סקר - אמא חולה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הייתן עושות אם אתן חולות חום גרון כאבים וחולשה והבעל לא יכול לצאת מהעבודה?

באהבה, סיון
13 תגובות
עמוד 1
  • אם יש אמא/אבא/סבתא/סבא מבקשים עזרה.
    אבל את לא יודעת שאנחנו אף פעם לא חולות כי אנחנו אמהות?????
    וכהבעל חולה הוא ישר הופך להיות הילד שלך שחולה.

את חולה עכשיו???? אם כן רפואה שלמה והחלמה מהירה ואם לא אז שזה גם לא יקרה
  • לוקחת אופטלגין/ אקמול וכו'..
    וממשיכה להתנהג רגיל..
  • אם אין ברירה אז אין ברירה. מנסים להסביר לקטנצ'יק שלא מרגישים טוב (אולי אפילו שמים אותו קצת מול הטלויזיה ובינתיים נחים).
    כשאני הייתי בשמירת הריון ולא הייתי מרגישה טוב אז הייתי נחה. מאז כל בוקר יונתן שואל אותי אם אני בסדר
  • לא הבנתי את השאלה ממי...
    אמא חולה? מה זאת אומרת?
    אין דבר כזה....

אם זה באמצע שבוע.... זה בעייה - האמת היה לי לפני שבועיים הייתי עם שפעת נוראיתתתתתתתתתתת והרגשתי כאילו עבדתי בשיפוצים
    אמא שלי כל הזמן הציעה עזרה עם תאיר או בבישולים נקיונות אבל סירבתי כי אחרי יום עבודה שלה קצת לא נעים לי להעמיס עליה...
    הסתדרתי.....
    וביום שישי האחרון הרגשתי נוראאאאאאאאאאאאאא התקשרתי לבעלי שייצא מוקדם וייקח את תאיר והוא היה איתה... אני ישנתי מ- 11:00 עד 17:00

אבל אם אין ברירה ... מסתדרים אנחנו נשים לא?

• קודם כל רפואה שלמה
  • אויששששש איזה סיוט רק מלחשוב על אופציה כזו

אסור לי להיות חולה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • גם שאני הכי חולה בעולם, אני ממשיכה לתפקד, כי לי אין מי שיעזור ובטח לא שיעשה את הדברים בבית ולא עם הילדים. אז אני מתפללת לאלוהים כל הזמן להיות בריאה בשביל שלא אצטרך מהם כלום.
  • קרה לי וזה סיוט

קודם כל רפואה שלמה

כשאני הייתי עם חום צמרמורות וכל החבילה ה"נחמדה" הזו, יצא שבעלי היה תקוע בעבודה ולא יכל לבוא לעזור.
    לקחתי אופלגין ואקמול צינון שזה מיסטל אותי לגמרי, נישכבתי על הספה והילדים שיחקו לידי.
    אין מה לעשות, צריכים להבין שגם אנחנו קורסות (כמעט ולא קורה אבל כשקורה צריך להתחשב)
    הילדים ממש הרגישו שאני לא במיטבי והיו פשוט מקסימים.
    כשבעלי נכנס הביתה, הוא הזמין להם ארוחת ערב פיצה ואני ישר נכנסתי להתקלח ולמיטה.

רפואה שלמה
  • בקיץ קראה לי היתי עם חום 40 איזה חודש שלא ירד , שאין ברירהאז מתברר שגם בעל מסוגל לסיים מוקדם , לקחת ילד אבל מה בני היה מודאג מאוד מעניין וברגע יכלתי לקחת אותו לגן היה שמח ומרוצה מהחיים ובישק ממני לא להיות חולה יותר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הבנים בגנים עד 17:00..והבעל יגיע הביתה על אפו ועל חמתו.
    גם אני דורשת טיפול
  • יש את סבתא למקרים כאלו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • המטפלת איתה והיות והיא אישה מקסימה אז על הדרך היא מפנקת גם אותי במרק ותה. אז עולה קצת יותר אבל אני אמא ומותר לי להיות חולה!!!
    [url=http://www.glitterfly.com]

• אין מצב שבעלי לא יכול לבוא בכלל בכלל... אז הוא יאלץ להביא אותו מהגן וללכת שוב לאיזה שעה מקסימום שעתיים
    ואז בדר"כ מגייסת את אחותי או ההורים שלי
    ובמקרה הכייייי גרוע שמה אותו לידי לראות די.וי.די
    אבל אני מדברת איתך על מצב של חולה גמורה....אם אני לא מרגישה טוב אבל לא גוססת, כמו כולן... לוקחת כדור ומקווה לטוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה