היום המאושר בחיי-הורים טריים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל בנות הפורום.האתר הזה היה לי מלווה לכל אורך ההריון ולפניו-בטיפולי הפוריות. אני עושה כאן היום סגירת מעגל. לפני שבוע ילדתי את בתי הריאשונה-מיקה.יצור קטן ומתוק.עברנו תקופה לא קלה של אכזבות וייאוש בתקופת הטיפולים. למזלנו אני נקלטתי בסבב שלישי של הזרעות ולא הפרייה. ההריון היה תקין לחלוטין ועבר מאוד יפה. הגעתי עד שבוע 40+6 יום והרופאים החליטו לזרז עניינים. הלידה היתה רגילה וקלה יחסית ללידה ראשונה.במשך ההריון,כל שבוע שהתחלף לי נכנסתי לאתר לקרוא מה מתרחש אצלי ואצל התינוק.ממש מוזר לי שאני כבר אחרי-החודש התשיעי ניראה כמו נצח.כולן ילדו והרגשתי כמו אוטובוס מאסף.(אולי בגלל שעברתי את השבוע הארבעים היא יצאה עם שיער כל כך יפה-היה לה זמן לגדל אותו)...לא בער לה לצאת כמו שבהתחלה זה לא קרה ישר בפעם הריאשונה. אז אני רוצה לחזק את כולכן,אסור להתייאש ויש לחשוב חיובי-כמה שזה קשה לפעמים.אני עשיתי כאן דרך ארוכה ומרגישה שהאתר הזה נהייה לי כמו בית.קראתי על בעיות של אחרות,למדתי המון דברים.זאת היתה תקופה שלא תחזור-הריון ריאשון והכל חדש. אז תחשבו רק חיובי ולא להרים ידיים.מחזקת את כולכן,רותם מזרחי..
7 תגובות
עמוד 1

• מזל טוב
  • Tת מקסימהההההההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • שיהיה המון מזל טוב,
    תודה על העידוד....
    ותהני מכל רגע...ההריון הלידה וגידולה הילדים...זו תקופה קסומה ומיוחדת
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מרגש... תהני מכל רגע...
    ו.... מזל טובבב