נצבט לי הלב:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות.
52 תגובות
עמוד 1
  • אויש
  • ממש כואב לי..הגננת לא אמרה כלום ושאלתי אותה "מה הילדים לא אוהבים אותו?" היא אמרה מה פתאום כולם אוהבים אותו..רואים שהיא בקושי מעורבת..
  • את רצינית??? משאירים אותו עם הבגדים המלוכלכים????
    נו... אז מה הפלא!!!!
  • כבר דיברתי איתה פעמיים על זה!! כנראה שאין קליטה
  • ממש כואב
    זה שהגננת לא מעורבת ולא מחליפה לו בגדים זה תמרור אזהרה ברור בשבילך

אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך אבל יכול להיות שאת צריכה לשקול ברצינות להעביר אותו חזרה למעון כי הגמילה מתעכבת ובמעון הילדים לא קטנים ממנו בהרבה ,יהיה לו יותר ביטחון כי יש עוד ילדים שמפספסים והצוות יותר סבלני, ממש גועל נפש ששולחים ילד הביתה עם בגדים רטובים, אני בהלם
  • סליחה ????? מה זה לא מחליפות לו ????
  • את צודקת ליא כבר שקלתי על להחזיר אותו לגן הקודם אבל מבחינת התפתחות זה יעצור אותו כי רוב הילדים בקבוצה של הגדולים בקושי מדברים...זה יהיה צעד אחורה למרות שאני כבר לא יודעת..אני אובדת עיצות
  • קרן את צודקת

• מה אתן בהלם? בגני עירייה לא מחליפים.....הם אמורים להיות גמולים שם

בדיוק בגלל זה הגדולה שלי לא נמצאת השנה בגן עירייה. עדיף להשאיר אותה במסגרת פרטית ושתיגמל כמו שצריך ותאסוף קצת ביטחון עצמי מאשר לשים אותה ישר בגן עירייה......

עדי - כואב לי הלב על עידנו'ש
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• ל-נו
    י-ה'
    א-ותך
    נ-תן

עד שלא הגעת לא ידעתי מהי אהבה של אמא...תודה על שנתת לי לגלות...! ! !
    ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• כן זה הקטע שהן באמת לא אמורות להחליף...אני צריכה לחשוב על זה לעומק אולי באמת אני אחזיר אותו לגן הקודם
  • עדי, את צריכה להתייעץ עם פסיכולוגית הגן,
    אפילו ברגע זה תתקשרי לגננת ותבקשי ממנה את מס' הטלפון של פסיכולוגית הגן לקבוע פגישה דחופה!!
    אם את מחליטה להשאיר את עידן בגן בכל זאת ,אז בשום אופן לא לעבור על העניין הזה לסדר היום תתקשרי למפקחת או לאחראי מחלקת החינוך בעירייה ותתלונני
    שהילד חוזר הביתה רטוב ונלעג בגלל זה
    במעון של נטע קרה בעבר שנטע כל יום היתה חוזרת עם 2-3 סימני נשיכה כל יום ,וכל פעם הגננת היתה אומרת לי שהיא עושה את המקסימום כדי למנוע מצבים כאלו.
    נשבר לי אחרי כמה ימים, אין שום סיבה שהבת שלי תהיה "קורבן" לילד נשכן בגלל שהיא לא יודעת להחזיר התקשרתי למפקחת והיא עשתה לצוות ישיבה דחופה עוד באותו יום
    ומאז נטע לא ננשכה אפילו פעם אחת
    מה שאני מנסה להגיד לך זה שאנחנו ההורים שלהם ,אין להם אף אחד שיגן עליהם חוץ מאיתנו, וגם אם צריך להפוך שולחנות ולצעוק על מי שצריך כדי לנער את הצוות בגן, אז תעשי את זה!!
  • אגב יש משפט שאומר עדיף להיות ראש לשועלים ולא זנב לאריות ,
    מה זה אומר? שעדיף לעידן להיות הכי גדול במעון עם ילדים צעירים ממנו ,במקום להיות נלעג ועצוב בגן עירייה שבו הוא צריך להתמודד עם ילדים גדולים.
    את חוששת שהוא לא יתפתח טוב במעון ,אבל תגידי לי איך הוא יתפתח בגן עירייה כשהוא מאבד את הביטחון העצמי שלו? ואיך הוא יגמל לגמרי כשהילדים לועגים לו? זה רק ייצור לו עוד ועוד רגרסיה
    סליחה על החפירה, אני עצבנית
  • צודקת ליא אני בדיוק מנסה לתפוס את הגננת אבל אין תשובה
  • אני חושבת שגם התגובות של הילדים נובעים מהגישה של הגננת.
    אם הגננת היתה משבחת אותו ומעודדת אותו כל פעם שהוא מצליח לא לפספס, או שהיתה לפחות אומרת להם שאנחנו אוהבים את כל הילדים בגן, וכולם חמודים וכולם מתוקים, אז גם הגישה של הילדים היתה אחרת.
    בגיל הזה אין לילדים כל כך דעות משלהם בנושאים האלה אלא הדעות שלהם נובעות מהגישה של הסביבה שלהם.
    אני הייתי מדברת גם על זה עם הפסיכולוגית של הגן ע"מ לברר למה הגננת מתנהגת כך (למרות שאם הילדי מלוכלך זה קצת קשה יותר) כי אני חשוב לי יותר מאשר כל העבודות היפות וכל הפעילויות, החום והאהבה שילד מקבל בגן, והאם הוא הולך בשמחה, אותי לא מצליחים לקנות עם אביזרים יפים וכו'.
    אני עם גננת כזו הייתי מודיעה שאני לא מוכנה בשום פנים ואופן להמשיך!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • כזה מתוקי

אני הייתי מגיעה כל שעתיים לבדוק להכל בסדר ואם צריך להחליך לו.
    או מתקשרת לגן כל שעתיים לבדוק.
    וגם משבמת לו את הבגדים שיהיה עם הריח הכי נעים בגן

כמה הוא מפספס ביום? או שיתקשרו אליך או שתציקי להן ותבואי כל שעתיים לבדוק...

• טוב דיברתי עם הסייעת היא אומרת שעידן מצא לו עם מי לשחק ושהוא נורא קשור לאחד הילדים ואם הוא לא בא(והוא לא בא היום) אז הוא מבואס אבל עכשיו הוא משחק יפה עם כולם...אני מקווה שזה נכון..נרגעתי טיפה

• אני ממש חושבת שחשוב שילד יהיה עם ילדים בני גילו ושיתפתח מבחינה שכלית .
    מצד שני - חשוב עוד יותר , והרבה יותר , הבטחון העצמי שלו .
    אני הייתי או מחזירה לגן הקודם , ששם הגננות יתנו לו יחס יותר חם .
    או משאירה אותו בבית שבוע שבועיים עד שיגמל .

ממש כואב הלב עליו . אז אני מבינה שהם לא אמורות להחליף , אבללפחות שיודיעו לך .
  • כואב הלב לשמוע אבל לצערנו ילדים זה עם מאוד אכזרי
    היתה תקופה שעמיתי שלי היתה מפספסת קקי... והחברות שלו לא רצו לשחק איתה וקראו לה תינוקת
    ולעגו לה ושרו לה שירים
    כל פעם הייתי מטפטפת לה שלא תשחק איתם ושתתעלם למרות שזה לא מה שקרה...וכמובן שיחה עם הגננת שתמנע את הדבר הזה בדרכה שלה
    היו ימים שהילדה לא רצתה בכלל ללכת לגן
  • עידן הגיע גמול לגן אני לא יודעת מה גגרם לו לנסיגה הזו..בבית הוא עם טיטול כל היום ורק לגן אני שולחת אותו עם תחתונים
  • אוייי
    איזה באסה על הבוקר!!
    מסכנון עידן, דווקא ממש מתאים לו להיות חברותי ואהוב!
    הוא נראה כזה מתוקי שכולם אוהבים.. ואני מניחה שזה באמת כך בד"כ!!
    מקווה שזה סתם היה יום אחד באמת ולא איזה קטע שהילדים נתפסו עליו,
    ואני מקווה מאוד שהגננת תפסה את זה בזמן ודאגה לעצור את כל הלעג!
  • פיתוש ניסיתי כבר הכל הילד פשוט רוצה לעשות בתחתונים

• הוא בגן עיריה? כי אם כן זה דיי ברור לי למה לא מחליפים..למרות שאני גננת כזו שנותנת לילד להסתובב כל היום רטוב - היתי מעלה על טיל שהיא לא היתה יודעת מאיפה זה בא לה למרות כל החוקים שלא מחליפים בגני עיריה

בנושא הגמילה..מאמי, אני מבינה שאת נותנת לו את הזמן שלו וכו...אבל האמת את כבר צריכה להיות נוקשה בנושא הזה ולהתעקש על שירותים ולא טיטולים..הוא כבר ילד גדול מספיק עם טיטולים אין שוב סיבה שילד בגיל הזה לא יהיה גמול לגמרי

ואני נגד להכניס אותו לגן שכולם קטנים ממנו ! לא, מבחינתי עדיף זנב לאריות
    אם את בבית , ויש לך אפשרות להגיע לגן כמה פעמים במהלך היום- אולי תגיעי לבדוק לשלומו ושהוא לא רטוב לפחות אני עצבנית -אש לגננת הזאת
  • מרינוש ניסיתי הרבה זמן לגמול אותו כנראה שיש נסיגה רצינית..אני לא רוצה להכריח אותו אני נותנת לו להגמל בקצב שלו...
  • רגע בנות -
    זה נכון שבגן עירייה לא מחליפים אבל אני מצפה מהצוות לגלות מידה של אנושיות!!
    הגננת/ הסייעת כנראה עושה "אישו" גדול מהפספוסים, ומשאירה אותו ככה וזה רק נותן לילדים לגיטימציה ללעוג! זה ממש מכעיס אותי כי ביכולתו של הצוות למגר את התופעה של העלבונות לחלוטין!!!
    אני רוצה להגיד לך שגם עילאי בגן עירייה ויש עדיין מלא ילדים שמידי פעם מפספסים, והסייעת ממש לא קוראת להורים אלא מחליפה! יש ילד שמפספס לפעמים פעמיים ביום והיא עדיין מחליפה ולא עושה סיפור. בגן יש בגדים ספייר שהורים הביאו בתחילת השנה במקום לתת לתרומה וזה משמש במצבים כאלה.

עדי-
    יכול להיות שהוא לא היה בשל להיכנס לגן עירייה, אבל אני ממש לא חושבת שנכון עכשיו להוציא אותו מהמסגרת. זה רק יוריד לו יותר את הביטחון.
    תורידי לו את החיתול גם בבית שיבין שיש אחידות וככה זה כל הזמן.
    זה יקח כמה שבועות אבל הוא יתרגל.

אם את לא מסוגלת לדבר עם הגננת בתקיפות ולהגיד את הדברים באופן חד משמעי, תבקשי מבעלך/ אמא שלך/ מישהו שאת סומכת על ההתבטאות שלו שידבר איתה.
    אני הייתי אומרת להן שאולי הכנסתי את הילד שהוא לא בשל מספיק אבל אין בכוונתך להעביר אותו מסגרת. את מבקשת חד משמעית לא לעשות סיפור מהפספוסים, לא להעיר לו,לא לעשות פרצוף (אני בטוחה שזה מה שהן עושות), ולהתקשר אליך מייד אם הן לא מחליפות.
    הייתי עוד מבקשת שיסבירו לילדים שאין דבר כזה ללעוג לאחרים, ואם ילד עושה את זה אז להעמיד אותו במקומו ולבקש להתנצל ליד כולם.
    אל תפחדי ממוש, הלוואי והייתי יכולה לדבר בשבילך

• טוב ויפה לתת לו את הזמן...אבל תתחילי להתערב..לא להכריח בכוח כמובן, אבל להיות יותר קשיחה בנושא.....אני יודעת שזה לא קל..אבל את חייבת..

לגבי שאת שקטה...חכי לרגע שאת עצבנית..כמו שדוגמא הבוקר...שכואב לך על הילד וזה ממש לא פייר היחס הזה ...תחממי את עצמך בחוץ, אל תדליקי סיגריה, תחזירי ותכנסי באמאמא שלהם אחרי זה תדליקי סיגריה
    מיטלי

• [[[

• גם אם יש נסיגה היא בדרך כלל לתקופה קצרה ודי מוגדרת של גג חודש . לדעתי היתי מתעקשת שבבית הוא יהיה עם תחתונים בדיוק כמו בגן , במיוחד שהוא מבין .
    אצלי הוא עדיין בגן פרטי בקבוצה בוגרת . אני שקטה שטוב לו ועובדים אתם יפה על כל החומר של גן חובה . מעניין איך בני היה מסתדר בכלל , הומנם הוא גמול אבל לא מסוגל להיות מלוכלך אפילו שניה ודורש החלפות . עם תחתונים ומכנסיים הוא מחליף לבד עם חולצות לפעמים אנחנו עדיין מסתבכים . ומה עושים במקרה כמו היום שהוא בא עם ארוך ויש לו קצר להחלפה שיהיה חם ?

http://www.holdthatpic.com/
  • אני חושבת שמצב כזה בגן זו שערוריה!!!!
  • מי אמר שלא מחליפים לילד בגדים בגן עיריה ???
    אצלנו ביבנה זה ממש לא ככה כבר כמה וכמה פעמים
    החליפו לספיר חולצות כי הן נרטבו..
    טפו טפו שימשיך ככה ! הילדה חוזרת נקיה !

עדידוש
    יש לגננת מזל שהבן שלי לא בגן שלה
  • איך זה יכול להיות כזה דבר? עידן בגיל של הבת שלי קצת יותר גדול. איזה מין ילדים אלו ומה פתאום שהגננת נותנת למשהו כזה לקרא. אני חושבת שאת צריכה לתפוס את הגננת לשיחה רצינית שתשב עם הילדים המפגרים האלו ותסביר להם שככה לא מתנהגים. ושעידן ילד מקסים חכם מתוק ואת כל המעלות שלו שתסביר להם ותציין. ויש לו המון מעלות אני בטוחה. איזה שטויות הבת שלי בחיים לא תגיד על ילד מסריח איך ילדים בגילאים האלו ככה מדברים? עידן שלך בן שנתיים ועשר שלי בת שנתיים ושמונה. מי חולם שבכלל מישהו ידבר בצורה כזאת. צריך לתפוס את הגננת נשמה לקרוע לה את הצורה לבת אלף הזאת שהבן שלך מגיע לגן זה כאילו המלך הגיע ושיתנהגו אליו כמו שצריך.
  • תודה בנות היום ללא ספק אני אתפוס אותה לשיחה אני אעדכן
  • נורא לשמוע ככה את הבן שלך זה עצוב
  • אני הייתי מכניסה אותו לגן פרטי, יש גנים פרטיים עד גיל 4, לפחות אצלנו ושם מחליפים וכמובן יש גננות שמאוד אכפת להן (בין היתר כי את משלמת להם המון) ולא יתנו לילדים ללעוג לילד.
    אצלי הוא בגן עירייה ופעם אחת ברח לו והחליפו לו.

]
  • אין לי כסף לגן פרטי
  • ואווווווווווווווו איזה כאב לב הורס לחשוב על זה ככה, לא מקנא בתחושות שלך ועוד יותר של עידנוש שלדעתי זה עוד יותר מתסכל וגורם לו לפספס יותר אין חיזוקים בנושא של גמילה להפך.

חובה לנער טוב טוב את הגננת על המקום של עידן בגן ועל כל הפנים של מה שזה גורם לו.

• עדי תקשיבי דבר ראשון זה שהגננת שומעת שככה אומרים לילד ושותקת אני הייתי נכנסת בה אין דבר כזה זה מזכיר לי לפני שנה את ההתעללות של הגננת באביאל אני אבל דאגתי להעיף אותה מהגן וגם לקחתי את הבן שלי לגן אחר זה פשוט פוגע בבטחון של הילד.
    דבר שני על תוותרי גשי לעיריה לאחראי על הצוות ותדברי ואפילו תצעקי הילד לא צריך להיפגע מהתעללות של ילדים ובטח מגגנת סליחה אבל לא נורמלית בלשון עדינה מה זה צריך להיות נכון שבגן עיריה יש חוק שלא מחליפים אבל אני רוצה להגיד לך שבן של הבת שלי שנה שעברה וגם השנה גן עיריה אני רואה בעצמי כמה פעמים החליפו בגדים לאחיין שלי בגלל שיתלכלך ולא בגלל פיספוס אז עד כמה וכמה מה קרה למה הסייעת שם מה היא תמונה ככה לתת לילד להיות כל היום גועל נפש של צוות דחוף דחוף תטפלי בנושא ותעדכני

• מסכן

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי מילים שתלך לעזאזל הגננת הזאת, הייתי נכנסת באמא שלה. את חייבת להיות תקיפה איתה ולא לוותר, לדאוג לזה שאין מצב שעידו מפספס והם לא יחליפו לו, אפילו שהוא בגן עירייה מזה החוצפה הזאת.
    נשיקות וחיבוקים
  • תודה בנות אין עליכן
  • עדידה, אני ממש שמחה שהעניין הזה סודר

[[[

• אהבתי את הרעיון של סיוון! תני לי עוגיות שיחלק לילדים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• אני מקווה שהעמדת את הגננת על המקום שהיא צריכה לחנך את הילדים לערכים של דרך ארץ ושמשפטים כאלה זה ממש לא במקום, נכון שיש אכזריות מצד ילדים אבל זה מתחיל בחינוך של הגננת כולל הבית.

דבר נוסף לדעתי מכל הדברים שכתבת לאחרונה לגבי עידן בגן- נראה לי שלא היית צריכה למהר ולהכניס אותו לגן עירייה נראה לי שזה גדול עליו.
    תחשבי איזה תסכול יש לו כל הזמן שיש לו בריחות של צרכים על עצמו ואת צריכה לבוא להחליף.
52 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה