עישון בגן שעשועים. אני על סף דמעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדרך כלל בעלי יורד עם הילדים לגן שעשועים אז לא ידעתי....
    היום הייתי איתם ועכשיו חזרתי בשוק ועל סף דמעות. האמהות שם (גם אמהות לילידים מהגן שלהם)וגם סבתות מעשנות כמו קטר ומסתובבות בין המתקנים עם סיגריות. בהתחלה הערתי למישהי והיא כיבתה את הסיגריה ואז מישהי אחרת באה והדליקה סיגריה וביקשתי גם ממנה לכבות ואז ישבו בספסל הקרוב עוד 3 נשים מעשנות. לא יכולתי יותר וקראתי לילדים שנעלה...
    והכי עצוב לי שהן כל כך נהנו ושיחקו עם החברים שלהם
    מה דעתכן, מה אפשר לעשות???
19 תגובות
עמוד 1
  • כל עוד הן מעשנות באוויר הפתוח- זכותן. את יכולה רק להעיר וזה נתון להחלטתן.
    החוק חל רק על מעשנים במקום סגור.
    אין מה לעשות
  • אפשר להבין שהעולם אינו ורוד, ואת לא יכולה לעטוף את הילדים בצמר גפן מכל הכיוונים או לשמור עליהם מכל התחלואות של העולם, וגם לא לשנותו.
    וככל שתשלימי עם העניין מהר יותר, ככה יהיה לך קל יותר.
    היום זה עישון של אנשים אחרים, מחר זה קללות שילדייך ישמעו ברחוב, מחרתיים זה עוד משהו.
    אין מה לעשות.

• כמה שזה מצב מעצבן, אני מסכימה עם שולי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה בנות

הבעיה שהסיגריות הפריעו לי אישית... העשן שלהן עושה לי מיגרנות ובגלל זה חזרנו הבייתה
    אני גם לא מבינה איך אפשר לעשן בפרצוף של הילדים שלך ושל ילדים אחרים. זה רוע לב!!
  • אני מסכימה איתך!
    זה מגעיל ודוחה שאנשים מרשים לעצמם לעשן בגינות ובפארקים, העשן מגיע לכל מקום וזה ממש לא נעים!!!

מצד שני - מה ששולי אמרה.....

וזה מקום פתוח ואין חוק שלא מאפשר....

• מסכימה עם שולי
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • מה אומר לך זה מקום פתוח ועדיף ככה ולא במקום סגור
    שיש ילדים וזה מחניק.

אני לא הייתי מעלה את הילדה הביתה, היית נותנת
    לה להמשיך לשחק עם חברותייה.

מסכימה עם חברותיי

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן

• אין ספק שזה מרתיח אבל כמו שקודמותיי אמרו זה אויר פתוח
  • אני קוראת את המילה סיגריה ואני כבר מתחילה להיחנק מקוצר נשימה
  • זו בעיה, כי מצד אחד זה מזיק לסביבה לילדים שנהנים וגם להורים שלא מעשנים
    ומצד שני הם בחוץ אז אין מה לעשות חוץ מלבש יפה ולקוות לשיתוף פעולה.
  • זה לא מפריע לי בכלל...זה באויר הפתוח וכל עוד זה לא על הפרצוף של הילד אז זכותן המלאה!
    אני לא אעקם למעשנת פרצוף ואתרחק ממנה כי אני זוכרת כמה זה היה מרגיז אותי שהיו עושים את זה לי כמעשנת לשעבר....ובעיקר שהייתי מקפידה ומתחשבת
  • גם אני הייתי מעשנת לפני ההריונות. כל יום כמה סיגריות. לא היה יום שלא עישנתי ועכשיו כל עשן וריח עושה לי מיגרנה וכאב ראש.
    אף פעם לא עישנתי ליד ילדים. בעלי מעשן במרפסת כשהילדים ישנים ואם הם ערים הוא בכלל יורד למטה. הם אף פעם לא ראו אותו מעשן.

הנשים שישבו על הספסל עישנו בפרצוף של התינוקות שלהם שבעגלה!!!!

חוץ מזה שבאוטובוס ראיתי ילדים מהבית ספר היסודי בשכונה (הכיתה הכי גבוהה שם זה ח') עם קופסאות סיגריה בתיק שלהם, משוויצים בזה שהם מעשנים כאילו הם קיבלו 100 במבחן

טוב...בעלי ימשיך לרדת עם הילדים ואני אבשל בבית אוכל עם צבעי מאכל ומונוסודיום
  • זה שהם עישנו על הפנים של התינוקות, זה ממש לא לעניין...

לגבי הנוער של היום, מעדיפה לא לדבר הרבה, אני עובדת במח' רווחה
    ופשוט מפחיד מה שנהיה איתם, הלוואי וזה היה רק סיגרייה....
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • ואייייי איזה מעצבן!!!!!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ואייייי איזה מעצבן!!!!!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מאמי, חבל על העצבים, את לא יכולה לשנות את כל העולם ואישתו

[[[

• תראי גם אני מעשנת ואני מודה שחלק מהכייף שלי כשאני יורדת לגינה עם הילדים זה לשבת עם חברה טובה ולדבר ולצחוק וחלק מזה זה גם הסיגריות.

אומנם אני מעשנת בגינה אבל לעולם לעולם לעולם לא לילדים בפרצוף או אפילו בסביבה שבה הילדים משחקים!!! תמיד אני מתרחקת למקום שאין בו ילדים ומקום שיש לי קשר עיין עם הילדים שלי.

אני לא מעשנת בבית וגם לא בהריונות ואני מאוד כועסת כשמישהו מעשן ליד הילדים שלי.

יש לנו שכן שתמיד תמיד מעשן במעלית וכל בוקר אנחנו נכנסים למעלית עם הילדים ופשוט נחנקים, ממש גועל נפש אני הערתי לו ואמרתי לו שגם אני מעשנת ואני חושבת שאפשר להתעפק עד שיוצאים מהמעלית. אני לא חושבת שהילדים שלי או אני צריכים להסריח בגללו או להיחנק מהריח שהוא משאיר

זה לא עזר לי ועד היום אני פשוט מתעלמת ממנו כשאני רואה אותו. פשוט בן אדם מגעיל
  • סליחה..מי את שתגידי לי איפה לעשן - כל עוד זה לא מקום ציבורי
    סגור או מקום בו צוין מראש שחל איסור על עישון...
  • מיכל אני על סף דמעות בגלל שהילדים שלי כל כך נהנו והייתי צריכה לחזור. כבר אמרתי שהעשן עושה לי מיגרנה ואני הייתי צריכה לקחת כדור מיוחד שנותן לי הרופא. בסדר נרגעתי.
    לא מובן לי האנשים ששומרים שהבית שלהם יהיה נקי מסיגריות ולא מעשנים בבית אבל בחוץ ובפרצוף של הילדים שלהם ושל אחרים בכיף סבבה (אני לא מדברת עליך מיכל...)

אני מתחילה לחשוב שעדיף שיעשנו בפאבים ומסעדות ולא בגני ילדים אבל באמת אין מה לעשות הילדים שלי צריכים להיתרגל...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה