רוצה לדבר רוצה לצעוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום חמישי אני אצל הרופא שלי לראות מתי מתי אני מתחילה הזרעה ראשונה אני בלחץ כל הבדיקות תקינות אבל לא מצליחה להקלט להריון מישהי אולי בסרט שלי שתדבר איתי
7 תגובות
עמוד 1
  • יקירה שלי.

מבינה אותך הכי בעולם, פחות או יותר כולן פה בסרט שלך... אז כאן זה המקום לצעוק!

אני הולכת לומר לך משפט שאמרו לי אותו השבוע ורציתי להרוג את מי שאמר לי את זה: "אל תהיי בלחץ, הלחץ רק מזיק". - כאילו שיש לנו שליטה על הדבר הזה...

מה שאני כן יכולה להמליץ לך זה פשוט להעסיק את עצמך כמה שיותר, אולי יותר לתת מעצמך בעבודה, להתנדב - יש בזה המון סיפוק, לצאת עם חברות, ללמוד תחום חדש וכו' וכו' וכו', זה יכול לעזור לך לשמור על שפיות.

מאחלת לך שהות קצרצרה פה.

מלודיה.

• מלודיה את מדהימה ומזה צודקת את המשפט על הלחץ כולם אומרים לי אך זה לא בשליטה ממי
  • חחח מלודיה, זה דבר אחד שמישהו אומר לך, ודבר אחר שאמא שלך אומרת לך שלחץ רק מזיק... כמה התרגזתי...

הנסיכה, ההזרעה זה ממש פשוט, את תראי שאין ממה לפחד... תחשבי חיובי - זה מקדם אותך למטרה. יהיה בסדר.
  • נסיכה הקרה!
    גם אצלנו בילד הראשון הכל היה בסדר, אבל לא הצלחנו להיכנס להריון באופן טבעי.
    תחשבי על ההזרעה כעל זרז להריון.
    בהצלחה

• לי יש סיבה לזה שאני לא נכנסת להריון זה בגלל שיש לי שחלות פוליציסטיות
    ההזרעה זה תהליך יחסית קל ובכלל לא נורא.
    את יודעת מה עושים בהזרעה?
    את מוזמנת לשאול שאלות ונענה לך בכיף
  • את במקום הנכון!
    תרגישי חופשייה לצעוק ....
  • שיהיה המון בהצלחה,
    הזרעות הם לא טיפול מסובך, הכל יהיה בסדר,
    וגם את תיהי בהריון
    מיה שמחכה לחסידה.....