זהו אני פורשת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו אני פורשת!
    נמאס לי כל חודש מחדש לא לחכות למחזור ושהוא מגיע להתאכזב! נמאס לי מזה שפתאום כבר חודשיים אין לי מחזור וזה לא הריון אבל אין לי מושג למה הוא לא מגיע ואז להתאכזב כי חשבתי שזה הריון וזה לא!! שנה וחצי! שנה וחצי של ריק וכלום!!
    נמאס לי לחכות, נמאס מהאי ידע הזה ואין לי כוח יותר לבכות!
    זהו פרשתי...כנראה שיש לי מטרה אחרת בחיים וכרגע אין לי כוחות להבין מהי...

Amanda
6 תגובות
עמוד 1
  • היי
  • לא פרשת לשום מקום !!!
    תחזרי מהר למציאות,
    נכון שזה מאכזב לחכות ולצפות וכל חודש לקבל אגרוף בפנים...
    אבל זה הטבע שלנו אין מה לעשות נגד זה, ועצבים לא יעזרו,
    אם אתם מנסים קרוב לשנה (או מעל שנה) גשי לרופא פוריות לעשות מעקב זקיקים ובדיקות ראושוניות, אולי יש בעיה קלה, שרופא יכול לפתור לך בצ'יק,
    וכבר בחודשים הקרובים זה יכול לקרות...
    הרמת ידיים זו לא הדרך אל המטרה שלך מתוקה.
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • ממש לא מרשה לך להגיד את זה...
    בסוף זה קורה...
    וגם אצלך זה יקרה...
    אם מעל שנה וחצי את מנסה למה לא ניגשת לרופא?
    הוא בטח ישלח אותך לבדיקת דם, יעקוב אחר הזקיקים שלך ואם יראה שיש בעיה תטפלו בה...
    להרים ידים זה ממש לא פתרון...
    מותר לך להישבר ולבכות אך בשום פנים לא לוותר...
    יום חדש מתחיל... אנרגיות חיוביות והמון הצלחה החודש...
    יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אל תעשי את זה לעצמך אל תתאכזבי.... הכול יהיה בסדר אסור לדאוג..ההפך לכי תבדיקי תיהיה יותר נחושה בדעתך להיכנס להריון תבדיקי למה את לא מצליחה להיכנס תשיבי את הרופא שלך במקום ותגידי לו שדיי והגיע הזמן להתחיל לעשות דברים יותר רציינים כי הגיע הזמן "שאני ייכנס להריון" למרות הקושי ולמרות ההכזבות שמתבצרות כול חודש מחדש חייבים להמשיך האלה.....
    אין מה לעשות גם אני מנסה כבר שנה וחצי להיקלט ובלי שום הצלחה..אבל חייבים לשמור על אופטימיות תמידית כי ותמיד לחשוב רק על דברים טובים וגם כשאת עושה את זה אם בעלך אל תחשיבי על כלום רק תהני ....וכול דבר מגיע וקורה בזמנו כך רוצה ה'........שולחת לך חיבוק גדול ובהבנה גדולהה
  • הייתי צריכה להשבר כדי להרים את עצמי טיפה. כמובן שיום למחרת המחזור הגיע ופעם ראשונה מזה שנה וחצי שהייתי מאושרת לראות שהגוף שלי כנראה בכל זאת פועל.. כמובן שבדקנו, לבעלי יש בעייה בתנועתיות ואנחנו מחכים בתור להפרייה. התור לוקח בדרך כלל שנה אז זה רק לחכות, אלא אם כן אנחנו רוצים לעשות את זה פרטי ואז זה לוקח פחות זמן אבל המון המון כסף... הרופא אומר שעדיין יכול להיות הריון ספונטני אבל קשה עם הציפייה הזאת. תודה לכל התומכות, הייתי באמת צריכה כמה מילות עידוד!

Amanda
  • מתוקה,למה אתם בתור להפריה וצריך לחכות שנה?????????????????????????????????? אני עשיתי שאיבה והחזרה אצל רופא פרטי ושילמתי 3000שקלים לרופא(לא כולל זריקות) ו600 שקלים על חדר ניתוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה