שאלה -צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חודש שעבר התחלתי טיפול עם איקקלומין כדור ליום ואוביטרל.......אכן הגוף הגיב והיה לי ביוץ אבל לצערי לא נקלטתי.
    הבעיה שלי מתחילה בכך שפתאום הפסק לי המחזור משהו כמו 5 חודשים ויש לי שחלות פוליסטיות.
    הרופאה בקשה שאני אשמור החודש ואבצע צילום רחם כדי לראות מה קורה אצלי וכביכול לא לדחוף לי סתם הורמונים.
    היא אמרה שיכול להיות שאחרי הצילום היא תחליט לתת לי זריקות.
    אתם לא חושבות שזה מוקדם מדי אחרי טיפול ראשון ובכלל שכן היתה תגובה של הגוף?
    יש לי ילד בן שנתיים וחצי איתו נקלטתי על החודש הראשון טבעי ומשום מה הגוף שלי התחרפן ונפסקה לי הווסת על כן כל הבלאגן.
    יכול להיות שלמרות שהיה ביוץ ובגלל שכנראה הרירית דקה לא נקלטתי?
    אני ממש בדילמה מה לעשות תעזרו לי בבקשה.
    http://www.holdthatpic.com/
5 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה,
    לשאלתך: אני לא חושבת שזה מוקדם,
    גם אותי מיהרו לשלוח בשלב שלך....
    בגלל שאין מה להתקדם לזריקות במידה ויש חסימה בשחלות...
    זו לא בדיקה מסובכת מידי ועדיף לדעת שהכל בסדר...
    בנינו כבר דיברנו בפורום השני - ועדיף לך זריקות מאשר את הכדורים האלה...
    לכי לצילום רחם אצל טוגנרייך - הוא הטוב ביותר.
    אופציה אחרת, זה להמשיך עוד כמה מחזורים עם הכדורים, ואם לא ילך אז לעשות צילום רחם ולעבור לזריקות...נורא תלוי בך...
    אני פשוט לא אוהבת לחכות...
    אמרו לי לבדוק ולסמן וי על הצילום רחם....
    הלכתי עשיתי...והתקדמתי...וגם זה עדיין לא הביא הריון....
    לדעתי חבל לחכות, אבל אם בא לך להמתין - לכי על זה....
    מה שהכי שלם לך בלב
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מסכימה עם מיה....
    תלכי תעשי את הבדיקה עדיף שתקבלי תוצאות עכשיו ותראי אם צריך לעשות משהו או לא מאשר למשוך סתם עוד זמן .....
    בהצלחה
  • אתן צודקות אין לי סבלנות וגם בטח לא זמן.
    אני ממש לא רוצה להתעכב סתם בזמן ולחכות לניסים.
    אתן צודקות כמו שהרופאה אמרה שהיא לא רוצה סתם לבזבז זמן וסתם לדחוף הורמונים אם לא יודעים מה הבעיה.
    הבעיה הגדולה שנאין מחזור ואולי בצילום רחם יבינו למה בדיוק העיכוב.
    אני מודה לכן מאוד אתן בנות מקסימות ורק פה אני באמת יכולה להתפרק ולשתף כי מי שלא עובר את זה לא מבין את המצוקה שלנו ואת הרצון העז לילד.
    אז תודה והמשך יום מקסים אני אעדכן בהמשך בהתפתחויות ובהמשך הטיפול.
    http://www.holdthatpic.com/
  • כמו שמיה רשמה - אם יש לך אפשרות מבחינת הקופה - תעשי צילום רחם אצל טוגנרייך - או בשמו השני - הקוסם שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• מורי,

לבן שלך קוראים מאור?
    גם אני קראתי לבן שלי מאור....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה