היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קצת נעלמתי כי לא היה הרבה חדש... אז ככה מאחר לי ביום ואני בודקת חום השחר לפני שבועיים ביום שבת טבלתי אחריו ביום ראשון ראיתי את ה-הפרשה הפוריה כמו חלמון ביצה ורק ביום שלישי התחלתי לבדוק חום(לדעתי הביוץ היה ראשון או שני). החום מיום שלישי עד היום בבוקר: 36.5 36.5 36.5 36.6 36.6 36.7 36.6 36.6 36.8 36.8 36.8 36.9 36.6 36.8 והיום 36.8, אם לספור את החום של 36.5 היום זה היום ה15 לחום גבוה, חשוב לומר שאני לא מרגישה שום סיפטום להריון מאחר והייתי בהריון(הפלה טבעית) מה נראה לכן???
יום טוב!
3 תגובות
עמוד 1
לא רוצה לאכזב אבל במשך שבועיים מהביוץ היה לי חום של 37.4 ויום לפני המחזור הוא צנח לל36.6. תעשי בדיקת הריון הכי בטוח ותראי בהצלחה