-
אני בהחלט חושבת שאנרגיות שליליות מאדם שמכוון לכך יכולות לעשות רע.
תקראו לזה "עין הרע" תקראו לזה "קללה" תקראו לזה איך שאתן רוצות, אבל אם מישהו מתכוון לאחל רע מכל הלב, הוא בהחלט יכול להצליח בכך.
-
אני מבינה את בעלך, מדובר באישתו של אחיו,
אבל מצד שני אני דווקא חושבת שיכול להיות שיש צדק בתחושותיך.
יש אנשים, ומדובר אפילו על אנשים מאוד טובים, שתמיד אוהבים את הדשא של השכן, וכל הזמן עושים השוואות ונדמה להם שאצל אחרים יותר טוב, וככה בלי לשים לב "עושים עין". אני מכירה כמה אנשים כאלה, ומנסה לא להיות איתם בקשר יותר מדי.
אבל בגלל שמדובר במשפחה ואתם לא יכולים להתנתק מהמשפחה ובסך הכל כיף לכם ביחד, אולי שימי על הילדים איזה חמסה קטנה בסיכה או שרשרת, או תתפרי בתוך הבגד זה לא הרבה עבודה.
[url=http://www.mamaibebe.com]
[[[
-
אני מאמינה....ואני יודעת שיש שיגידו שמי שמאמין בעצם כמו "מביא את זה על עצמו"
אבל כל אחד יכול לקבל אנרגיות שליליות מבנאדם ולהרגיש את זה טוב טוב דרך המבט או האינטונציה של הקול...אין מה לעשות יש גם אנשים קנאים ורעים.
מילדות אמא שלי הרגילה אותי לשום ומלח בכיסים, חוטים אדומים ולשטוף את הפנים והעיניים אחרי שפוגשים באדם שאתה סבור שנתן לך תחושה רעה....
אולי היא קצת נסחפה...אבל אני מוצאת את עצמי שוטפת לגאיה את העיניים לא מעט אחרי טיולים בחוץ...
-
האמת רציתי לפתוח הודעה כזאת לא מזמן...
הרגשתי שכל הזמן אומרים לי על אורי שאיזה גדול הוא ואיך הוא מדבר יפה לגילו וכו'... ופתאום הוא היה חולה ממש קווצ'...
[.
-
זוהר, גם אני בדיוק כמוך.
ויותר מזה, אני מפחדת מהמחמאות לגבי לינוש,
אני אוהבת רק את המחמאות שבאות מהמשפחה,
ו"בורחת" מהמחמאות של אחרים, ואם נותנים ללינוי מחמאה אני ישר אומרת בראש: טפו טפו טפו, חמסה חמסה
[[[
-
אמא שלי כל הזמן אומרת לי כשאני הולכת עם הבנות לאיזשהו מקום עם הרבה אנשים/ארוע וכדומה :שימי עליהן חמסה" וכאלה...
בספטמבר, כשהיינו באילת, היה צלם מקצועי בבריכה וצילם את הבנות, תמונות ממש יפות. בחרו 4 תמונות, קנינו מסגרות, בעלי לקח 2 ואני שתיים ושמנו במשרד בעבודה. לא עברו כמה ימים ודניאל חלתה, הבריאה ושוב פעם חלתה... הקיצר התחלתי להאמין בזה, החזרתי את התמונות הביתה (הבאתי אותם לאמא שלי) וגם בעלי החזיר...
[
-
אני מאמינה לגמרי.
תמיד אני אומרת : בן פורת יוסף.
יש אנשים שמבלי להתכוון מעבירים אנרגיות שליליות.
אני פשוט נוכחתי לדעת שזה ממש קורה
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
גם אני מאמינה בעין הרע בגלל זה אני לא מדברת הרבה על הילדים..
-
אני לא אומרת בלב... בפרצוף אני אומרת בלי עין הרע!
גם לעצמי, שאני מדברת עליו ישר אני אומרת חמסה חמסה שום בצל
אומנם חצי בצחוק אבל מה שבטוח בטוח חחח
זאת אחת הסיבות גם שאין לי תמונות בחתימה.... בעלי לא רוצה מהסיבה הזאת בדיוק ואני מכבדת את זה
-
בעייתי !
הרגע חזרתי מאירוע משפחתי .
הגיסה המדוברת אמרה לנדב "בוא אליי" והוא הסתובב אליה ונפל כמעט על הפרצוף
-
אני מאוד מאמינה ואם אני רואה משהו שנראה לי שיש לו "עיניים רעות" אז בלב אני אומרת שלוש פעמים "בן פורת יוסף, בן פורת עלי עין" -זה משהו שאמא שלי לימדה אותי זה עושה לי טוב וב"ה טפו טפו זה מצליח
-
אל תעלבו- אבל ברוב המקרים (אם לא בכולם), שהייתי מעלה תמונות של שקד לפורום, היה קורה לו משהו רע. או שנהיה חולה, או שהיה פתאום בלי מצב רוח, או שהיה נופל ומקבל מכה חזקה וכו'..
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
אני מאמינה גם , אבל לפעמים קשה לא להשוויץ בתמונות ..
הנה הבוקר רציתי לשים תמונות של הבטן שלי , ממש לפני שאלד,
והרסתם לי את החשק
-
אני לא מאמינה
-
כמה מוכר!!
"..מישהו צחק עלי
ושלח אותך אלי,
איך זה הפכת
על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי
כי ליבי כבר לא חופשי,
ככה נשביתי
למה לא להודות..."
-
לא מאמינה
-
עם כל הרציונליות שיש בי ולא חוסר (אדם רוחני אני ממש לא ) ועין רעה אני מאמינה .
ובנות כאן מכירות את זה . אצלינו זה דווקא לא עין רעה במפגשים אלא יותר דרך התמונות
http://www.holdthatpic.com/
-
אני לא מאמינה
-
אז מה תעשי עכשיו? לא תלכי אליה? לא תפגשי עם הילדים שלכם? ואמרת שטוב לך איתה ונחמד. אני לא חושבת שצריך לחשוב ככה. ותביני משהו הגננת של הבת שלי שלחה להורים של בעלי תמונה של הבת מזה יפה חבל על הזמן ואי אפשר לקחת את זה מההורים שלו גם שזה ממש מעצבן אותי שזה שם. אני אעיר לגננת שזה לא יקרה שוב אבל כרגע התמונה של הבת שלי שם. כל זהמן היתה לי תחושה שהם עושים לה עין הרע או כישוף כל הזמן. התחרפנתי מיזה היתי בטוחה מלא מלא זמן. אתמול הלכתי למגדת עתידות בנתניה אם תרצי אתן לך פרטים שלה מדהימה היא אמרה שאין כישוף ולא עין הרע לא עלי ועל בן זוגי ולא על ביתי אבל התחושה הזאת ליוותה אותי המון בגללה רבתי עם בעלי בגללה לא ישנתי בלילה.
עזבי תחשבי טוב ובאמת שיהיה טוב.
תאמיני באלוהים שישמור על הילדים שלך והוא ישמור. אל תחשבי על רע כי אפשר להתחרפן מיזה באמת. ותמשיכי להפגש איתה כי חבל את אומרת שכיף לך איתה ולילדים. אם תרצי פרטים של המגדת עתידות אתן לך באמת אישה מקסימה ואמיתית ויודעת מעולה לכי אליה היא תגיד לך אם היא עושה עין הרע או לא אבל אל תעשי עוול למישהי סתם שאולי היא טובה ולא רואה כלום רע בילדים שלך.
זאת עצתי מכל הלב.
בהצלחה!!
-
מאמינה מאוד...
גם בגלל זה אין לי תמונת חתימה .
ובפייסבוק אני מחקתי את כל ה-30 אלבומים שהיו לי ונשארו כמה בודדים (לאחים שלי בחו"ל-שיראו)..
פעם מישהי בגינה אמרה לי-יו..איזה תינוק גדול ושמן יש לך..כמה סימילאק הוא אוכל?(בדיוק האכלתי אותו..כן)
לא עברו 10 דקות והילד הקיא את נשמתו וכל מה שאכל...
אני מאמינה שיש דברים בגו.
אני בחיים לא אגיד דבר כזה בכלל.
או אם אני אגיד משהו-תמיד זה מלווה בבלי עין הרע...תמיד.
יש אנשים בלי בושה על הפנים!!!!
זהו...

-
את רוצה טלפון של המגדת עתידות? היא תגיד לך בדיוק אם היא עושה לילד עין הרע. אבל תאמיני לי שאחת שהיתה אומרת לי על הבת שלי כמה סימילק היא אוכלת הייתי עונה לה מיד. טפו טפו טפו או שיצאו לך העיניים או כל דבר אחר שהיה עולה לי באותו הרגע. יש כאלו שיגידו ויי איזה ילד מתוק והלב ישרף להן את זה לא תוכלי לדעת אבל יש כאלו שיגידו ויי איזה ילד מתוק ובאמת התכוונו לזה. לדעתי אל תסתכסכי עם הבת משפחה חבל במיוחד שכיף לך איתה. תדעי שלהשיג חברים זה נכס במיוחד אם זאת בת משפחה וחברה טובה. אלוהים ישמור את הילד שלך אל תדאגי ואם תרצי בין לבין גם ללכת לראות מה אומרת המגדת עתידות היא מנתניה ולוקחת 200 שח והיא מדהימה ממש ממש מדהימה ומדוייקת מאוד. תגידי לי ואתן לך.
-
-
כשאומרים עין הרע זה נשמע משהו שלילי בגלל המילה "רע"
אבל עין הרע יכול להיות גם מסתם השוואה כמו שהיא אמרה שגיסתה עושה השוואות
אני מאוד מאמינה בעין הרע
ואני יודעת שהוא קיים
מילנה

אני רוצה להגיד לך שעין הרע לא יכול לגרום למישהו למות , זה משמים
הדבר הכי קיצוני שעין הרע יכול לעשות זה לדחות את המזל שלך
נגיד את אמורה לקבל קידום בעבודה ואנשים עושים עלייך עין הרע אז יש סיכוי שזה ידחה בחודש חודשיים .

-
בשביל זה יש מגדת עתידות או רב שיכולים להגיד אם יש באמת עין הרע. ולמה שיהיה אם הן ידידות טובות ובנות משפחה? את חושבת שהבחורה הזאת מקנאה לך? את מכירה אותה בתור אחת רעה או קנאית? לדעתי סתם חבל כל עוד את לא יודעת בוודאות אל תעשי לה עוול. לכי תבדקי ואז תחליטי לפעמים דברים יכולים להראות לנו אבל הם לא קיימים ולא נכונים.
-
זה לא רק המחלות (לשאלתך יעל - לה יש בת אחת והיא לא במסגרת)
זה הרבה נפילות , מצבי רוח , כל מיני נאחסים ...
לקח לי הרבה מאוד זמן לקשר בין הדברים ... כי כמו שציינתי בהתחלה לא האמנתי בזה
-
אני בהחלט מאמינה באנרגיות שליליות כמו שלינברי רשמה
-
אני לא מאמינה בעין רע אבל לא בטוחה ש"עין רע" יודע מזה
[url=http://www.glitterfly.com]