זהו אין לי כוחות יותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יכולה יותר כואב לי שאני מנסה להיכנס להריון ואני לא מצליחה שלכול החברים של בעלי יש כבר ילדים ואני לא יכולה לתת לבעלי את המתנה הכי גדולה שהוא הכי רוצה
    הוא תמיד אומר לי לא נורא אל תידאגי גם לנו יהיה אבל אני לא יכולה אפילו לטייל אם החברים שלו הילדים שלהם כאלה חמודים ואני ....ואני פשוט מתחילה לקנא..... די אני פשוט לא יודעת איך אני יכולה לא להרגיש את רגשות הקנאה האלה וסתם לשבת אם חברים של בעלי בכיףף...בלי הרגשה שאני לא שווה כלום ושאני לא יכולה להביא ילדים ......מה אני עושה ?<?
    אני פשוט מיואשתתתתתתתתתתת
12 תגובות
עמוד 1
  • היי אלונה....
    כולנו פה מבינות ללבך... תנסי לחשוב שהכל קורה לטובה..
    לא סתם דברים מתעכבים, לכל דבר יש סיבה..

כמה זמן את נשואה??? וכמה זמן את מנסה?

בשורות טובות...
  • זה טבעי לקנא ועוד יותר טבעי להרגיש קנאה בגלל רצון לילד...
    גם הזמן שלך יבוא אל תדאגי....

בשורות טובות
  • אני נשואה כבר שנה וחצי.....
    את האמת בהתחלה לא רצינו כול כך להיכנס להריון אבל
    לאחר 3 חודשים החלטנו שאנחנו רוצים ... ומאז אין לנו אפילו טיפה אור.....ותקווה שזה יגיעעע.....אני כול הזמן אומרת שאסור לי לחכות לזה ואני לא צריכה להתרגש הוא לחשוב על זה אבל זה לא מצליח כי אני רוצה את זה יותר מכול דבר אחר בעולם... וזה פשוט לא מגיע....
    לא יודעתתת כבר אין לי כוח ואני פשוט לא נקלטת... אני לפעמים אומרת כבר בשביל מה אני צריכה את כול זה...
    אני מפחדת אחותי נשואה כבר יותר מ- 7 שנים והיא לא מצליחה להיכנס להריון גם ...והיא כבר ניסתה לעשות הפריות זריקות מה לא ?.... ושום דבר לא הצליח ...אני מפחדת להגיע לאותו מצב..
  • תקשיבי.... אני לא יודעת מהי רמת האמונה שלך... אני יכולה רק להציע לך ללכת למקום שעושה הכי הרבה מזל לכניסה להריון... מקווה טהרה.
    תאמיני הרבה הרבה תבקשי ממנו שלמעלה חזק חזק תנסי להתחיל מקווה... ובו זמנית מעקב זקיקיפ, אולי את מפספסת את הביוץ.. וזו לא בושה גם לקבל עזרה רפואית

בשורות טובות
  • קבלי חיבוק
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני כול כך מקווה שבעזרת ה' זה יגיע ....
    אני מפחדת להתחיל טיפולי פוריות....

• אין לך מה לפחד מטיפולי פוריות
    אני יכולה להגיד לך לגבי הזרעות שזה לא נורא בכלל
    זה שלאחותך היו בעיות לא אומר בהכרח שגם לך יהיו.
    קחי את זה באהבה ותחשבי על זה שזה יקדם אותך לקראת התינוק המיוחל
  • מתוקה כמה זמן את נשואה לא כתבת זה חשוב.אבל את גם לא יכולה לשבת בחיבוק ידים.לכי לרופאת נשים לבדוק מה קורה ואולי היא תשלח אותך למרכז בריאות הישה.אל תעשי את אותה טעות שאני עשיתי ממי.בדיקות ענינים זה חתיכת זמן הכל יהיה בסדר מחזיקה לך אצבעות
  • אני נשואה כבר שנה וחצי......לנסות להיכנס להריון אנחנו מנסים מזה כבר שנה בלי שום הצלחה

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • אל תפחדי מטיפולים...
    אם זה יביא אותך למטרה - זה מה שחשוב
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • זה טבעי לקנא

[[[

• כן אני יודעת שלחץ ומחשבותת לא יביאו אותי למטרה אבל אני לא יודעת מה לעשות ......בשביל עצמי אני לא יכולה לקבל את עצות שאני יכולה לתת לאנשים

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה