היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שהסיכוי להריון טבעי הוא הכי קלוש שאפשר אני יודעת שאני לא אמורה להתאכזב שראיתי את המכשפה היום בבוקר
12 תגובות
עמוד 1
נשמה שלי קודם כל תמיד טוב לקוות ולרצות ותאמיני בניסים כי זה קורה מלאאאאא (רק לא לנו )
תמשיכי לנסות ובמקביל גם לרופא
אני תמיד מפנטזת שאני הולכת לרופא והוא עושה לי US ואומר לי יש הריוןןןןןן
בהצלחה נשמה
וורדים יקירתי "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
כולנו מצפות ומייחלות .... אם לא תהיה לנו תקווה בכול דבר בחיים יהיה קשה לחיות !!! נשמה תתעודדי תשמחי השימחה מביאה לכול הדברים הטובים קבלי אלפיי
ורדים יקירתי, אני רוצה להגיד לך שכל פעם שאני עושה סקס גם אם אני אחרי מזור לפני מחזור או בהמלך טיפול אני מקווה להריון! זה מה הלב רוצה וזה שהראש יודע שאין סיכוי לא עוזר
מצטערת שחלומך התנפץ החודש, מיה שמחכה לחסידה.....
ורדים יקרה! אני מצטערת שיצא לך להתאכזב הבוקר, אבל מאחלת לך שזו תהייה האכזבה האחרונה שלך בדרך ל או אולי בפעם הבאה תראי בזה כהזדמנות
אין מה לעשות, גם שיודעים שלא הצליח / לא יכול להצליח, תמיד יש את התקווה הקטנה הזו... מקווה שהטיפולים יהיו קצרים ומהירים
אל תתיאשי מותק הכל זה מלמעלה אני ואת באותה סירה מאכזב אבל כל דבר בעיתו
תודה על התמיכה זה ממש מחמם את הלב
ורדים מתוקה אל תאגה גם התור שלך יגיע כמו שכתבת לי וזה קרוב רק סבלנות אני בטוחה שאת קרובה יותר מאיי פעם המון נחישות וסבלנות יקירה .