שמפריע צריך להגיד, כמובן לא ברגע שאת כועסת...
    כדי לא להגיד מילים שאח"כ מתחרטים עליהם.
    רק אחרי שאת רגועה ובעלך גם בזמן טוב עם עצמו..
    בכל מקרה, ככה זה כל הגברים, גם לבעלי יש את היציאות האלה
    ותעדכני את בעלך שאת תצטרכי אותו אחרי הניקוז.
    מתוקה, מאחלת לך המון בהצלחה, תהי חזקה הכל עובר

יצא קצת ארוך..........
  • כל הכבוד לך שהחזקת מעמד עד עכשיו!!!
  • שיהיה בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • רפואה שלימה
    מקירה את המקרים האלה מקרוב
    אין מה לעשות גברים הם עם כזה לפחות הם מתנצלים ומפצים
  • רפואה שלמה יקרתי ...
    את מזכירה לי את עצמי לפני שנה (רק בלי הבעיה הבריאותית) בעלי היה עסוק בענייניו ואני נשארתי בבית עם תינוק בן שנה וחצי ותינוק בן יומו . לא היה לי עזרה וזאת היתה תקפ' נוראית.
    בסוף לקחתי עזרה בתשלום מבחורה צעירה שהיתה מגיעה כמה פעמים בשבוע
    ככה זה "אם אין אני לי מי לי ....
    הגברים האלה כאלה לא מתחשבים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה