עצירות לתינוק בן חודשיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני אמא טרייה לתינוק בן חודשיים בדיוק..לאחר עבר של עצירות בגלל הסימילק הרופא הורה לי לעבור למטרנה אקסטרה קר..וכעת לאחר שאנו משתמשים במטרנה מסוג זה כבר חודש התינוק עושה קקי נוזלי בצבע ירוק וממש מסריח אך פעם ביומיים ולעיתים פעם בשלושה ימים על דרך קבע..

מה לעשות? האם להחליף לו אוכל למטרנה רגילה?חלבית? מהדרין? האם להוסיף לו מים לאחר כל ארוחה? מהי הבעיה ואיך אני יכולה לטפל בה? על מענה בהקדם אודה...

5 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שסימילאק בהחלט יכול לגרום לעצירות,
    אבל מטרנה הרגילה דווקא טובה.
    אני לא מכירה את הסוג החדש של מטרנה שאת מדברת עליה, אקסטרה קאר,
    אני תמיד נזהרתי עם סוגים החדשים של תמל"ים,
    אני מכירה את המטרנה הרגילה, והיא טובה מאוד. תנסי לתת אותה.
    גרפווטר עוזר לעצירות (יש בו גליצרין)

[[[

• את יכולה לרסק עגבניה, לסנן את הרסק מגרעינים ולתת לו בכפית,
    ממש קצת.
    חצי כפית רגילה בכל פעם.

חוץ מזה שהוא עוד קטן ויש להם זמן הסתגלות לאוכל, בערך של 3 חודשים אז...
  • ברוכה הבאה
    עצירות אצל תינוק בגיל הזה נחשבת מארבעה או שישה ימים, לא זוכרת.
    אם הוא סובל אפשר לשים בכוס 3 שזיפים יבשים, למלא חצי כוס במים רותחים, לתת לזה לנוח כמה שעות (רצוי לילה) ולתת לו CC או שניים עם מזרק.
    אפשר לתת כפית עגבנית מגוררת.
    אפשר לקחת ענף של פטרוזיליה, רגיל, מהמקרר, לקטום אותו בקצה (בחלק העבה, איפה שאין עלים) ולגרות את אזור פי הטבעת בנגיעות קלות במשך כמה דק' - לסגור את החיתול ולהמתין לתוצרת, לפעמים צריך לחזור על זה פעם או פעמיים.

• אני רואה שכבר ענו לך.....

אכן אם הוא עושה פעם ביומיים-שלושה זה לא נחשב עצירות.

מה שכן - את יכולה מדי פעם לעסות לו קצת את הבטן ולהרגיש שהיא לא נפוחה ושהוא לא מתאמץ מדי כשהוא עושה קקי.

בהצלחה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מנסיוני הרב והמר עם עצירויות צריך לטפל בזה כבר מהגיל הזה .
    נדב שלי סובל מעיצרויות כרוניות כבר מהגיל שאת מציינת (היום הוא כבר בן שנתיים ו- 8 חודשים)
    כשהתלוננתי בגילאים הצעירים על עצירות לא התייחסו אליי כ"כ עד שהוא הגיע לגיל שנתיים ומאז אנחנו במעקב אצל גסטרו ילדים ונוטלים תרופה על בסיס יומי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה