היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום אני אחרי החזרת 2 מוקפאים רציתי לדעת זו הפעם ראשונה שאני מחזירה בפעם הקודמת היתה שאיבה והחזרה בדקתי ביום 12 והיה שלילי מתי הכי מוקדם אפשר לבצע בדיקת דם לגילוי הריון? אני כל כך במתח היום זהו היום ה9 נראה לכן שאם מחר אלך לעשות בדיקה אקבל תשובה חיובית במידה וזה נקלט?? תודה, ואשמח לכל תשובה בשורות טובות לכולן
9 תגובות
עמוד 1
בני כמה היו העוברים המוקפאים? הכי טוב לחכות ל-14 ימים ממועד ההחזרה (בקיזוז גילם של המוקפאים כמובן) בהצלחה !!!
אני הייתי מתאפקת עוד קצת, למרות שאני מאמינה שבדיקת בטא תראה תוצאה נכונה מיה שמחכה לחסידה.....
בהצלחה
דלית שלום לך "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
תודה על התגובות עדיין לא עשיתי מפחדת מהתשובה...החלטתי לחכות ליום א'
בהצלחה, המתיני בסבלנות, אני בטוחה שהסבלנות תשתלם
מיה שמחכה לחסידה.....
אין לי הרבה ידע בנושא אבל מקריאת הרבה שרשורים כאלו בפורום אני יודעת ש 14 יום מההחזרה... שיהיה בהצלחה - מחזיקה לך חזקקקק!!!